Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Vil du møde mange forskellige og dygtige medarbejdede i Selvstyrets Centraladministration, som alle har vidt forskelligartede personlige og faglige baggrunde? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling?

Vil du møde mange forskellige og dygtige medarbejdede i Selvstyrets Centraladministration, som alle har vidt forskelligartede personlige og faglige baggrunde?

Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

HR Udvikling er organisatorisk placeret i Formandens Departement. Sammen med kontorets otte kollegaer vil du arbejde med at opnå afdelingens målsætninger indenfor kompetenceudvikling, rekruttering og trivsel i hele Grønlands Selvstyre med særligt fokus på udvikling.

Du vil i din stilling have faste ansvarsområder og samtidig er en del af dit arbejde, at bistå med faglig sparring til vores samarbejdspartnere, både internt og på tværs af departementer og styrelser.

Vores strategiske placering i Formandens Departement betyder at vi har medindflydelse på det strategiske niveau, og at vi har god kontakt til Selvstyrets enheder og arbejder tæt sammen med lederne. Udvikling er vores primære fokus, både når det kommer til Centraladministrationen, men også når det kommer til os selv.

 • Dine primære opgaver Planlægning, koordinering og facilitering af tiltag, der sikrer trivsel og fastholdelse af Selvstyrets ansatte
 • Funktion som HR udviklingspartner for Selvstyrets departementer og styrelser
 • Udvikling af HR-koncepter og projekter, herunder tværgående ledelse og strategiske politikker
 • Bistå i forskellige HR udviklingsopgaver såsom branding og rekruttering.

 • Dine kvalifikationer Relevant uddannelse
 • Strategisk tilgang til HR udviklingsopgaver
 • Erfaring med rekruttering og fastholdelsestiltag
 • Gode formidlingsevner på skrift og tale
 • Kendskab til kvalitative og kvantitative metoder

 • Personlige kvalifikationer Netværksskabende
 • Stabil og imødekommende
 • Ansvarsfuld
 • Proaktiv
 • Effektiv holdspiller
 • Omhyggelig

 • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har Kendskab til den grønlandske kultur og det grønlandske samfund samt offentlige virksomheder
 • Dobbeltsproglige kundskaber i grønlandsk/dansk

Ansættelse:

Ansøgningsfrist den 24.november 2023.

Samtaler afholdes i uge 48.

Ledelsesudviklingskonsulenten ønskes ansat snarest.

Spørgsmål og ansøgning:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jørgen Juel Jessen, chef for HR Udvikling på jjje@nanoq.gl, tlf. +299 345222 eller mobil +299 531511.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Jjje@nanoq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Company Logo
AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsafdelingen søger en dygtig og engageret kollega – gerne med erfaring inden for miljø og bæredygtighed og med gode generalistegenskaber.

Company Logo
UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder...

Company Logo
Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du måske den nye koordinator. Vi søger en ambitiøs og imødekommende kollega til vores ledelsessekretariat, som har erfaring med understøttelse af ledelse og er...

Company Logo
Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

24. nov. 2023

Kontaktperson

Jørgen Juel Jessen
Jjje@nanoq.gl
+299 34 52 22

Kategori

Ingeniørvidenskab og teknologi /
Ledelse inden for ingeniørvidenskab og teknologi

Ledige stillinger i samme kategori

AC-fuldmægtig

Ledelsessekretariatet i Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret AC-fuldmægtig til at sikre et højt niveau i den daglige servicering af d...

Læs mere

Stabschef

Vi ønsker, at stabschefen sikrer den tværgående og sammenhængende indsats i en fleksibel og borgerserviceorienteret organisation og kan bl.a. arbejde...

Læs mere

Områdeleder

Aasiaat - Inoqarfik søger en områdeleder Kommune Qeqertalik er en nyskabende kommune med udgangspunkt i befolkningens regionale, kulturelle og service...

Læs mere

Afdelingsleder

Afdelingsleder søges til administrationen i Majoriaq Ilulissat. Ansvarlig for den daglige drift, udvikling af arbejdsmarked- og uddannelsesindsatsen,...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...