Koordinerende sygeplejerske til IMA/ITA

Attention needed

pages.job.expired_info

Intermediær Monitorerings Afsnit (IMA) og Intensiv Terapi Afsnit (ITA) søger en koordinerende sygeplejerske. Afsnittet består af seks sengepladser og patienterne bliver indlagt fra medicinsk afdeling efter intensiv behandling, fra modtagelsen samt patienter, der evakueres fra kysten. Stillingen indebærer desuden en del administrative opgaver, mens samarbejde med de øvrige afdelinger også er en vigtig del af det daglige arbejde.

Intermediær Monitorerings Afsnit (IMA) og Intensiv Terapi Afsnit (ITA) søger en koordinerende sygeplejerske.

Intermediær Monitorerings afsnit (IMA) er en afdeling, hvor hospitalets medicinske patienter med behov for ekstra observation og monitorering ligger. Afsnittet består af seks sengepladser og patienterne bliver indlagt fra medicinsk afdeling efter intensiv behandling, fra modtagelsen samt patienter, der evakueres fra kysten. Afsnittet er det eneste afsnit i Grønland med mulighed for telemetriovervågning, og afsnittet har derfor naturligt et stort flow af hjertepatienter. 

Intensivafdelingen på dronning Ingrids Hospital er en højteknologisk intensiv afdeling med et neonatalafsnit. Det er Grønlands eneste intensive afdeling, hvilket giver helt unikke muligheder for sygeplejen til akut og kritisk syge, og derfor er vores forskel så afgørende for de grønlandske patienter. Afsnittet er normeret til 4 sengepladser, der er 5 fysiske voksne- og børnepladser samt 3 neonatale sengepladser.

Vi er i alt på begge afsnit 30 sygeplejersker og 2 sundhedsassistenter.

Som koordinerende sygeplejerske vil du støtte de ansvarshavende sygeplejersker med koordinering af patienter samt faglige og administrative spørgsmål i samarbejde med afdelingssygeplejersken.

En stor del af stillingen vil også have et udviklingsfokus, som foregår i tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken. Dette vil omhandle udarbejdelse af D4 instrukser, planlægge og koordinere undervisning samt implementere nye tiltag.

Stillingen indebærer desuden en del administrative opgaver, mens samarbejde med de øvrige afdelinger også er en vigtig del af det daglige arbejde.

Stillingen er primært dagStid, men der vil efter aftale være mulighed for vagter.

Områdeledelsen har stort fokus på at afsnittet får kontinuerligt faglig udvikling. Et godt arbejdsmiljø vægtes højt.

 • En afdeling hvor der arbejdes med kontinuerlig udvikling i opgavernes art og omfang
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Et tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken
 • Engagerede medarbejdere
 • Har nogle års anciennitet og gerne en bred sygeplejefaglig baggrund
 • Er engageret og god til at fastholde og implementere nye tiltag
 • Kan formidle et åbent og ligeværdigt tværfagligt samarbejde
 • Kan medvirke til personlig og faglig udvikling af personalet
 • Har gode samarbejdsevner
 • Kan holde fokus trods mange vikaransatte
 • Har pragmatisk holdning til hverdagen og kan bevare roen og overblikket i pressede situationer
 • Har sund og god humor samt besidder stor tålmodighed
 • Brænder for at gøre en forskel og blive en del af et anderledes og udfordrende sundhedsvæsen
 • Kan tænke og arbejde dynamisk og proces orienteret i et tværkulturelt arbejdsmiljø
 • IMA og ITA ligger i forlængelse af hinanden
 • Kollegialt sammenhold både fagligt og socialt
 • Vi har engagerede og kompetente kollegaer som kommer fra mange forskellige baggrunde
 • Supervision og tværfagligt samarbejde

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Startdato: 15/12-2023 eller efter aftale

Ansøgningsfrist: 25/11-2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 25. november 2023

Søg denne stilling

Contact Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Stno@PEQQIK.GL

Share the job on

Available jobs at the same company

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo
Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste personale i mindst 4-6 uger. Du vil have en spændende arbejdsdag med mulighed for at deltage i konsulentrejser og bagvagter. Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fokus på faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde.

Company Logo
Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige patientkategorier og have ansvar for patientrelaterede opgaver. Vi tilbyder faglig udvikling og et tværfagligt samarbejde. Grønland byder på mange muligheder for et aktivt fritidsliv.

Company Logo

Job Title

Koordinerende sygeplejerske til IMA/ITA

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

25. nov 2023

Contact Person

Stine Nørkjær
Stno@PEQQIK.GL
(+299) 34 48 50

Job category

Inunnik isumaginninneq /
Nurse and Midwife

Available jobs in the same field

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings-...

Misissoruk

Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den sm...

Misissoruk

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan d...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...