Psykolog

Psykolog søges til Børne- og ungdomspsykiatriske ambulatorium, Dronning Ingrids Hospital. Du vil varetage udredninger, diagnostik og psykoterapeutiske forløb med børn- og unge i samarbejde med en tværfaglig personalegruppe.

Har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor du skal varetage udredninger, diagnostik og psykoterapeutiske forløb med børn- og unge, i samarbejde med en tværfaglig personalegruppe? Så er det måske dig vi leder efter til Psykiatrisk Ambulatorium i Nuuk.

Vi søger lige nu en psykolog til besættelse af en fast fuldtidsstilling på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium med ansættelse pr. 1. januar 2024 eller snarest herefter. Hvis ansøger har tidligere erfaring fra børne- og ungdomspsykiatri, kan muligheden for et vikariat af minimum 6 måneders varighed drøftes.

Arbejdet i børne- og ungdomspsykiatrien foregår i samarbejde med børne- og ungdomspsykiatriske konsulenter fra Region Hovedstaden i Danmark samt lægerne i Psykiatrisk Område i Nuuk. Der afholdes bl.a en fast ugentlig telekonference med en børne- og ungepsykiater fra Region H. Derudover, vil du udover dine arbejdsopgaver på Psykiatrisk Område i Nuuk, få til opgave at tage på regionsrejser, sammen med en speciallæge i B&U psykiatri, hvor du har ansvar for at varetage udredningsopgaver og tilrettelægge behandlingsplaner lokalt i forskellige Grønlandske byer. I dit arbejde vil du primært have fokus på udredning af ADHD- og autismespektrumforstyrrelser, men vil ligeledes stifte bekendtskab med udredning og behandling af et bredere spektrum af børne- og ungdomspsykiatriske lidelser.

 • Autorisation eller interesse herfor
 • Erfaring fra børne- og ungepsykiatrien
 • Overblik og evne til at arbejde selvstændigt og struktureret
 • Lyst og evne til at indgå i et tæt samarbejde med de andre psykologer i B&U ambulatoriet
 • Lyst og evne til at indgå i et tværfagligt samarbejde
 • Jævnlig supervision og kollegial sparring
 • Mulighed for kompetenceudvikling, samt fokuseret ophold i B&U-psykiatrien v/ Region H
 • Regionsrejser med børne- og ungdomspsykiatrisk overlæge
 • Gode muligheder for at få medindflydelse på udviklingen af børne- og ungdomspsykiatrien i Grønland
 • Et arbejdsmiljø med fokus på medarbejdertrivsel og godt kollegialt sammenhold
 • Medlemskab af en aktiv personaleforening
 • At arbejde med telepsykiatri og få erfaring med arbejdet med tolk

Hvis du er interesseret i at blive vores nye kollega og aktivt at deltage i de udviklingsprocesser, der er i gang i den grønlandske psykiatri, så ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Startdato: 1. januar 2024

Ansøgningsfrist: 12. november 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Telefonisk kontakt efter kl. 12:00 dansk tid.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 12. november 2023

Søg denne stilling

Employer Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Share the job on

Available jobs at the same company

Klinikassistenter til Nuuk tandpleje

Vi søger klinikassistenter til Nuuk tandpleje. Vi tilbyder spændende udfordringer og et bredt arbejdsområde. Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en stolt organisation med fokus på kvalitet og bredde. Læs mere på www.gjob.gl

Company Logo
Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo

Show more...

Job Title

Psykolog

Job Type

Full Time

Application Deadline

Dec 31, 2023

Job category

Social and health /
Psychology and psychiatry

Available jobs in the same field

Psykolog

Psykolog til Misi-Avannaa i Ilulissat. Vi søger en psykolog med erfaring i arbejdet med børn fra 0-18 år og som finder det spændende at arbejde i et s...

Read More

Psykoeterapeut til Borgerrettet afdeling

Socialstyrelsen, Borgerrettet afdeling søger en certificeret psykoterapeut til tidsbegrænset ansættelse og skal gælde fra d. 01/01-2024 til 31/12-2024...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...