Souschef

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Aasiaat - Vuggenstuen Vâva søger en souschef for tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale, i Vuggestuen ”Vâva”. Stillingen er en fuldtidsstilling, 40 timer om ugen. Ansøgeren skal have pædagogisk uddannelse og være ansvarsbevidst, aktiv og engageret. Løn og ansættelsesforhold vil ske efter gældende overenskomst.

Kommune Qeqertalik, Aasiaat, søger Souschef for tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale, i Vuggestuen ”Vâva”.

Generelt for vuggestuen:

·Stillingen er en fuldtidsstilling, 40 timer om ugen. Der er plads til 36 vuggestuebørn.

·Åbningstiden for vuggestuen er mandag – fredag kl. 06.30 – 17.00. Om lørdagen lukket.

·Administration for vuggestuen hører under Fag chef for Dagtilbud, og pædagog koordinatoren sørger for rådgivning og vejledning for vuggestuen.

Ansøgerens kvalifikationer:

·Pædagogisk uddannelse, være ansvarsbevidst, aktiv og engageret, have overblik, kunne klare stress situationer, være fleksibel, samarbejdsvillig, imødekommende og stabil, besidde et fysisk og psykisk godt helbred, og være indstillet på at arbejde ud fra institutionens mål, politisk mål for børn og unge og øvrige gældende regler for ansatte under Kommune Qeqertalik.

·Dobbeltsporede ansøgere foretrækkes.

Løn og ansættelsesforhold:

Løn og ansættelsesforhold vil ske efter gældende overenskomst.

Straffe- og børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet, samt straffeattest fra Politiet.

Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende til Politiet.

Bolig:

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m.v. i Grønland. For yderligere information om husleje herunder forbrug o.l. henvises til oplysninger på: www.ini@ini.gl.

Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere med ret til vakantbolig blive tilbudt en midlertidig vakantbolig, for hvilken der betales A-skat for frie goder i henhold til gældende lovgivning.

ELLER Tiltrædelsestidspunktet er afhængigt af hvornår der er en personalebolig til rådighed. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning i henhold til gældende regler.

En personalebolig skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til: 

Vuggestueleder Laila S. Samuelsen tlf. 89 47 74.

Ansøgning:

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail eller post.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke “Søg denne stilling"

Hvis du har problemer med upload filer kontrakt hr@qeqertalik.gl

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Ansøgningsfrist: 8. december 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Qeqertalik Kommune

Niels Egedes Plads 1

3950 Aasiaat , Grønland

Email: Hr@qeqertalik.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ingen ledige stillinger i samme virksomhed.

Jobtitel

Souschef

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

8. dec. 2023

Kontaktperson

Vuggestueleder Laila S. Samuelsen
Hr@qeqertalik.gl
89 47 74

Kategori

Undervisning /
Pædagog

Ledige stillinger i samme kategori

Ingen ledige stillinger i samme kategori.

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...