Køkkenassistent til Nanuaraq

Børnehaven 'Nanuaraq' søger en ernæringsassistent/køkkenassistent til at lave næringsholdig mad tilpasset til 52 småbørn/børn. Ansøgning med straffeattest, uddannelsesbevis og arbejdsgiverudtalelser skal uploades senest den 06. december 2023.

Køkkenassistent til børnehaven "Nanuaraq".

Børnehaven "Nanuaraq" søger en ernæringsassistent/køkkenassistent, som starter 15. december 2023 eller ved nærmere aftale.

Børnehaven ”Nanuaraq” kan huse 30 børn af forskellige aldre fra 0-6 år. Der er i alt 11 medarbejdere inkl. leder.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en levnedsmiddeluddannelse.
 • Har viden om allergikere og kan lave mad særskilt til dem.
 • Har gode samarbejdsevner.
 • Kan samarbejde tæt og ligeværdigt med forbrugerne.
 • Er ærlig over for kommunen, ledelsen og medarbejdere.
 • Er modtagelig over for nye impulser og innovation.

Ansvarsområder:

 • Lave næringsholdig mad tilpasset til 52 småbørn/børn.
 • Sørge for, at køkkenet er rent.
 • Sørge for, at frysere, køleskabe og køkkenredskaber er rene.
 • Lave månedlige madplaner.
 • At indhandle prisvenlige madvarer sammen med lederen.
 • At følge Kommune Kujalleqs retningslinjer for medarbejderne i kommunens daginstitutioner.
 • At børnehavens retningslinjer følges.
 • At følge med i målsætninger og bestemmelser inden for pædagogik.
 • At byde velkommen til nye børn og forældre.
 • At deltage med at udvikle børnene via madlavning.
 • Indkøb.
 • At samarbejde med lederen omkring madbudget.
 • At indkøbe fødevarer udefra.
 • At have månedlige aftaler med slagteren.
 • At servere grønlandsk mad, som egner sig til børnene.

Børneattest:

Stillingen er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest og straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten er de af de afgørende krav i forbindelse med kommunens beslutning omkring hvem der skal ansættes til stillingen. 

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut, Finansministeriet og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat for uddannede i Levnedsmiddelsbranchen.

Ønskes der yderligere informationer, så kontakt institutions leder Serie Kristoffersen e-mail nanuaraq@kujalleq.gl telefon 38 17 83.

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 06. december 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 6. december 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

E-mail: Nanuaraq@kujalleq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Socialhjælper

Børnehave ”Aqqalu” søger 2 Socialhjælpere til integreret institution. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansvar for børnenes udvikling og trivsel. Vi vægter samarbejde med forældre og kolleger samt brugen af naturen som pædagogisk redskab.

Company Logo
Samordner Narsaq Familierådslagning

Kommune Kujalleq søger 2 samordner til Narsaq. Metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling. Familierådslagning anses som værende en yderst brugbar arbejdsmetode, der kan anvendes i det...

Company Logo
Samordner Nanortalik Familierådslagning

Samordner NanortalikFamilierådslagning søger som samordner i Nanortalik Kommune Kujalleq har besluttet at metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling.

Company Logo
Rejselærer

Kommune Kujalleq søger en rejselærer pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Lokaliteten inden for Kommune Kujalleq kan bestemmes efter aftale. Vi forventer, at du er uddannet lærer og har god kontakt og samarbejde med både forældre og elever. Du skal være god til at styre undervisningen og samarbejdsvillig med...

Company Logo
Pædagog

Daginstitutionen ”Aqqalu” søger 2 uddannet pædagog til vuggestuen. Kommende pædagog kan starte 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 12. december...

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Køkkenassistent til Nanuaraq

Typ stanowiska

Niepełny etat

Termin składania aplikacji

6 gru 2023

Osoba kontaktowa

Serie Kristoffersen
Nanuaraq@kujalleq.gl
38 17 83

Job category

Trade and service /
Childcare

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Socialhjælper

Socialhjælper til Nukariit Nukariit er aldersintegreret institution, med 120 børn. Vi har 5 vuggestuer, hvor der er 12 børn på hver stue og 3 børnehav...

Czytaj więcej

Køkkenassistent eller Ernæringsassistent til Integreret Institution Soralu

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret køkkenassistent eller Ernæringsassistent til Integreret Institution Soralu med tiltrædelse snare...

Czytaj więcej

Integreret daginstitution Paarsisoq

Integreret daginstitution Paarsisoq søger 3 socialPaarsisoq er både en vuggestue og en børnehave placeret ved vejen til bydelen Radiofjeldet.Paarsisoq...

Czytaj więcej

Personale til Integreret daginstitution Uiaq i Sisimiut

Personale til Integreret daginstitution Uiaq i Sisimiut. Med plads til 64 børn fra 0 år. Vuggestue med plads til 24 børn fra ½-3 år. Børnehave 3-6 åri...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...