Indkøbskonsulenter

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi & Indkøb.

Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi & Indkøb.

Økonomi og Indkøb, herunder Centrallageret, er en del af Sundhedsvæsnets stab, som er bemandet med 18 engagerede og selvstændige medarbejdere. Afdelingen har til huse i Nuuk, men vi har løbende opgaver for regionssygehusene og sundhedscentrene i hele Grønland.

Med denne stilling er vi på udkig efter nye kolleger der ønsker at være med til at styrke indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet samt at være central ift. at implementere sundhedsvæsenets indkøbssystem i organisationen.

På baggrund af din uddannelsesmæssige baggrund og erfaring vil du være en vigtig i forhold til at understøtte et mere systematiseret indkøb samt bistå Sundhedsvæsenets afdelinger ift. indkøb af såvel forbrugs- som skaffevarer. Endvidere vil du skulle bidrage til løbende at sikre en effektiv og optimal lagerstyring herunder udarbejde forbrugsanalyser samt beregne og evaluere genbestillingspunkter m.v.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med Lagerchefen og afdelingens kyndige økonomer, og du vil endvidere skulle samarbejde med de indkøbsansvarlige i den resterende del af sundhedsvæsnet.

Som vores nye indkøber vil du blive en nøgleperson i vores daglige drift. Du vil, i tæt samarbejde med Lagerchefen, have fingrene i indkøbs- og lagerprocessen og sørge for, at vores forsyninger kommer til tiden.

  • Sammen med vores skarpe Økonomiafdeling, vil du registrere og analysere finansielle data for at sikre, en effektiv lagerstyring
  • Du vil være vores brobygger mellem afdelingerne, så teamwork og samarbejde vil være nøgleord i din hverdag
  • Med dine skarpe øjne for detaljer og sans for struktur, vil du bidrage til at optimere vores processer og sikre, at intet glider under radaren
  • Understøtte afdelinger herunder Medico-afdelingen ved større indkøb bl.a. under apparaturpuljen.
  • Dit smittende humør og positive attitude smitter af på dem omkring dig, og samarbejde er din superkraft
  • Du trives med forandring og elsker at kaste dig ud i nye udfordringer
  • Du er udadvendt, opsøgende og vedholdende af natur og evner at prioritere, koordinere, formidle, vejlede, følge op og fastholde dine kollegaer på tværs af såvel geografiske som faglige grænser i forhold til generel optimering af indkøb
  • Du er en erfaren bruger af Excel og besidder datadisciplin med sans for de enkelte brikker i et samlet puslespil
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til sundhedssektoren, men det vigtigste er, at du brænder for at gøre en forskel.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Startdato: 1. januar 2024 eller hurtigst muligt herefter

Ansøgningsfrist: 19. december 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 19. december 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Jelb@peqqik.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Bioanalytiker

Sommer ferie vikariat som Bioanalytiker til Sundhedscenteret i Upernavik 1/6 til 30/8-2024. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil. Sundhedscenterets har et laboratorium som står for blodprøver og mikrobiologi. Der er daglige ambulante patienter både planlagt, men også akutte. Der tages også...

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske søges til fast stilling på Psykiatrisk afdeling A1 i Grønland. Arbejdstiden er 40 timer ugentligt i 3 holds skifte. Tiltrædelse 1. februar 2024 eller efter aftale. Mulighed for at deltage i udviklings- og omstillingsprocesser i psykiatrien i Grønland. Samarbejde med afdelingssygeplejersken om at være kulturbærer og med i udvikling...

Company Logo
Medicinstuderende til assistentstilling

Vi søger en Medicinstuderende til en assistentstilling på Uummannaq Sundhedscenter. Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du vil varetage mange spændende opgaver og vil være med til at arbejde med patientforløb i sygeplejen.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo
Vikarsygeplejersker

Vikarsygeplejersker søges til sommerferievikariat på K1 afdelingOrtopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambulatorie tilknyttet afdelingen, K1, søger vikarsygeplejersker i 3-6 mdr. vikariat til arbejde 36-40 timer om ugen. Vagter er i treholdsskift. Stillingerne er til besættelse den 1. maj eller 1.juni 2024.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Indkøbskonsulenter

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

19. dec. 2023

Kontaktperson

Jeanette Bjørnestad
Jelb@peqqik.gl
+299 553101

Kategori

Kontor og økonomi /
Økonomi og regnskab

Ledige stillinger i samme kategori

Ingen ledige stillinger i samme kategori.

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...