Studieadjunkt/- lektor, adjunkt eller lektor i idræt

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Institut for Læring, Ilisimatusarfik/Grønlands Universitet søger Studieadjunkt/- lektor, adjunkt eller lektor i idræt. Spændende stilling med undervisning, udviklingsarbejde, forskning, tæt kontakt til studerende, en engageret gruppe af undervisere og et forskningsmiljø i udvikling - er det noget for dig?

Institut for Læring, Ilisimatusarfik/Grønlands Universitet søger Studieadjunkt/- lektor, adjunkt eller lektor i idræt Spændende stilling med undervisning, udviklingsarbejde, forskning, tæt kontakt til studerende, en engageret gruppe af undervisere og et forskningsmiljø i udvikling - er det noget for dig?

Institut for læring, søger en kandidat med undervisningserfaring indenfor idræt, eventuelt med andre fagkombinationer, fx indenfor pædagogik.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024 eller efter aftale.

Instituttet varetager læreruddannelsen, som er en bacheloruddannelse, samt kurser og efteruddannelser. På instituttet indgår desuden Center for pædagogisk udvikling, som er et center i udvikling. Der er en undervisergruppe på omkring 25 undervisere og omkring 180 studerende.

 • Vi kan tilbyde: Et arbejdsmiljø i rivende udvikling, hvor der tilstræbes balance mellem selvstændighed og teamwork i arbejdsopgaverne
 • Et levende undervisningsmiljø med engagerede og motiverede kolleger
 • Et aktivt forskningsmiljø med masser af faglige og pædagogiske udviklingsmuligheder
 • Et adjunktpædagogikum til nye undervisere samt tid til at arbejde med fagets områder med henblik på erhvervelse af videnskabelige grader.
 • Arbejdsopgaver: Varetage undervisning af lærerstuderende samt lærere på efter- og videreuddannelser.
 • Løbende udvikling af undervisningsfag og dets fagdidaktik.
 • Udvikle læreruddannelsen i en digital kontekst.
 • Indgå i tværfagligt samarbejde med øvrige fagteams på læreruddannelsen.
 • Indgå i projekter rettet mod udvikling af læreruddannelsen og efter- og videreuddannelserne.
 • Evt. forskning, jf. kvalifikationer
 • Kvalifikationer: Du har en relevant kandidateksamen, og meget gerne en ph.d.-grad.
 • Du har undervisningserfaring inden for ansøgte område
 • Du har erfaring med at arbejde med et alment didaktisk og professionsrettet sigte
 • Du har indsigt i nyere forskning internationalt med fokus på læreruddannelse og folkeskole
 • Du kan anvende digitale værktøjer i din undervisning
 • Kendskab til fjernundervisning er en fordel
 • Du kan varetage store dele af fagenes kompetencer, viden og færdigheder
 • Du har et kendskab til den grønlandske folkeskole og til den grønlandske og/eller danske læreruddannelse og du kan skabe en kobling mellem teori og praksis i arbejdet med at professionsrette læreruddannelsens praksisforankring.
 • Du har indsigt i nyere faglig og fagdidaktisk forskning internationalt, med fokus på læreruddannelse og folkeskoleområdet.

Kontakt/information:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Institutleder Britta Lohmann på tlf. + 299 385702. 

Ønsker du yderligere information om Grønlands Universitet, kan du læse mere på www.uni.gl

Bedømmelse og ansættelsesprocedure.

Bedømmelse af ansøgerne sker ved et sagkyndigt bedømmelsesudvalg efter gældende regler. Ansøgerne vil efter ansøgningsfristens udløb blive orienteret om sammensætningen af bedømmelsesudvalget. Udvalget behandler de indkomne ansøgninger og afgiver indstilling til institutleder.

Om ansættelse:

Ansættelsesperioden på studieadjunkt-niveau er 6 år med mulighed for 2 års forlængelse. Herefter kan den ansatte efter positiv lektorbedømmelse overgå til en fast stilling som studielektor.

Ansættelse som studielektor kan finde sted under forudsætning af en positiv lektorbedømmelse inden ansættelse eller såfremt ansøger har opnået studielektorbedømmelse indenfor fagområdet andet steds.

Ansættelsesperioden på adjunkt-niveau sker normalt for en periode på 4 år med mulighed for 2 års forlængelse. Herefter kan den ansatte efter positiv lektorbedømmelse overgå til en fast stilling som lektor.

Ansættelse som lektor kan finde sted under forudsætning af en positiv lektorbedømmelse inden ansættelse eller såfremt ansøger har opnået lektorbedømmelse indenfor fagområdet andet steds.

Om Ilisimatusarfik.

Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet, blev oprettet i 1987 og har pt. 11 forskellige uddannelser inkl. tilbud om enkelte deltidsuddannelser på henholdsvis diplom- og masterniveau.

Ilisimatusarfik er et arktisk universitet, der skaber viden og innovation i en region under hastig udvikling. 

Bestyrelsen er universitetets øverste ledelse. Den daglige ledelse varetages af rektor og

universitetsdirektør. De fire institutter ledes af en institutleder, som rådgives af et institutråd.

 • Ilisimatusarfik består af 4 institutter:   Institut for Kultur, Sprog og Historie
 • Institut for Læring med læreruddannelse, videreuddannelse af folkeskolelærere
 • Institut for sygepleje og Sundhedsvidenskab med sygeplejerskeuddannelsen
 • Institut for Samfund, Økonomi og Journalistik 

Om Fællesadministrationen:

Fællesadministrationen servicerer hele universitetet. Den ledes af universitetsdirektøren. Fællesadministrationen har afdelinger i Ilimmarfik og i Ilinniarfissuaq. Afdelingerne arbejder tæt sammen med de faglige enheder, men arbejder også sammen indbyrdes. Fællesadministrationens opgaver er: studieadministration, personaleadministration, betjening af bestyrelse og Akademisk Råd samt øvrige servicefunktioner for universitetets ansatte og studerende. Fællesadministrationen står også for bygningsmæssig drift af Ilimmarfik.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Studieadjunkt/- lektor, adjunkt eller lektor i idræt

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

27. nov. 2023

Kontaktperson

Britta Lohmann

+299 38 57 02

Kategori

Undervisning /
Lærer

Ledige stillinger i samme kategori

Lærer til Atuarfik Samuel Kleinschmidt

Atuarfik Samuel Kleinschmidt er en skole med ca. 479 elever fordelt på 1.-10. klasse og med 6 specialklasser. Vi er en skole i udvikling og i de komme...

Læs mere

Lærer til Atuarfik Samuel Kleinschmidt

Atuarfik Samuel Kleinschmidt er en skole med ca. 479 elever fordelt på 1.-10. klasse og med 6 specialklasser. Vi er en skole i udvikling og i de komme...

Læs mere

2 lærere til Atuarfik Tuiisaq Paamiut

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 dygtige og engagerede lærere til Atuarfik Tuiisaq Paamiut, med placering i mellem- og ældste trinnet.

Læs mere

Lærer til Ukaliusaq

Ukaliusaq - Kommuneqarfik Sermersooq-Nuuk har brug for 1 lærer, som skal undervise i dansk, engelsk og samfundsfag i trin 3. Der er tale om en lærer t...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...