Psykolog

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Psykolog søges til Børne- og ungdomspsykiatriske ambulatorium, Dronning Ingrids Hospital. Du vil varetage udredninger, diagnostik og psykoterapeutiske forløb med børn- og unge i samarbejde med en tværfaglig personalegruppe.

Har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du skal varetage udredninger, diagnostik og psykoterapeutiske forløb med børn- og unge, i samarbejde med en tværfaglig personalegruppe? Så er det måske dig vi leder efter til Psykiatrisk Ambulatorium i Nuuk.

Vi søger lige nu en psykolog til besættelse af en fast fuldtidsstilling på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium med ansættelse pr. 1. januar 2024 eller snarest herefter. Hvis ansøger har tidligere erfaring fra børne- og ungdomspsykiatri, kan muligheden for et vikariat af minimum 6 måneders varighed drøftes.

Arbejdet i børne- og ungdomspsykiatrien foregår i samarbejde med børne- og ungdomspsykiatriske konsulenter fra Region Hovedstaden i Danmark samt lægerne i Psykiatrisk Område i Nuuk. Der afholdes bl.a en fast ugentlig telekonference med en børne- og ungepsykiater fra Region H. Derudover, vil du udover dine arbejdsopgaver på Psykiatrisk Område i Nuuk, få til opgave at tage på regionsrejser, sammen med en speciallæge i B&U psykiatri, hvor du har ansvar for at varetage udredningsopgaver og tilrettelægge behandlingsplaner lokalt i forskellige Grønlandske byer. I dit arbejde vil du primært have fokus på udredning af ADHD- og autismespektrumforstyrrelser, men vil ligeledes stifte bekendtskab med udredning og behandling af et bredere spektrum af børne- og ungdomspsykiatriske lidelser.

 • Autorisation eller interesse herfor
 • Erfaring fra børne- og ungepsykiatrien
 • Overblik og evne til at arbejde selvstændigt og struktureret
 • Lyst og evne til at indgå i et tæt samarbejde med de andre psykologer i B&U ambulatoriet
 • Lyst og evne til at indgå i et tværfagligt samarbejde
 • Jævnlig supervision og kollegial sparring
 • Mulighed for kompetenceudvikling, samt fokuseret ophold i B&U-psykiatrien v/ Region H
 • Regionsrejser med børne- og ungdomspsykiatrisk overlæge
 • Gode muligheder for at få medindflydelse på udviklingen af børne- og ungdomspsykiatrien i Grønland
 • Et arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel og godt kollegialt sammenhold
 • Medlemskab af en aktiv personaleforening
 • At arbejde med telepsykiatri og få erfaring med arbejdet med tolk

Hvis du er interesseret i at blive vores nye kollega og aktivt at deltage i de udviklingsprocesser, der er i gang i den grønlandske psykiatri, så ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Startdato: 1. januar 2024

Ansøgningsfrist: 12. november 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Telefonisk kontakt efter kl. 12:00 dansk tid.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 12. november 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo
Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste personale i mindst 4-6 uger. Du vil have en spændende arbejdsdag med mulighed for at deltage i konsulentrejser og bagvagter. Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fokus på faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde.

Company Logo
Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige patientkategorier og have ansvar for patientrelaterede opgaver. Vi tilbyder faglig udvikling og et tværfagligt samarbejde. Grønland byder på mange muligheder for et aktivt fritidsliv.

Company Logo

Jobtitel

Psykolog

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

31. dec. 2023

Kategori

Social og sundhed /
Psykologi og psykiatri

Ledige stillinger i samme kategori

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Læs mere

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste pe...

Læs mere

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings-...

Læs mere

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan d...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...