Skoleinspektør

Ledende skoleinspektørstillingen opslås til besættelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Personalet på Tasersuup Atuarfia, elever og ikke mindst forældre ønsker at få en målrettet og visionær leder, der sammen med resten af ledelsen og skolens øvrige personale formår at løfte skolen og skabe fremgang pædagogisk og resultatmæssigt.

Ledende skoleinspektør til Tasersuup Atuarfia

GENOPSLAG:

Ledende skoleinspektørstillingen opslås til besættelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale.

Personalet på Tasersuup Atuarfia, elever og ikke mindst forældre ønsker at få en målrettet og visionær leder, der sammen med resten af ledelsen og skolens øvrige personale formår at løfte skolen og skabe fremgang pædagogisk og resultatmæssigt.

Information om Tasersuup Atuarfia

 • Der er omkring 430 elever.
 • Der er en normering på 57 lærere.
 • Skolen er opdelt i 4 afdelinger.
 • Lærerne er gode til at samarbejde og tager godt imod nye kolleger.
 • Der er også en stor fælles aula, hvor lærere og elever kan samles.
 • Der er en musiklokale.
 • Der er pædagogisk værksted.
 • Alle undervisningslokaler har Clevertouch.
 • Alle elever har iPads, som bruges til undervisning.
 • Der er lærerintra og forældreintra.
 • Skolen er i gang med en plan for at højne elevernes resultater.
 • Lærerne er bundet i et trin.
 • En leder har også ansvar for 3 bygder og 6 hjemmeundervisere i fåreholdersteder.

Vi ønsker en leder:

 • Der har evnen til at lede, rådgive og vejlede lærerne og føre tilsyn
 • Der har en økonomisk forståelse og kan arbejde med store budgetter
 • Der følger op på målene og kan samarbejde både opad og nedad med respekt for de forskellige grupper i organisationen.

Kvalifikationer for ledende skoleinspektør:

 • At du er læreruddannet med skolelederuddannelse
 • At du er god til at samarbejde, både med lærerne, øvrige medarbejdere, dine foresatte og ikke mindst med forældrene
 • At du forstår din rolle som leder og ansvaret, der følger med.
 • At du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt
 • At du er i stand til at modstå pres i dit daglige arbejde
 • At du er loyal over for dine arbejdsgivere og ansatte
 • At du behersker grønlandsk og dansk godt i skrift og tale

Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en børneattest.

Børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

Hvis du mener du kan indfri disse udfordringer, skal du skrive din ansøgning.

Skoleinspektørens nærmeste foresatte er fagchef for skoler i DUAK Kommune Kujalleq’s, der har placering i kommunens administration i Qaqortoq.

Ansættelsesvilkår:

For ansættelsesforholdet gælder Hovedaftale af 28.10. 1998 mellem Grønlands Landsstyre og Ilinniartitsisut Meeqqat Atuarfianneersut Kattuffiat, IMAK, Overenskomst af 28. juni 2019 mellem Naalakkersuisut og IMAK, for lærere i folkeskolen i Grønland m. fl.  

Der vil blive stillet en bolig til rådighed, der betales efter gældende regler. Der kan dog være ventetid på boligen. I tilfælde af ventetid, vil kommunen stille vakantindkvartering til rådighed, hvoraf der betales skat efter gældende regler.

Nærmere oplysninger om stillingen kan rettes til forvaltningschef for DUAK Kattie Egede Motzfeldt på telefon direkte + 299 64 54 61 på mail: kaem@kujalleq.gl eller Fg. Fagchef for skoler Karen Nielsen på telefon direkte +299 64 54 35 eller på mail: kani@kujalleq.gl

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 07. december 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 7. december 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

E-mail: Kaem@kujalleq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Socialhjælper

Børnehave ”Aqqalu” søger 2 Socialhjælpere til integreret institution. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansvar for børnenes udvikling og trivsel. Vi vægter samarbejde med forældre og kolleger samt brugen af naturen som pædagogisk redskab.

Company Logo
Samordner Narsaq Familierådslagning

Kommune Kujalleq søger 2 samordner til Narsaq. Metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling. Familierådslagning anses som værende en yderst brugbar arbejdsmetode, der kan anvendes i det...

Company Logo
Samordner Nanortalik Familierådslagning

Samordner NanortalikFamilierådslagning søger som samordner i Nanortalik Kommune Kujalleq har besluttet at metoden familierådslagning skal genstartes og indføres som en af de metoder der skal tages i brug, når man møder børn og unge der ikke er i god trivsel og udvikling.

Company Logo
Rejselærer

Kommune Kujalleq søger en rejselærer pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Lokaliteten inden for Kommune Kujalleq kan bestemmes efter aftale. Vi forventer, at du er uddannet lærer og har god kontakt og samarbejde med både forældre og elever. Du skal være god til at styre undervisningen og samarbejdsvillig med...

Company Logo
Pædagog

Daginstitutionen ”Aqqalu” søger 2 uddannet pædagog til vuggestuen. Kommende pædagog kan starte 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 12. december...

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Skoleinspektør

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

7 gru 2023

Osoba kontaktowa

Kattie Egede Motzfeldt
Kaem@kujalleq.gl
+299 64 54 61

Job category

Management and staff /
Institution and school management

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Fagchef for skoler og Misi Kujalleq

Fagchef for skoler og Misi Kujalleq er ansvarlig for koordinering af opgaver i samarbejde med 2 skolekonsulenter og ansatte under Misi Kujalleq. Fagch...

Czytaj więcej

Viceskoleinspektør

Qeqertarsuaq - Skolen søger en viceskoleinspektør. Ved Kommune Qeqertalik Qeqertarsuaq, søger en viceskoleinspektør stilling ledig til besættelse pr....

Czytaj więcej

Skoleleder

Skoleleder til Sarfannguup Atuarfia. Til vores skole i Sarfannguup Atuarfia, søger vi en skoleleder, som får ansvaret for den daglige drift sammen lær...

Czytaj więcej

Fagchef til daginstitutioner

Fagchef for daginstitutioner i Kommune Kujalleq. Ansvarlig for udvikling af 0-6 årige børns trivsel og læring samt drift af daginstitutioner. Koordine...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...