Køkkenassistent til Nanuaraq

Børnehaven 'Nanuaraq' søger en ernæringsassistent/køkkenassistent til at lave næringsholdig mad tilpasset til 52 småbørn/børn. Ansøgning med straffeattest, uddannelsesbevis og arbejdsgiverudtalelser skal uploades senest den 06. december 2023.

Køkkenassistent til børnehaven "Nanuaraq".

Børnehaven "Nanuaraq" søger en ernæringsassistent/køkkenassistent, som starter 15. december 2023 eller ved nærmere aftale.

Børnehaven ”Nanuaraq” kan huse 30 børn af forskellige aldre fra 0-6 år. Der er i alt 11 medarbejdere inkl. leder.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en levnedsmiddeluddannelse.
 • Har viden om allergikere og kan lave mad særskilt til dem.
 • Har gode samarbejdsevner.
 • Kan samarbejde tæt og ligeværdigt med forbrugerne.
 • Er ærlig over for kommunen, ledelsen og medarbejdere.
 • Er modtagelig over for nye impulser og innovation.

Ansvarsområder:

 • Lave næringsholdig mad tilpasset til 52 småbørn/børn.
 • Sørge for, at køkkenet er rent.
 • Sørge for, at frysere, køleskabe og køkkenredskaber er rene.
 • Lave månedlige madplaner.
 • At indhandle prisvenlige madvarer sammen med lederen.
 • At følge Kommune Kujalleqs retningslinjer for medarbejderne i kommunens daginstitutioner.
 • At børnehavens retningslinjer følges.
 • At følge med i målsætninger og bestemmelser inden for pædagogik.
 • At byde velkommen til nye børn og forældre.
 • At deltage med at udvikle børnene via madlavning.
 • Indkøb.
 • At samarbejde med lederen omkring madbudget.
 • At indkøbe fødevarer udefra.
 • At have månedlige aftaler med slagteren.
 • At servere grønlandsk mad, som egner sig til børnene.

Børneattest:

Stillingen er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest og straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten er de af de afgørende krav i forbindelse med kommunens beslutning omkring hvem der skal ansættes til stillingen. 

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut, Finansministeriet og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuffiat for uddannede i Levnedsmiddelsbranchen.

Ønskes der yderligere informationer, så kontakt institutions leder Serie Kristoffersen e-mail nanuaraq@kujalleq.gl telefon 38 17 83.

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 06. december 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 6. december 2023

Søg denne stilling

Contact Details

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Email: Nanuaraq@kujalleq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Uddannelsesvejleder

Majoriaq Qaqortoq søger en dygtig og engageret uddannelsesvejleder pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Uddannelsesvejlederens primære opgaver vil være kontaktperson og vejledning til unge i arbejdstræning, udarbejde og opfølge individuelle handlingsplaner for unge, samtaler og afklaring om uddannelse og opkvalificering. Derudover deltage ved andre opgaver som vejledning og service...

Company Logo
Socialrådgiver

Socialrådgiver til handicapområdet i Nanortalik. Socialforvaltning søger en dygtig og engageret Socialrådgiver til handicapafdeling med tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ny handicaplov er trådt i kraft, er det Kommunens ønske at sætte større på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for erfaren Socialrådgiver,...

Company Logo
Pædagog i Tasersuup atuarfiaq

Pædagog søges til Heldagsskole i Tasersuup Atuarfia. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference til Led. Skoleinspektøren. Vi søger en – gerne erfaren – Pædagog til at indgå i det pædagogiske arbejde og varetage en række opgaver.

Company Logo
Kontormedarbejder

Kontormedarbejder søges til Aappilattoq Kommune Kujalleq. Modtag og viderebring henvendelser fra bygdebeboere samt samle informationer for centraladministrationen. Krav om grønlandsk sprog. 20 timers arbejdstid om ugen. Prøvetid på 3 måneder.

Company Logo
Ergoterapeut

Ledig stilling som Ergoterapeut i Kommune Kujalleq. Vi søger en ergoterapeut til en fastansættelse på 40 t/uge med tiltrædelse 1. februar 2024, eller efter aftale, i Terapeuthuset i Kommune Kujalleq i Sydgrønland. Søger du et nyt og spændende miljø og faglige, varierede udfordringer? Vilde naturoplevelser og rigt dyreliv? Så er...

Company Logo

Show more...

Job Title

Køkkenassistent til Nanuaraq

Job Type

Ullup ilaannaatigut

Application Deadline

6. dec 2023

Contact Person

Serie Kristoffersen
Nanuaraq@kujalleq.gl
38 17 83

Job category

Niuerneq aamma kiffartuussineq /
Childcare

Available jobs in the same field

Barne/socialhjælper

AKO Neriusaaq søger en Barne/socialhjælper til snarlige eller efter aftale ansættelse. AKO Neriusaaq er fritidshjemmet og normeret til 100 børn i alde...

Misissoruk

Socialhjælper

Socialhjælper til Nukariit Nukariit er aldersintegreret institution, med 120 børn. Vi har 5 vuggestuer, hvor der er 12 børn på hver stue og 3 børnehav...

Misissoruk

Integreret daginstitution Paarsisoq

Integreret daginstitution Paarsisoq søger 3 socialPaarsisoq er både en vuggestue og en børnehave placeret ved vejen til bydelen Radiofjeldet.Paarsisoq...

Misissoruk

souschef

Qeqertarsuaq - Børnehave Kuluk søger en souschef Kommune Qeqertalik, Qeqertarsuaq, søger souschef for Børnehaven Kuluk med tiltrædelse pr. 01. januar...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...