Socialhjælper

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Socialhjælper søges til UiloqMeeraaqqerivik Uiloq. Arbejdet indebærer udvikling, drift og fastholdelse af en daginstitution med fokus på børns udvikling og trivsel. Vi søger en engageret og imødekommende person, der kan skabe tætte relationer og støtte op om institutionens målsætninger.

Meeraaqqerivik Uiloq søger en engageret og imødekommende socialhjælper.

Vil du være med til at arbejde for udvikling, drift og fastholdelse på en daginstitution hvor de tætte relationer vægtes højt og hvor der er fokus på det enkelte barns og gruppens udvikling og trivsel, så har vi brug for dig. Så har vi jobbet til dig.

Nysgerrige, robuste, sunde og glade børn er målsætningerne for vores kommune, vi vil drøfte en vejledende handleplan og opfylde den.

Vores kendetegn i vores institution er: At arbejde med udgangspunkt af målsætninger, som er:

 • Pædagogisk idræt.
 • Anerkendende.
 • Sammenhold.

Hvad kan vi tilbyde som arbejdsplads:

 • Det er vigtigt for os, at børnene oplever en sammenhængende og tryg hverdag gennem positive relationer. Vi vil forvente, at du er med at danne rammerne og støtte op om institutionens målsætninger.
 • Eksempel: Vi kan tilbyde en arbejdsplads med rig mulighed for at få indflydelse på dagligdagens aktiviteter.
 • Eksempel: Vi er en institution, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel, gode arbejdsforhold, godt kollegaskab og hvor et arbejdsmiljø er vigtig, og hvor muligheden for faglig udvikling vægtes højt.

Forventninger til ansøger:

 • Uddannet som barne - og socialhjælper.
 • Tage ansvar og arbejde selvstændigt.
 • Samarbejdsvillig i forhold til kollegaer og forældre.
 • Omstillingsparat.
 • Planlægge udviklende aktiviteter for børn.

Vedrørende daginstitutionen, du kan læse meget mere om vores institutioner og målsætninger her: sermersooq.gl

Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Kiss Kristensen på tlf.nr. 36 69 00 eller e-mail kikr@sermersooq.gl

Straffe- og Børneattest:

Den stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet samt straffeattest fra Politiet.

Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende hos Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og Sulinermik Inuussutissarsiuteqartut Kattuaffiat (SIK) eller en anden relevant forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1041-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være up-loaded inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Kontaktoplysninger

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Kikr@sermersooq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Socialhjælper

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

4. dec. 2023

Kontaktperson

Kiss Kristensen
Kikr@sermersooq.gl
36 69 00

Kategori

Social og sundhed /
Pleje og omsorg

Ledige stillinger i samme kategori

Sundhedsplejerske

Sundhedsplejerske søges til stilling på Regionsygehuset Ilulissat pr 15. april 2024. Stillingen kan evt. besættes i vikariat på min 6-12 måneders vari...

Læs mere

Sundhedsassistenter

Søger du faglige udfordringer og tid til dine patienter – så kom til Aasiaat Sygehus. Vi søger faste assistentkollegaer fra 1.marts 2024 eller efter a...

Læs mere

Sundhedsplejersker

2 Sundhedsplejersker søges til Regionssygehuset i Qaqortoq fra 4. januar 2023. Har du lyst til at opleve Grønland og mærke det Grønlandske kultur tæt...

Læs mere

Socialhjælper / assistent

Qasigiannguit- Alderdomshjemmet søger en Socialhjælper / assistent til demensafsnit Kommune Qeqertalik - Qasigiannguit søger socialhjælper til alderdo...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...