Koordinerende sygeplejerske til IMA/ITA

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Intermediær Monitorerings Afsnit (IMA) og Intensiv Terapi Afsnit (ITA) søger en koordinerende sygeplejerske. Afsnittet består af seks sengepladser og patienterne bliver indlagt fra medicinsk afdeling efter intensiv behandling, fra modtagelsen samt patienter, der evakueres fra kysten. Stillingen indebærer desuden en del administrative opgaver, mens samarbejde med de øvrige afdelinger også er en vigtig del af det daglige arbejde.

Intermediær Monitorerings Afsnit (IMA) og Intensiv Terapi Afsnit (ITA) søger en koordinerende sygeplejerske.

Intermediær Monitorerings afsnit (IMA) er en afdeling, hvor hospitalets medicinske patienter med behov for ekstra observation og monitorering ligger. Afsnittet består af seks sengepladser og patienterne bliver indlagt fra medicinsk afdeling efter intensiv behandling, fra modtagelsen samt patienter, der evakueres fra kysten. Afsnittet er det eneste afsnit i Grønland med mulighed for telemetriovervågning, og afsnittet har derfor naturligt et stort flow af hjertepatienter. 

Intensivafdelingen på dronning Ingrids Hospital er en højteknologisk intensiv afdeling med et neonatalafsnit. Det er Grønlands eneste intensive afdeling, hvilket giver helt unikke muligheder for sygeplejen til akut og kritisk syge, og derfor er vores forskel så afgørende for de grønlandske patienter. Afsnittet er normeret til 4 sengepladser, der er 5 fysiske voksne- og børnepladser samt 3 neonatale sengepladser.

Vi er i alt på begge afsnit 30 sygeplejersker og 2 sundhedsassistenter.

Som koordinerende sygeplejerske vil du støtte de ansvarshavende sygeplejersker med koordinering af patienter samt faglige og administrative spørgsmål i samarbejde med afdelingssygeplejersken.

En stor del af stillingen vil også have et udviklingsfokus, som foregår i tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken. Dette vil omhandle udarbejdelse af D4 instrukser, planlægge og koordinere undervisning samt implementere nye tiltag.

Stillingen indebærer desuden en del administrative opgaver, mens samarbejde med de øvrige afdelinger også er en vigtig del af det daglige arbejde.

Stillingen er primært dagStid, men der vil efter aftale være mulighed for vagter.

Områdeledelsen har stort fokus på at afsnittet får kontinuerligt faglig udvikling. Et godt arbejdsmiljø vægtes højt.

 • En afdeling hvor der arbejdes med kontinuerlig udvikling i opgavernes art og omfang
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Et tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken
 • Engagerede medarbejdere
 • Har nogle års anciennitet og gerne en bred sygeplejefaglig baggrund
 • Er engageret og god til at fastholde og implementere nye tiltag
 • Kan formidle et åbent og ligeværdigt tværfagligt samarbejde
 • Kan medvirke til personlig og faglig udvikling af personalet
 • Har gode samarbejdsevner
 • Kan holde fokus trods mange vikaransatte
 • Har pragmatisk holdning til hverdagen og kan bevare roen og overblikket i pressede situationer
 • Har sund og god humor samt besidder stor tålmodighed
 • Brænder for at gøre en forskel og blive en del af et anderledes og udfordrende sundhedsvæsen
 • Kan tænke og arbejde dynamisk og proces orienteret i et tværkulturelt arbejdsmiljø
 • IMA og ITA ligger i forlængelse af hinanden
 • Kollegialt sammenhold både fagligt og socialt
 • Vi har engagerede og kompetente kollegaer som kommer fra mange forskellige baggrunde
 • Supervision og tværfagligt samarbejde

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Startdato: 15/12-2023 eller efter aftale

Ansøgningsfrist: 25/11-2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 25. november 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Stno@PEQQIK.GL

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Koordinerende sygeplejerske til IMA/ITA

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

25. nov. 2023

Kontaktperson

Stine Nørkjær
Stno@PEQQIK.GL
(+299) 34 48 50

Kategori

Social og sundhed /
Sygeplejerske og jordemoder

Ledige stillinger i samme kategori

Sygeplejerske

Dygtige sygeplejersker søges til medicinsk sengeafsnit til fastansættelse eller et længere vikariat. Er du sygeplejerske og er du klar til helt nye op...

Læs mere

Sygeplejersker

Vi søger to sygeplejersker til Tasiilaq fra 1. marts 2024 og 3 måneder frem, gerne længere. Sygeplejersken kommer til at være en del af vores team på...

Læs mere

Sygeplejerske til Ambulatoriet i Qaqortoq sygehus

En stilling som sygeplejerske i ambulatoriet på Qaqortoq Sygehus ledig til besættelse pr. 1 December 2023 eller efter aftale. Vi kan tilbyde en fast s...

Læs mere

Sygeplejersker

Sisimiut Regionssygehus søger 1 sygeplejersker stilling i sengeafdeling. Stillingen er fra d. 1 / 4 -24 i fast stilling eller i mindst 3 måneders vika...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...