Reservelæge på Psykiatrisk Område i Grønland

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Har du mod på 3 eller 6 måneders reservelægeansættelse i psykiatrien, Dr. Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland? Vi tilbyder lige nu 2, 3 og 6 måneders ansættelse fra 1. august 2023...

Har du mod på 3 eller 6 måneders reservelægeansættelse i psykiatrien, Dr. Ingrids Hospital, Nuuk, Grønland?

Vi tilbyder lige nu

  • 2, 3 og 6 måneders ansættelse fra 1. august 2023
  • 3 og 6 måneders ansættelse fra 1. september 2023
  • 3 og 6 måneders ansættelse fra 1. november 2023
  • 3 og 6 måneders ansættelse fra 1. januar 2024

Der er mulighed for individuelle fleksible ansættelsesperioder på minimum 3 måneder.

At være læge på Psykiatrisk Område i Grønland er et meningsfyldt arbejde, hvor du bidrager synligt til forbedring af både børn, unge og voksnes sundhed. På Dronning Ingrids Hospital i Nuuk kan du tilegne dig en bred vifte af psykiatriske kompetencer. Her er korte beslutningsprocesser og kort vej til handling, et tæt personligt samarbejde med mange personalegrupper og en stor fællesskabsfølelse, både professionelt og socialt.

Vi kan tilbyde yngre læger, både med og uden psykiatrisk erfaring, minimum 6 måneders ansættelse i Psykiatrisk Område, Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. 3 måneders ansættelser tilbydes primært læger med KBU eller psykiatrisk erfaring. 

Psykiatrisk Område består af sengeafdelingen A1 (12 sengepladser, heraf tre i et skærmet afsnit, ambulatoriefunktion, herunder telepsykiatriske konsultationer og Distriktspsykiatrien i Nuuk med omkring 170 patienter tilknyttet). Psykiatrisk Område har et samarbejde med Region Midtjylland med månedlig konference og 16 sengepladser på et retspsykiatrisk afsnit på Aarhus Universitetshospital. Derudover en samarbejdsaftale med børne- og ungdomspsykiatrien i Region Hovedstaden med ugentlig konference. 

Stillings- og funktionsbeskrivelse finder du her: Stillings- og funktionsbeskrivelse Reservelæge Psykiatri, Nuuk

Hvad kan du forvente?

Der er tale om et arbejde som yngre læge på Psykiatrisk Område. På afdelingen varetager du som kontaktlæge stuegangsopgaver i samarbejde med øvrige læger, herunder indlæggelse, udredning og behandling, behandlingsplaner og andre lægelige funktioner i forhold til afdelingens indlagte patienter. Du kan se patienter tilknyttet distriktspsykiatrien. Du vil få forvagt i et 3-5 skift rul. Forvagten har tilkaldevagt fra hjemmet med en gennemsnitlig vagtbelastning efter normalt dagarbejde på 3 timer. Vi har op til 7 indlæggelser per uge, heraf er de fleste i dagstid. Der er et tæt samarbejde med speciallægerne med tid afsat til faglig sparring hver dag. Psykiatrisk Område er godkendt som uddannelsesafdeling hoveduddannelse i Almen Medicin.

Du vil aldrig være alene hos os, da vi har en god kollegial holdånd i psykiatrien og har samarbejdsaftaler med specialister i Danmark. Hos os får du enestående muligheder for faglig udvikling og forskning, specielt indenfor psykoseproblematik, suicidologi, traumatologi og det transkulturelle felt.

Ansættelsestidspunkter løbende og efter aftale.

Ansøgning: Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende Overlæge Parnûna Heilmann, telefon: +299 547515 tjek, email: paho@peqqik.gl

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

 

Ansøgningsfrist: 31. december 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Paho@peqqik.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo
Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste personale i mindst 4-6 uger. Du vil have en spændende arbejdsdag med mulighed for at deltage i konsulentrejser og bagvagter. Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fokus på faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde.

Company Logo
Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige patientkategorier og have ansvar for patientrelaterede opgaver. Vi tilbyder faglig udvikling og et tværfagligt samarbejde. Grønland byder på mange muligheder for et aktivt fritidsliv.

Company Logo

Tytuł stanowiska

Reservelæge på Psykiatrisk Område i Grønland

Typ stanowiska

Umowa

Termin składania aplikacji

31 gru 2023

Osoba kontaktowa

Ledende Overlæge Parnûna Heilmann
Paho@peqqik.gl
+299 547515

Job category

Social and health /
Medical Practitioner

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste pe...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...