Medicinstuderende til assistentstilling

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Vi søger en Medicinstuderende til en assistentstilling på Uummannaq Sundhedscenter. Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du vil varetage mange spændende opgaver og vil være med til at arbejde med patientforløb i sygeplejen.

Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du vil varetage mange spændende opgaver og vil være med til at arbejde med patientforløb i sygeplejen.

Stillingen er ledig til besættelse fra majmåned og frem til slut august.

Vi søger

 1-2 medicinstuderende med bred faglig erfaring, herunder fra en sengeafdeling.

Jobbet

Dit arbejde vil både kunne forgå i vores ambulatorie, men er primært i sengeafdeling.

Sundhedscenteret primære opgaver er konsultation for byens borgere, skadestuearbejde, sygepleje og behandling af indlagte patienter, samt kontrol af gravide og kronisk syge.

Der foretages ingen elektiv kirurgi på stedet, men mindre indgreb i lokalbedøvelse foretages. Forebyggende arbejde varetages på baggrund af de ressourcer der findes på sundhedscentret.

Sengeafdelingen har plads til 10 indlagt og et mindre patienthotel, da der er tilknytte 5 bygder til Uummannaq Sundhedscenter.

Patienter som er indlagte, er i alle aldre, det kan både være medicinsk, kirurgiske og psykiatriske patienter

Vi søger medicinstuderende, som er minimum på 4. semester

  • Med bred viden og erfaring fra sengeafdeling.
  • Som kan arbejde med lignede kompetencer som assistent
  • Med gode samarbejdsevner og stor fleksibilitet
  • Gode kolleger og godt samarbejde
  • Godt tværfagligt samarbejde
  • Mange forskellige og spændende udfordringer

Hvem er vi?

Du bliver del af et engageret og dygtigt team i et lille men velfungerende sundhedscenter. Du vil møde venlige kollegaer, som giver en god introduktion både fagligt og socialt i en spændende kultur. Sundhedsvæsenet fælles værdier er respekt, tillid, omsorg og faglighed.

Der er sygeplejersker, sundhedsassistenter, afdelingsmedhjælper, portører og læger. Derudover tolke, rengøring, køkkenpersonale og driftspersonale.

Sundhedscenteret varetager på primærområdet somatisk- og psykiatrisk hjemmepleje, sundhedspleje, svangeromsorg og veneria klinik.

Uummannaq

Er smukt beliggende op af et fjeld og en af de nordligst beliggende byer i Grønland. Her bor ca. 2500 indbyggere fordelt i Uummannaq by og de tilhørende bygder. Byen er speciel med sit vartegn, hjertebjerget (Uummannaq), fiskeri og 3 fiskefabrikker. Ligger på et meget smukt sted og med meget venlige mennesker

Om vinteren kan du bl.a. kører på hundeslæde på isen, opleve nordlyset samt dage hvor solen ikke kommer over horisonten.

I sommer månederne er fiskeri, hvalsafari og sejlture populært. Fra maj til august kan du også opleve midnatssolen.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format gennem Sundhedsvæsenets rekrutteringssystem (http://www.gjob.dk/Sogjob/opfordret-ansogning?VID=201903118)

Startdato: 1. maj eller efter aftale

Ansøgningsfrist: 22. marts 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 22. marts 2024

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Ella@peqqik.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Bioanalytiker

Sommer ferie vikariat som Bioanalytiker til Sundhedscenteret i Upernavik 1/6 til 30/8-2024. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil. Sundhedscenterets har et laboratorium som står for blodprøver og mikrobiologi. Der er daglige ambulante patienter både planlagt, men også akutte. Der tages også...

Company Logo
Vikarsygeplejersker

Vikarsygeplejersker søges til sommerferievikariat på K1 afdelingOrtopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambulatorie tilknyttet afdelingen, K1, søger vikarsygeplejersker i 3-6 mdr. vikariat til arbejde 36-40 timer om ugen. Vagter er i treholdsskift. Stillingerne er til besættelse den 1. maj eller 1.juni 2024.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Medicinstuderende til assistentstilling

Typ stanowiska

Tymczasowa

Termin składania aplikacji

22 mar 2024

Osoba kontaktowa

Ella Skifte
Ella@peqqik.gl
(+299) 94 71 22

Job category

Social and health /
Therapy and rehabilitation

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste pe...

Czytaj więcej

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings-...

Czytaj więcej

Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den sm...

Czytaj więcej

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan d...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...