KTI, Jern- & Metalskolen søger 1 faglærere til Klejnsmede /svejser uddannelsen i Nuuk

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Tech College Greenland søger en engageret klejnsmed eller svejser til en fuldtidsstilling som underviser på klejnsmedeuddannelsen i Nuuk. Stillingen omfatter undervisning af unge og voksne inden for smed- og svejsefaget. Den ideelle kandidat er uddannet klejnsmed eller tilsvarende, gerne med relevant videreuddannelse. Der lægges vægt på mindst 5 års relevant erhvervserfaring, kendskab til CAD-tegning, samt interesse for og evner inden for undervisning og vejledning. Som underviser skal man i tæt samarbejde med kolleger planlægge og gennemføre undervisningen. Der tilbydes pædagogisk grunduddannelse, faglig efteruddannelse, samt et godt arbejdsmiljø i en skole under rivende udvikling. Stillingen er med tiltrædelse 1. november 2023 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

Er du klar til nye udfordringer og vil du have en oplevelse for livet? Så skal du være Tech College Greenland ́s nye underviser og kollega på Klejnsmesuddannelsen i Nuuk.

Vi søger en klejnsmed / svejser med lyst til at undervise fremtidens klejnsmed /svejser og give dem en personlig og faglig ballast. En underviser der har evnen til at fange og engagere vores elever og kursister. En kollega der er engageret, teamorienteret og udadvendt.

Vi søger en engageret faglærer som vil være med til at uddanne unge og voksne inden for smede- og svejseområdet. Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede klejnsmede, smede med div. specialer og svejsere.

Vi søger en medarbejder, der:

 • er uddannet smed, eventuelt med relevant videregående uddannelse
 • evt. kompetencer med svejstekniker uddannelsen
 • evt. kompetencer indenfor NDT- området, gerne niveau 2
 • har PC kørekort eller kendskab til IT på tilsvarende niveau og har erfaring med AutoCAD
 • har minimum 5 års relevant erhvervserfaring som kan dokumentere dit faglige og teoretiske niveau
 • har lyst til at undervise unge og voksne, er teamorienteret og indstillet på at indgå i et tæt samarbejde med kolleger om løsning af undervisnings- og udviklingsopgaver af faglig og pædagogisk karakter indenfor grundforløbet, hovedforløbet og skolens udbud af kursusforløb
 • pædagogisk grunduddannelse

Vi tilbyder følgende:

 • et job med udfordringer og et team der lægger vægt på dialog og samarbejde
 • en uddannelsesinstitution i rivende udvikling
 • et godt arbejdsmiljø med engagerede kolleger
 • fuldtidsansættelse og pædagogisk grunduddannelse (PG)
 • efteruddannelse

Opgaver: Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen. Du bliver en del af en skole, der imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på det grønlandske arbejdsmarked og blandt dem, der søger uddannelse.

Klejnsmed / Svejser på KTI drives af engagerede kolleger. I teamet har vi fokus på at skabe en rød tråd i undervisningen og sikre, at alle lever op til en meget høj undervisningsstandard. Vi brænder for, at vores elever flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Profil: Vi forventer, at du:

 • har en uddannelse som klejnsmed eller tilsvarende.
 • har interesse for at undervise og vejlede, og har lyst til at dele din viden med eleverne.
 • som person er udadvendt, udviklingsorienteret og har lyst til sammen med teamet at give den gas for at levere KTI ́s kerneopgave: Den bedste undervisning til elever og kursister.
 • Du skal gerne have flere års relevant erhvervserfaring inden for faget.

Vi tilbyder: KTI tilbyder dig en arbejdsplads med gode rammer for udvikling, personligt som fagligt. Hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere den undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk grunduddannelse (PG), som foregår i arbejdstiden og ofte i andre byer på kysten i Grønland. Uddannelsen giver samme kompetencer som den danske PG.

Tiltrædelsesdato: 01. november 2023 eller efter aftale.

Vi ønsker, at ansættelsesforholdet indledes med en 3 måneders prøvetid.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Uddannelseschef Ole Pedersen på telefon +299 861612 eller e-mail ojp@kti.gl. Se også vores hjemmeside på www.kti.gl.

KTI - Tech College Greenland er den Grønlandske tekniske skole. Vi udbyder uddannelser i flere retninger, Nuuk afdeling - Auto, Marine, skibsmontør, smed, terminal og elektrikeruddannelserne. Sisimiut afdeling – Bygge og anlægs, råstofuddannelserne. Desuden er GUX Sisimiut en del af KTI. Nuuk er hovedstaden i Grønland, vi er ca. 18.800 indbyggere. Her er alt hvad livet kan begære, biograf/ kulturhus, caféer /restauranter og svømmehal. Masser af fritidsaktiviteter, moderne folkeskoler og dagtilbud. Alt hvad en moderne hovedstad tilbyder og så har vi en enestående og ubeskrivelig natur lige i baghaven.

Løn- og ansættelsesforhold: Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Kontaktoplysninger

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

KTI, Jern- & Metalskolen søger 1 faglærere til Klejnsmede /svejser uddannelsen i Nuuk

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

8. okt. 2023

Kontaktperson

KTI HR

+299 86 16 00

Kategori

Industri og håndværk /
Jern og metal

Ledige stillinger i samme kategori

Syerske

Syerske søges til systuen Kittat. Arbejdet vil indeholde fremstilling af nationaldragter, skindbehandling, syning, planlægning og udførelse af opgaver...

Læs mere

Montør / Elektriker

Greenland Electricity ApS søger en erfaren elektriker til en dynamisk og fleksibel arbejdsplads. Kandidaten skal have mindst 5 års erfaring, være dygt...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...