Socialhjælper

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Socialhjælper søges til UiloqMeeraaqqerivik Uiloq. Arbejdet indebærer udvikling, drift og fastholdelse af en daginstitution med fokus på børns udvikling og trivsel. Vi søger en engageret og imødekommende person, der kan skabe tætte relationer og støtte op om institutionens målsætninger.

Meeraaqqerivik Uiloq søger en engageret og imødekommende socialhjælper.

Vil du være med til at arbejde for udvikling, drift og fastholdelse på en daginstitution hvor de tætte relationer vægtes højt og hvor der er fokus på det enkelte barns og gruppens udvikling og trivsel, så har vi brug for dig. Så har vi jobbet til dig.

Nysgerrige, robuste, sunde og glade børn er målsætningerne for vores kommune, vi vil drøfte en vejledende handleplan og opfylde den.

Vores kendetegn i vores institution er: At arbejde med udgangspunkt af målsætninger, som er:

 • Pædagogisk idræt.
 • Anerkendende.
 • Sammenhold.

Hvad kan vi tilbyde som arbejdsplads:

 • Det er vigtigt for os, at børnene oplever en sammenhængende og tryg hverdag gennem positive relationer. Vi vil forvente, at du er med at danne rammerne og støtte op om institutionens målsætninger.
 • Eksempel: Vi kan tilbyde en arbejdsplads med rig mulighed for at få indflydelse på dagligdagens aktiviteter.
 • Eksempel: Vi er en institution, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel, gode arbejdsforhold, godt kollegaskab og hvor et arbejdsmiljø er vigtig, og hvor muligheden for faglig udvikling vægtes højt.

Forventninger til ansøger:

 • Uddannet som barne - og socialhjælper.
 • Tage ansvar og arbejde selvstændigt.
 • Samarbejdsvillig i forhold til kollegaer og forældre.
 • Omstillingsparat.
 • Planlægge udviklende aktiviteter for børn.

Vedrørende daginstitutionen, du kan læse meget mere om vores institutioner og målsætninger her: sermersooq.gl

Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Kiss Kristensen på tlf.nr. 36 69 00 eller e-mail kikr@sermersooq.gl

Straffe- og Børneattest:

Den stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet samt straffeattest fra Politiet.

Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende hos Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuaffiat (SIK) eller en anden relevant forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1041-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være up-loaded inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Dane kontaktowe

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Kikr@sermersooq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Socialhjælper

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

4 gru 2023

Osoba kontaktowa

Kiss Kristensen
Kikr@sermersooq.gl
36 69 00

Job category

Social and health /
Care and solicitude

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Sundhedsassistent

Ledig stilling som sundhedsassistent i Narsaq. Vi kommer til at mangle to sundhedsassistenter til en fast stilling eller i et minimum 3 måneders vikar...

Czytaj więcej

Afdelingsleder

Qasigiannguit - Alderdomshjemmet søger afdelingsleder til afdelingen for mere aktive beboere

Czytaj więcej

Socialhjælper

2 Socialhjælpere til Meeraateqarfik ”Naalu” i Sisimiut. Stillingen er en fuldtidsstilling med 40 timer om ugen. Der er plads til 56 børn, der er opdel...

Czytaj więcej

Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbe...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...