Digitaliseringskonsulent

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Vi søger en Digitaliseringskonsulent til IT- og Digitaliseringsafdelingen. Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø hvor humøret er højt, du vil dagligt samarbejde med et fagligt dygtigt team. Hvor vi sætter kompetencer i højsædet i et dynamisk arbejdsplads.

Digitaliseringskonsulent til IT- og Digitaliseringsafdeling

Stillingen som Digitaliseringskonsulent ledigt til besættelse 01. december 2023 eller efter nærmere aftale.

Er du glad for at drive projekter og har du flair for IT?

Så er det måske dig der skal være den nye Digitaliseringskonsulent for IT- og Digitaliseringsafdeling.

Vi søger en Digitaliseringskonsulent til IT- og Digitaliseringsafdelingen.

IT- og Digitaliseringsafdelingen er ansvarlig for den daglige drift og udvikling af Kommune kujalleq´s IT-systemer. Med et resultat orienteret fokus skal du samarbejde med forskellige afdelinger om projekter på tværs af hele Kommunen. Projektporteføljen er alsidig, så du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige og spændende opgaver.

Som Digitaliseringskonsulent har du en stor indflydelse på projekters succes og der forventes at du kan arbejde målrettet, selvstændig og kan lede og bevare fokus på dine projekter. Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø hvor humøret er højt, du vil dagligt samarbejde med et fagligt dygtigt team. Hvor vi sætter kompetencer i højsædet i et dynamisk arbejdsplads.

Dine kvalifikationer:

 • Gode koordineringsevner og kan skabe overblik til beslutningstager
 • Generel flair for teknologi men i særdeleshed for IT og forretningsprocesser
 • Solid erfaring med tværorganisatorisk projektledelse, hvor kompleksiteten kan være høj
 • Du kan selvstændigt implementere og integrere projekter i driften
 • Du har arbejdet med projektledelsesværktøjer
 • Gerne erfaring med at arbejde med projekter
 • Gerne erfaring med samarbejde med eksterne interessenter
 • Du evner at motivere og samarbejde med andre, og du forstår vigtigheden i at nå i mål
 • Du er vedholdende og udviser stor fleksibilitet
 • Grønlandsk, dansk og engelske sproglige færdigheder.

Dine opgaver

Dine vigtigste opgaver som Digitaliseringskonsulent er:

·Digitaliserings af forretningsprocesser

·Projektledelse af implementering af systemer

·Analyse af eksisterende systemer med henblik på effektivisering

·Fremlæggelse og rapportering af projekternes status

·Implementering, vedligeholdelse og opdatering af kommunens IT-sikkerhed i samarbejde med IT og Digitaliseringschefen 

Der skal forventes noget fleksibilitet omkring opgaverne alt efter prioritering fra ens overordnede.

IT- og Digitaliseringsafdelingen tilbyder:

 • En udfordrende stilling i et dynamisk miljø 
 • Gode muligheder for både faglig og personlig udvikling
 • En spændende arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel er i fokus
 • Et job med masser af faglige og menneskelige udfordringer, dygtige kolleger og mange inspirerende snitflader til resten af organisationen.

Du vil opleve en organisation, som konstant er i bevægelse og i udvikling med de projekter, vi arbejder med og skal realisere. Den er præget af en stærk faglighed og en uformel tone. Din arbejdsplads bliver i Qaqortoq hvor kommunens centraladministration befinder sig.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV. Sidste ansøgningsfrist for stillingen er den 28.okt. 2023.

Løn og ansættelsesvilkår, sker i henhold til den på tiltrædelsestidspunkt gældende overenskomst for Grønlands Selvstyre og i Kommunerne. Der kan til stillingen tilbydes en personalebolig i henhold til de gældende regler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen af faglig karakter, er du velkommen til at kontakte IT- & Digitaliseringschef Jacob Larsen på Jala@kujalleq.gl eller +299 64 56 90

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 28. oktober 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 28. oktober 2023

Søg denne stilling

Dane kontaktowe

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

E-mail: Jala@kujalleq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Uddannelsesvejleder

Majoriaq Qaqortoq søger en dygtig og engageret uddannelsesvejleder pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Uddannelsesvejlederens primære opgaver vil være kontaktperson og vejledning til unge i arbejdstræning, udarbejde og opfølge individuelle handlingsplaner for unge, samtaler og afklaring om uddannelse og opkvalificering. Derudover deltage ved andre opgaver som vejledning og service...

Company Logo
Socialrådgiver

Socialrådgiver til handicapområdet i Nanortalik. Socialforvaltning søger en dygtig og engageret Socialrådgiver til handicapafdeling med tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ny handicaplov er trådt i kraft, er det Kommunens ønske at sætte større på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for erfaren Socialrådgiver,...

Company Logo
Pædagog i Tasersuup atuarfiaq

Pædagog søges til Heldagsskole i Tasersuup Atuarfia. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference til Led. Skoleinspektøren. Vi søger en – gerne erfaren – Pædagog til at indgå i det pædagogiske arbejde og varetage en række opgaver.

Company Logo
Kontormedarbejder

Kontormedarbejder søges til Aappilattoq Kommune Kujalleq. Modtag og viderebring henvendelser fra bygdebeboere samt samle informationer for centraladministrationen. Krav om grønlandsk sprog. 20 timers arbejdstid om ugen. Prøvetid på 3 måneder.

Company Logo
Ergoterapeut

Ledig stilling som Ergoterapeut i Kommune Kujalleq. Vi søger en ergoterapeut til en fastansættelse på 40 t/uge med tiltrædelse 1. februar 2024, eller efter aftale, i Terapeuthuset i Kommune Kujalleq i Sydgrønland. Søger du et nyt og spændende miljø og faglige, varierede udfordringer? Vilde naturoplevelser og rigt dyreliv? Så er...

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Digitaliseringskonsulent

Typ stanowiska

Pełny etat

Termin składania aplikacji

28 paź 2023

Osoba kontaktowa

Jacob Larsen
Jala@kujalleq.gl
+299 64 56 90

Job category

Information Technology /
System development and programming

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Brak dostępnych ofert pracy w tej samej dziedzinie.

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...