Kontorfuldmægtig Genopslag

Attention needed

pages.job.expired_info

Stillingen som kontorfuldmægtig hos Grønlands Selvstyre indebærer behandling af løn for hele Grønlands Selvstyre og de underliggende enheder. Du vil være en del af et kompetent team og have ansvar for opgaver som lønbehandling, vedligeholdelse af medarbejderstamdata og lønkørsler. Vi søger en struktureret og kvalitetsbevidst person med erfaring inden for lønadministration.

Kontorfuldmægtig Genopslag Vil du være med til at lønne over 6.000 ansatte?

Kontorfuldmægtig søges

Stillingen er fortrinsvist placeret i månedslønkontoret, hvor vi sørger for hele Grønlands Selvstyrets og underliggende enhedernes månedsansattes løn.

Stillingen gælder, at der ved behov løses opgaver på tværs af timeløns- og månedslønskontoret.

Grønlands Selvstyres Centraladministration er en spændende og mangfoldig arbejdsplads, som består af en række departementer og underliggende styrelser med hvert sit fagområde.

Lønkontoret er placeret i Økonomi- og Personalestyrelsen, som hører under Departementet for Finanser i Grønlands Selvstyre. Vi arbejder med behandling af løn for hele Grønlands Selvstyre og de underliggende enheder.

Du vil komme til at samarbejde med 10 kollegaer. Du vil referere til kontorchefen for Lønservice. 

Jobbeskrivelse

Lønfunktionen er en del af Personaleafdelingen. I rollen som kontorfuldmægtig vil du blive en del af et kompetent team, der alle prioriterer samarbejde, sparring og fælles læring højt. Opgaverne spænder bredt, hvor nogle opgaver er komplekse og andre kræver rutine. Det varierer fra opgave til opgave - det er derfor vigtigt, at du trives i et skiftende opgavemiljø og aktivt har lyst til at bidrage til at udvikle eksisterende processer og arbejdsgange.

Kvalitet, integritet og god service er nøgleord for rollen, ligesom kommunikation og samarbejde på tværs af funktioner er nødvendigt, hvis du skal have succes i rollen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

●Behandling af løn, herunder bruttolønlister

● Behandling af henvendelser både på telefonisk samt på mail

● Vedligehold af medarbejderstamdata

● Tilrettelæggelse og gennemførelse af lønkørsler – herunder sikring af rettidig og korrekt lønudbetaling

 ● Deltagelse i løbende rapportering med løndata – herunder afvigelser

● Diverse administrative ad hoc opgaver

Din baggrund

 Stillingen er alsidig, krævende og stiller store krav til dine menneskelige kvalifikationer, din regnskabsforståelse og din erfaring med lønadministration. Som person trives du i et kvalitetsbevidst miljø, og du evner at arbejde struktureret med blik for detaljerne i en forbedrings- og løsningsorienteret kultur.

 Vi forventer

●Du har solid erfaring fra en lignende stilling

● Du har kendskab til forskellige overenskomster og personskatteregler og trives med opgaver, der spænder over forskellige faggrupper

● Du har kendskab til Excel

● Du behersker grønlandsk og dansk i skrift og tale

● Du er struktureret, grundig og kvalitetsbevidst, og du tager ansvar for at levere en upåklagelig service

● Du arbejder selvstændigt med hele teamets interesse for øje

● Du er AU, eller er kontoruddannet.

Vi kan som arbejdsplads tilbyde dig et arbejdsmiljø med engagerede kollegaer og korte kommunikationsveje, et fagligt sparringsfællesskab og tæt dialog med den lokale topledelse samt personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ane Louisa Stick-Johnsen: alst@nanoq.gl

Tiltrædelse 1. december 2023 eller efter nærmere aftale

Om Økonomi- og Personalestyrelsen

Økonomi- og Personalestyrelsen, i det daglige kaldet ASA, er en fælles serviceenhed for Grønlands Selvstyre. ASA er bl.a. ansvarlig for Selvstyrets regnskab, strategisk indkøb, overenskomst-, løn- og personaleforhold, HR-udvikling, tolkefunktion samt bygningsdrift og -vedligeholdelse.

Ansøgningsfrist: 22. november 2023

Kontaktperson Ane Louisa Stick-Johnsen  34 64 62

Ansættelsestype: Fuldtid

Ansættelsesform: Overenskomstvilkår

Arbejdsområde: Løn og bogholderi

Geografisk område: Kommuneqarfik Sermersooq

Departement: Personaleafdelingen Aqqusinersuaq 5

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Contact Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Alst@nanoq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Aften- og weekendmedarbejder til Det Røde Kollegie

Er du energisk og udadvendt, og har du flair for det medmenneskelige arbejde med unge mennesker mellem 15 og 25, så er det måske dig, vi søger til aften- og weekendarbejde på Det Røde Kollegie ved GUX i Nuuk i 15-25 timer om ugen.

Company Logo
AC-fuldmægtig/Specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen

AC-fuldmægtig/specialkonsulent til Miljø- og Beredskabsafdelingen i Departementet for Landbrug, Selvforsyning, Energi og Miljø. Miljø- og Beredskabsafdelingen søger en dygtig og engageret kollega – gerne med erfaring inden for miljø og bæredygtighed og med gode generalistegenskaber.

Company Logo
UNDERVISER og tovholder til Rådgivningsuddannelserne ved PI/SPS i Ilulissat

Vi søger en underviser til det socialfaglige og socialretlige fagområde, som også skal være tovholder for de to modulopbyggede efteruddannelsesforløb: Erhvervsuddannelsen til Rådgivningsassistent og Akademiuddannelse til Rådgiver i Socialt Arbejde. Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret underviser, som udover at brænde for det socialfaglige, er en god kollega, der møder...

Company Logo
Koordinator til Departement for Sundhed

Er du dygtig til at skabe struktur og overblik, og vil du gerne være en del af teamet under Departement for Sundhed i Ledelsessekretariatet? Så er du måske den nye koordinator. Vi søger en ambitiøs og imødekommende kollega til vores ledelsessekretariat, som har erfaring med understøttelse af ledelse og er...

Company Logo
Oversætter med flair for koordination og samarbejde

Vi søger en dygtig oversætter og sprogkonsulent til vores ledelsessekretariatsafdeling. Det er vigtigt, at du har sans for detaljen, og at du udover at oversætte og tolke, bidrager til den samlede tolke-koordinationsindsats som en del af teamet.

Company Logo

Show more...

Job Title

Kontorfuldmægtig Genopslag

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

22. nov 2023

Contact Person

Ane Louisa Stick Johnsen
Alst@nanoq.gl
+299 34 64 62

Job category

Allaffissorneq aamma aningaasaqarneq /
Economics and accounting

Available jobs in the same field

Økonom

Økonomen skal koordinere det politisk/administrative samspil i det fælleskommunale samarbejde og styrkelse af kommunernes position i bloktilskudsforha...

Misissoruk

Regnskab/ kontrol medarbejder

I Kommune Qeqertalik er en stilling som Regnskabs medarbejder ledig til besættelse pr. 2. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Arbejdsopgaverne er:...

Misissoruk

Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du e...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...