Byplanlægger

Attention needed

pages.job.expired_info

Byplanlægger søges til Planafdelingen i Kommuneqarfik Sermersooq Nuuk. Vi arbejder med udarbejdelse af kommuneplaner, strategier og udviklingsprojekter samt sagsbehandling iht. planloven. Vi søger en struktureret og engageret person med gode kommunikationsevner og evnen til at håndtere forskelligartede opgaver.

Planafdelingen arbejder bl.a. med:·Udarbejdelse af kommuneplaner og kommuneplantillæg ·Strategier og helhedsplaner·Udviklingsprojekter ·Sagsbehandling iht. planloven

Din profil:Vi forventer, at du:·er uddannet arkitekt, ingeniør, landskabsarkitekt, byplanlægger eller lignende.·kan udtrykke dig klart og visionært i tegning, skrift og tale·at du mestrer AutoCad, Adobe pakken, GIS og gerne Sketch-up·er struktureret og engageret, overholder deadlines og formår at afslutte opgaver·forstår at arbejde med flere forskelligartede opgaver på samme tid·har mod på at indgå i en åben og serviceorienteret dialog med borgere og kolleger∙er dobbelt sproget på grønlandsk og dansk er en fordel, men ikke et krav

Vi tilbyder En dynamisk arbejdsplads i et uhøjtideligt team, hvor der er højt til loftet og plads til at prøve nyt. I planafdelingen arbejder vi målrettet på at skabe gode byer og bosteder for vores borgere, hvilket en gang i mellem kræver utraditionelle metoder.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til afdelingsleder i Planafdelingen Joan Melgaard Rasmussen, tlf. +299 367433 eller e-mail: jomr@sermersooq.gl

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, eller en anden relevant forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Ansøgning:Ansøgning mærket med Job nr. 863-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Bemærk:

Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller mails, send venligst din ansøgning elektronisk ved stillingsopslaget.

Employer Details

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Jomr@sermersooq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Job Title

Byplanlægger

Job Type

Full Time

Application Deadline

Oct 31, 2023

Contact Person

Joan Melgaard Rasmussen
Jomr@sermersooq.gl
+299 367433

Job category

Engineering and technology /
Building and grounds technology

Available jobs in the same field

Bygningsingeniør

Bygningsingeniør til Teknik- og Miljøforvaltningen Grønlands sydligst beliggende kommune søger en motiveret bygningsingeniør til en ny oprettet stilli...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...