IT-konsulent

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Stillingen som IT-konsulent i Kommune Kujalleq ledigt til besættelse 01. december 2023 eller efter nærmere aftale. Er du interesseret i at være med til at udvikle kommunens IT-område. Så er det måske dig vi søger som vores nye IT-konsulent i Kommune Kujalleq.

Flere IT-Konsulenter.

Stillingen som IT-konsulent i Kommune Kujalleq ledigt til besættelse 01. december 2023 eller efter nærmere aftale.

Er du interesseret i at være med til at udvikle kommunens IT-område. Så er det måske dig vi søger som vores nye IT-konsulent i Kommune Kujalleq.

Som IT-konsulent vil du med dine kommende kollegaer have en spændende opgave i at være Kommune Kujalleq´s IT-område. Kommune Kujalleq har 11 bygder og 3 byer med forskellige forvaltningsområder som skal vedligeholdes. Du vil have en central rolle sammen med dine kollegaer i at være med til at udføre forskellige former for opgaver. Kommunen er også i dag i udvikling for at imødekommende den store digitalisering der foregår i verdenen omkring os. iPads spiller også en stor rolle i folkeskoleområdet her vil du også være med til at sikre en hensigtsmæssig drift.

I stillingen vil du være med til at effektivisere og udvikle en arbejdsplads hvor IT-sikkerhed og IT-drift spiller en stor rolle i en kommune der er under en forandringsproces.

Stillingen refererer til IT- og Digitaliseringschefen.

Arbejds- og ansvarsopgaver

 • Vedligeholdelse og udvikling af Kommunens IT-område med fokus på IT-sikkerhed og brugervenlighed for kommunens IT-brugere
 • Kompetenceudvikling af IT-brugerne
 • IT-support Ad-hoc opgaver
 • Optimering af kommunens IT-landskab (Active Directory, Office 365, netværk, Windows servere m.m.)
 • Bidrage med udvikling, effektivisering af IT-området generelt
 • Administration af IP-telefoni

Kvalifikationer

 • Du har indgående IT-kendskab - enten via uddannelse eller flere års dokumenteret erfaring
 • Du har indgående og dokumenteret erfaring med Active Directory, Office 365, netværk, Windows servere
 • Du arbejder systematisk med fejlfinding og support (2.level support)
 • Du har mindst 5 års erfaring.
 • Du kan planlægge og samarbejde i et team og i de forskellige afdelinger
 • Du er god til at samarbejde og er med til at skabe en god arbejdsdynamik
 • Du omhyggelig med dit arbejde og opgaver
 • Sprog: Grønlandsk, dansk. Engelsk vil være en fordel.

Du vil have arbejdssted i Qaqortoq.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold, herunder ret til frirejser og bohaveflytning, er i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Grønlands Hjemmestyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Der kan anvises bolig, for hvilken der betales efter gældende regler.

Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og dit CV.

Hvis du har spørgsmål til stillingen af faglig karakter, er du velkommen til at kontakte IT- & Digitaliseringschef Jacob Larsen på Jala@kujalleq.gl eller +299 64 56 90

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilag kopi af uddannelsesbevis, arbejdsgiverudtalelser mv. uploades med PDF-fil, skal være i hænde via kommunens hjemmeside senest den 28. oktober 2023.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller e-mails, send venligst din ansøgning med PDF-fil elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 1. december 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Email: Jala@kujalleq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Uddannelsesvejleder

Majoriaq Qaqortoq søger en dygtig og engageret uddannelsesvejleder pr. 01. januar 2024 eller efter aftale. Uddannelsesvejlederens primære opgaver vil være kontaktperson og vejledning til unge i arbejdstræning, udarbejde og opfølge individuelle handlingsplaner for unge, samtaler og afklaring om uddannelse og opkvalificering. Derudover deltage ved andre opgaver som vejledning og service...

Company Logo
Socialrådgiver

Socialrådgiver til handicapområdet i Nanortalik. Socialforvaltning søger en dygtig og engageret Socialrådgiver til handicapafdeling med tiltrædelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Ny handicaplov er trådt i kraft, er det Kommunens ønske at sætte større på kvaliteten og fagligheden af sagsbehandlingen, og har derfor behov for erfaren Socialrådgiver,...

Company Logo
Pædagog i Tasersuup atuarfiaq

Pædagog søges til Heldagsskole i Tasersuup Atuarfia. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference til Led. Skoleinspektøren. Vi søger en – gerne erfaren – Pædagog til at indgå i det pædagogiske arbejde og varetage en række opgaver.

Company Logo
Kontormedarbejder

Kontormedarbejder søges til Aappilattoq Kommune Kujalleq. Modtag og viderebring henvendelser fra bygdebeboere samt samle informationer for centraladministrationen. Krav om grønlandsk sprog. 20 timers arbejdstid om ugen. Prøvetid på 3 måneder.

Company Logo
Ergoterapeut

Ledig stilling som Ergoterapeut i Kommune Kujalleq. Vi søger en ergoterapeut til en fastansættelse på 40 t/uge med tiltrædelse 1. februar 2024, eller efter aftale, i Terapeuthuset i Kommune Kujalleq i Sydgrønland. Søger du et nyt og spændende miljø og faglige, varierede udfordringer? Vilde naturoplevelser og rigt dyreliv? Så er...

Company Logo

Show more...

Jobtitel

IT-konsulent

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

1. dec. 2023

Kontaktperson

Jacob Larsen
Jala@kujalleq.gl
+299 64 56 90

Kategori

Informationsteknologi /
IT-vedligeholdelse og support

Ledige stillinger i samme kategori

Ingen ledige stillinger i samme kategori.

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...