Barselsvikar

Wymagana uwaga

pages.job.expired_info

Stillingen som barselsvikar kontorfuldmægtig vil du blive en del af et kompetent team, der alle prioriterer samarbejde, sparring og fælles læring højt. Opgaverne spænder bredt og med en høj kompleksitet, og funktioner og strukturer varierer fra opgave til opgave - det er derfor essentielt, at du trives i et dynamisk miljø og aktivt har lyst til at bidrage til at udvikle eksisterende processer og arbejdsgange.

Barselsvikar søges Vil du være med til at lønne over 6.000 ansatte?

Barselsvikar søges

Stillingen er fortrinsvist placeret i månedslønkontoret, hvor vi sørger for hele Grønlands Selvstyrets og underliggende enhedernes månedsansattes løn.

Stillingen gælder, at der ved behov løses opgaver på tværs af timeløns- og månedslønskontoret.

Grønlands Selvstyres Centraladministration er en spændende og mangfoldig arbejdsplads, som består af en række departementer og underliggende styrelser med hvert sit fagområde.

Lønkontoret er placeret i Økonomi- og Personalestyrelsen, som hører under Departementet for Finanser i Grønlands Selvstyre. Vi arbejder med behandling af løn for hele Grønlands Selvstyre og de underliggende enheder.

Du vil komme til at samarbejde med 10 kollegaer. Du vil referere til kontorchefen for Lønservice. 

Jobbeskrivelse

Lønfunktionen er en del af Personaleafdelingen. I rollen som barselsvikar kontorfuldmægtig vil du blive en del af et kompetent team, der alle prioriterer samarbejde, sparring og fælles læring højt. Opgaverne spænder bredt og med en høj kompleksitet, og funktioner og strukturer varierer fra opgave til opgave - det er derfor essentielt, at du trives i et dynamisk miljø og aktivt har lyst til at bidrage til at udvikle eksisterende processer og arbejdsgange.

Kvalitet, integritet og upåklagelig service er nøgleord for rollen, ligesom kommunikation og samarbejde på tværs af funktioner er nødvendigt, hvis du skal have succes i rollen.

Stillingen som barselsvikar vil være gældende til ultimo september 2024

Dine primære arbejdsopgaver bliver

●Behandling af løn, herunder bruttolønlister

● Behandling af henvendelser både på telefonisk samt på mail

● Vedligehold af medarbejderstamdata

● Tilrettelæggelse og gennemførelse af lønkørsler – herunder sikring af rettidig og korrekt lønudbetaling

 ● Deltagelse i løbende rapportering med løndata – herunder afvigelser

● Diverse administrative ad hoc opgaver

Din baggrund

 Stillingen er alsidig, krævende og stiller store krav til dine menneskelige kvalifikationer, din regnskabsforståelse og din erfaring med lønadministration.   Som person trives du i et kvalitetsbevidst miljø, og du evner at arbejde struktureret med blik for detaljerne i en forbedrings- og løsningsorienteret kultur - alt dette krydret med et ønske om at levere resultater gennem værdibaseret samarbejde.

 Vi forventer

●Du har solid erfaring fra en lignende stilling

● Du har kendskab til forskellige overenskomster og personskatteregler og trives med opgaver, der spænder over forskellige faggrupper

● Du har kendskab til Excel

● Du behersker grønlandsk og dansk i skrift og tale

● Du er struktureret, grundig og kvalitetsbevidst, og du tager ansvar for at levere en upåklagelig service

● Du arbejder selvstændigt med hele teamets interesse for øje

● Du er AU, eller er kontoruddannet.

Vi kan som arbejdsplads tilbyde dig et arbejdsmiljø med engagerede kollegaer og korte kommunikationsveje, et fagligt sparringsfællesskab og tæt dialog med den lokale topledelse samt personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Ane Louisa Stick-Johnsen: alst@nanoq.gl

Tiltrædelse 1. december 2023 eller efter nærmere aftale

Om Økonomi- og Personalestyrelsen

Økonomi- og Personalestyrelsen, i det daglige kaldet ASA, er en fælles serviceenhed for Grønlands Selvstyre. ASA er bl.a. ansvarlig for Selvstyrets regnskab, strategisk indkøb, overenskomst-, løn- og personaleforhold, HR-udvikling, tolkefunktion samt bygningsdrift og -vedligeholdelse.

Ansøgningsfrist: 22. november 2023

Kontaktperson Ane Louisa Stick-Johnsen  34 64 62

Ansættelsestype: Tidsbegrænset

Ansættelsesform: Timeløn

Arbejdsområde: Løn og bogholderi

Geografisk område: Kommuneqarfik Sermersooq

Departement: Personaleafdelingen Aqqusinersuaq 5

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Dane kontaktowe

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

E-mail: Alst@nanoq.gl

Udostępnij ofertę pracy na

Dostępne oferty pracy w tej samej firmie

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Tytuł stanowiska

Barselsvikar

Typ stanowiska

Tymczasowa

Termin składania aplikacji

22 lis 2023

Osoba kontaktowa

Ane Louisa Stick Johnsen
Alst@nanoq.gl
+299 34 64 62

Job category

Office and finance /
Public administration

Dostępne oferty pracy w tej samej dziedzinie

Jurist

Fælleskommunale samarbejde søger en Jurist til det Fælleskommunale Samarbejde på overenskomstvilkår. Hovedformålet med stillingen er at koordinere det...

Czytaj więcej

Jurist

Hovedformålet med stillingen er at koordinere det politisk/administrative samspil i det fælleskommunale samarbejde igennem indhentning af og kvalitets...

Czytaj więcej

Afdelingsleder til Affaldscenteret i Nuuk

Sermersooq Kommuneqarfik is seeking a department manager for the Waste Center in Nuuk with a focus on waste management. The department manager will be...

Czytaj więcej

AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og impl...

Czytaj więcej

Background mountains

Zapisz się na nasz newsletter

Dołącz do rynku pracy przyszłości i wyróżnij się spośród innych, zapisując się na nasz newsletter na hireme.gl. Zapewniamy Ci informacje o najciekawszych ofertach pracy i pomagamy znaleźć wymarzoną pracę zanim inni kandydaci zdążą się zdecydować.

...