Sygeplejersker til Paamiut

Vi søger sygeplejersker til Dronning Margrethes Sundhedscenter i Paamiut. Vikariatet starter den 16. januar 2023 og varer 3-6 måneder eller efter aftale. Du vil arbejde selvstændigt med konsultations- og skadestuearbejde samt indlagte patienter i sengeafdelingen. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et spændende job med engagerede kolleger.

Er du til vandreture i dejlige omgivelser? Eller bare en solbeskinnet plet i naturen? Eller en tur i fitness?

Så er et vikariat i Dronning Margrethes Sundhedscenter i Paamiut noget for dig. Vi søger en sygeplejerske med start 16. januar 2023, 3 – 6 måneder eller efter aftale.

Vi har løbende brug for sygeplejersker, så kan du først senere på året, finder vi også ud af det.

 

Paamiut har ca. 1250 indbyggere. I sundhedscentret er ansat 1 læge, 3 sygeplejersker, 2 sundhedsassistenter, sundhedshjælpere, tolke, portører og rengøringspersonale.

Dronning Margrethes Sundhedscenter er en del af Sundhedsregion Sermersooq, hvor Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk er det største.

Sundhedscentrets opgave er at varetage sundhedsfremme, forebyggelse, undersøgelse og behandling. En del opgaver varetages af støttepersonale, der er specielt oplært i eks. røntgen, planlagte blodprøver mm. Som sygeplejerske varetager man konsultations- og skadestuearbejde, ligesom man varetager arbejde med indlagte patienter i sengeafdelingen og apoteksfunktion. Der er ingen elektiv kirurgi på stedet, men mindre indgreb foretages. Der er fuldt udstyr til nødkirurgi, hvis vejret skulle forhindre en evakuering.

Som sygeplejerske i Paamiut har man ca. 10 døgnvagter/måned, hvor man er på tilkald fra hjemmet fra kl. 16-08.

Der er gode, engagerede kolleger. Og der er tale om et varierende og meget spændende job med gode muligheder for udvikling - både personligt og fagligt.

  • Kan arbejde selvstændigt
  • Har gode samarbejdsevner og er fleksible
  • Kan lide nye udfordringer
  • Mange forskellige og spændende udfordringer
  • Storslået natur

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Startdato: 16. januar 2024

Ansøgningsfrist: 16. december 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 13. december 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Mika@peqqik.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Sygeplejersker til Paamiut

Typ stanowiska

Tymczasowa

Termin składania aplikacji

16 gru 2023

Osoba kontaktowa

Mika Eliassen
Mika@peqqik.gl
+299 68 45 02

Job category

Social and health /
Nurse and Midwife

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings-...

Czytaj więcej

Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den sm...

Czytaj więcej

Sygeplejerske til Ambulatoriet i Qaqortoq sygehus

En stilling som sygeplejerske i ambulatoriet på Qaqortoq Sygehus ledig til besættelse pr. 1 Februar 2024 og resten af året. Vi kan tilbyde en fast sti...

Czytaj więcej

Sygeplejerske

Sygeplejerske søges til Uummannaq Sundhedscenter fra Maj 2024. Vil du arbejde 3-6 måneder eller en fast stilling, så har vi måske dit næste job her i...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...