Teknisk- og anlægskonsulent

Attention needed

pages.job.expired_info

Inoqarfik søger teknisk- og anlægskonsulent. Er du uddannet eller kyndig inden for Teknik & Anlæg, og er frisk på at være med til at udvikle byen? Så er denne stilling som Teknisk- og anlægskonsulent i Inoqarfik Qeqertarsuaq noget for dig. Stillingen ønskes besat pr. 01. December 2023 eller efter nærmere aftale. I vores team, værdsætter vi proaktivitet og ansvarsbevidsthed, og ønsker derfor en profil der har gåpåmod og viljestærk til at indgå i en dynamisk arbejdshverdag.

Inoqarfik Qeqertarsuaq søger teknisk- og anlægskonsulent

Er du uddannet eller kyndig inden for Teknik & Anlæg, og er frisk på at være med til at udvikle byen ?

Så er denne stilling som Teknisk- og anlægskonsulent i Inoqarfik Qeqertarsuaq noget for dig.

Stillingen ønskes besat pr. 01. December 2023 eller efter nærmere aftale.

I vores team, værdsætter vi proaktivitet og ansvarsbevidsthed, og ønsker derfor en profil der har gåpåmod og viljestærk til at indgå i en dynamisk arbejdshverdag.

Inoqarfik Qeqertarsuaq er et bredt sagsområde, og du vil som konsulent bl.a. komme til at arbejde med planlægning og udvikling af teknisk- og anlægsrelaterede arbejdsopgaver.

Vi ønsker en kontinuerlig udvikling i forhold til det interne samarbejde, såvel med andre øvrige relevante fagområder, samt eksterne samarbejdspartnere, med henblik på at styrke den samlede indsats for vores borgere.

I den forbindelse ønsker vi at besætte stillingen hvor kompetencer som, løsnings- og udviklingsorienteret tankegang, ansvarlighed samt samarbejdsvillighed bliver vægtet højt.

Fakta om stillingen:

Teknisk konsulenten får daglig arbejdsplads i Inoqarfik Qeqertarsuaq, og skal referere til nærmeste foresatte, som er leder af Inoqarfik.

Kommune Qeqertalik tilbyder en arbejdsplads i rivende udvikling, engagerede kolleger, et bredt opgavefelt, med mulighed for personlig og faglig udvikling.

Det er en væsentlig del af stillingen, at sikre, at relevant lovgivning overholdes og efterleves.

Hvis du kan opfylde nogle af nedenstående kriterier, eller ønsker mere erfaring inden for disse – opfordres du til at sende en ansøgning

Dine opgaver vil primært blive:

 • Udarbejdelse og udvikling af procesvejledninger og procedurer
 • Vejledning inden for teknik og anlæg, samt udvikling
 • Udarbejdelse af sagsfremstillinger til det politisk udvalg
 • Samarbejde om miljørelaterede opgaver
 • Projektarbejde
 • Faglig sparring med kolleger og ledelse
 • Tværfagligt – og tværprofessionelt samarbejde
 • Afholdelse og effektivisering af netværksmøder med borgere og eksterne samarbejdspartnere
 • Ad hoc opgaver

Vi forventer at du:

 • Har en relevant uddannelse – gerne som ingeniør, bygningskonstruktør eller er kyndig inden for teknik og håndværkområdet  
 • Er stabil og loyal
 • Proaktiv og ansvarsbevidst
 • Imødekommende og samarbejdsvillig
 • Kan bevare overblikket i pressede situationer
 • God formidler mellem borgere og kolleger

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, fastsættes i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale eller overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig:

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m.v. i Grønland. Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere med ret til vakantbolig blive tilbudt en midlertidig vakantbolig, for hvilken der betales husleje, forbrug m.v. i henhold til ovenstående. For yderligere information om husleje herunder forbrug o.l. henvises til oplysninger på: www.ini@ini.gl.

Tiltrædelsestidspunktet er afhængigt af hvornår der er en personalebolig til rådighed. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning i henhold til gældende regler.

Yderligere informationer vedrørende stillingen kan indhentes hos Bychef Benedikte Mølgaard, på e-mail: benm@qeqertalik.gl eller tlf:70 19 00. 

 Ansøgning:

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail eller post.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke “Søg denne stilling"

Hvis du har problemer med upload filer kontrakt hr@qeqertalik.gl

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2023

Søg denne stilling

Employer Details

Qeqertalik Kommune

Niels Egedes Plads 1

3950 Aasiaat , Grønland

Email: Benm@qeqertalik.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Områdeleder

Aasiaat - Inoqarfik søger en områdeleder Kommune Qeqertalik er en nyskabende kommune med udgangspunkt i befolkningens regionale, kulturelle og servicemæssige behov. Har du mod på at organisere funktionsområdet INOQARFIK? Har du lyst til at forbedre serviceringen af borgerne, har du erfaring med ledelse og trives du med at have mange...

Company Logo
Regnskab/ kontrol medarbejder

I Kommune Qeqertalik er en stilling som Regnskabs medarbejder ledig til besættelse pr. 2. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Arbejdsopgaverne er: Kontrol og opfølgning af forskellige regnskabsområderIndgå i arbejde med at udarbejdelse af forretningsgangeRegnskabskontrol, herunder kontrol af bilag og afstemninger·Løbende optimering af regnskabs- og kontrolprocesser.·Udarbejdelse af ledelsesinformation og økonomiske...

Company Logo
Souschef

Qeqertarsuaq - Børnehave Kuluk søger en souschef Kommune Qeqertalik, Qeqertarsuaq, søger souschef for Børnehaven Kuluk med tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter aftale.

Company Logo
Afdelingsleder

Qasigiannguit - Alderdomshjemmet søger afdelingsleder til afdelingen for mere aktive beboere

Company Logo
HR Partner

Kommune Qeqertalik søger en HR-partner til besættelse pr. 1. januar 2024 eller efter aftale. Har du en stærk HR-faglighed og er god til at skabe relationer, hvor du under sparring med lederne giver værktøj i deres håndtering af personaleansvar? Motiveres du af at arbejde i en organisation med stor berøringsflade?...

Company Logo

Show more...

Job Title

Teknisk- og anlægskonsulent

Job Type

Full Time

Application Deadline

Oct 31, 2023

Contact Person

Benedikte Mølgaard
Benm@qeqertalik.gl
70 19 00

Job category

Engineering and technology /
Building and grounds technology

Available jobs in the same field

Bygningsingeniør

Bygningsingeniør til Teknik- og Miljøforvaltningen Grønlands sydligst beliggende kommune søger en motiveret bygningsingeniør til en ny oprettet stilli...

Read More

Pedel

PedelNanortalik skole søger pedel:Nanortalik Skole søger en pedel til ansættelse fra 01. januar 2024 eller efter aftale.Er du håndværksmæssig erfaring...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...