Sundhedsassistent med tolkefunktion

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Psykiatrisk Ambulatorie søger en sundhedsassistent til vores sekretariat. Arbejdsopgaverne vil primært være: Tolkning ved udredende og terapeutiske samtaler på psykiatrisk afdeling og i ambulant regi. Ambulant patientkontakt. Besvare indgående telefonopkald. Ankomst registrering af ambulante patienter. Stillingen er ledig til besættelse snarest og er tidsbegrænset t.o.m. 31.03.24 med mulighed for forlængelse.

Psykiatrisk Ambulatorie søger en sundhedsassistent til vores sekretariat.

Arbejdsopgaverne vil primært være:

 • Tolkning ved udredende og terapeutiske samtaler på psykiatrisk afdeling og i ambulant regi
 • Ambulant patientkontakt
 • Besvare indgående telefonopkald
 • Ankomst registrering af ambulante patienter

Stillingen er ledig til besættelse snarest og er tidsbegrænset t.o.m. 31.03.24 med mulighed for forlængelse. 

 

Psykiatrisk Ambulatorie er en del af Psykiatrisk Område. I ambulatoriet arbejder læger, psykologer, tolke, sygeplejersker, sundhedsassistenter og socialrådgivere med at udrede og behandle mennesker i alle aldre for psykiatriske sygdomme. Patientkontakten i ambulatoriet forgår ved fysisk fremmøde, telefonisk eller videokontakt.  Ambulatoriet ligger i tilknytning til sengeafdeling A1 der har 12 sengepladser og psykiatrisk terapi, hvor der lejlighedsvist også vil være tolkeopgaver. Sekretariatet fungerer som reception for Psykiatrisk Område, du vil derfor komme i kontakt med mange mennesker og forskellige opgaver i løbet af din arbejdsdag.

Du vil i dit daglige arbejde referere til afdelingssygeplejersken i ambulatoriet eller dennes stedfortræder.  

OBS den fysiske placering af denne stilling er på adr. Niisi 5-7, hvor børnepsykiatrien og psykologer har deres lokaler. Derfor vil tolkningsopgaver tilknyttet denne stilling være tolkning for vores børnepsykiater, børne og –voksenpsykologer. Der er tale om tolkning ved fx udredende samtaler og undersøgelser, samt tolkning ved terapeutiske samtaler med patienter i bl.a. angst- og depressions samt selvmordsforebyggende forløb.

 • Et job der både indebære patientkontakt, tolkeopgaver og administrative arbejdsgange
 • Et job hvor du er med til at udvikle arbejdsgange og implementere nye ambulante behandlings tilbud
 • Dygtige, fleksible kolleger, der vægter sikkerhed og arbejdsmiljø højt
 • Mulighed for at deltage i planlægningsmøder, temadage, undervisning og personalemøder
 • Medlemskab af en aktiv personaleforening, der arrangerer sejlture, sammenkomster m.v.
 • Gerne erfaring fra eller interesse for psykiatrien
 • Har interesse eller erfaring med mundtlige tolkeopgaver
 • Er serviceminded fleksibel og rummelig
 • God til at etablere en tryg relation
 • Er mødestabil
 • Vi er en tværfaglig personalegruppe med læger, psykologer, socialrådgiver, sygeplejersker assistenter, tolke, og sekretærer
 • Vi har vekslende opgaver og dagen går bedst, hvis vi hjælper hinanden

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Startdato: Snarest

Ansøgningsfrist: D. 23.11.2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 23. november 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Hemf@peqqik.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo
Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste personale i mindst 4-6 uger. Du vil have en spændende arbejdsdag med mulighed for at deltage i konsulentrejser og bagvagter. Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fokus på faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde.

Company Logo
Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige patientkategorier og have ansvar for patientrelaterede opgaver. Vi tilbyder faglig udvikling og et tværfagligt samarbejde. Grønland byder på mange muligheder for et aktivt fritidsliv.

Company Logo

Tytuł stanowiska

Sundhedsassistent med tolkefunktion

Typ stanowiska

Tymczasowa

Termin składania aplikacji

23 lis 2023

Osoba kontaktowa

Helle Mougaard
Hemf@peqqik.gl
(+299) 34 46 75

Job category

Social and health /
Care and solicitude

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...