Overlæge, speciallæge i anæstesiologi til Operations og Intensiv området

Til den anæstesiologiske funktion i Grønland med primært arbejdssted i Nuuk søges en erfaren og alsidig speciallæge i Anæstesiologi.

Til den anæstesiologiske funktion i Grønland med primært arbejdssted i Nuuk søges en erfaren og alsidig speciallæge i Anæstesiologi.

I øjeblikket er anæstesilægefunktionen normeret til 4 speciallæger, hvoraf de tre stillinger varetager opgaver i Nuuk inkl transporter, mens den sidste stilling medvirker ved kystrejser.

Det betyder at der normalt er vagt fra hjemmet hver 3. dag i Nuuk. Derudover kommer evakueringer udenfor dagarbejdstid. Kystrejser går på skift mellem fastansatte og vikariater.

Den kommende overlæge vil sammen med den ledende overlæge have stor indflydelse på arbejdstilrettelæggelsen og vil være stedfortræder for den ledende overlæge i dennes fravær.

Overlægen vil kunne få funktionsansvar for et fagområde indenfor det anæstesiologiske speciale.

  • Gode kolleger og godt tværfagligt samarbejde
  • Gode muligheder for efteruddannelse
  • Tjenestebolig i umiddelbar nærhed af sygehuset
  • Har minimum 2 års erfaring efter speciallægeanerkendelse
  • Brede anæstesiologiske kompetencer vil blive vægtet højt.
  • Kendskab til de specielle arktiske forhold vil være en fordel
  • Desuden dækker Operations og Intensiv området operations afsnit og sterilcentral.
  • Der udføres samlet ca. 3.250 anæstesier årligt, heraf ca. 500 anæstesier på specialistkystrejser. Der er specialistkystrejser ca. 35 uger om året af 1-2 ugers varighed.
  • 70 - 100 anæstesilæge og –sygeplejerske bemandede evakueringer / transporter fra hele Grønland om året.
  • På Intensivafdelingen modtages årligt 600 akutte patienter, heraf cirka 50 neonatale børn.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Læge/Tandlæge: Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

Der anvises boliger til læger

Startdato: Løbende

Ansøgningsfrist: Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: personale@peqqik.gl

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 31. december 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Vaba@PEQQIK.GL

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Overlæge, speciallæge i anæstesiologi til Operations og Intensiv området

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

31. dec. 2023

Kontaktperson

Vagn Bach
Vaba@PEQQIK.GL
(+299) 52 88 24

Kategori

Social og sundhed /
Læge

Ledige stillinger i samme kategori

Tre introduktionsstillinger i Intern Medicin på DIH, Nuuk

Vi har 3 ledige stillinger med tiltrædelse 1. juli 2024. Har du lyst til at arbejde sammen med os i det Grønlandske Sundhedsvæsen på Medicinsk Afdelin...

Læs mere

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste pe...

Læs mere

Speciallæge i almen medicin

Nuuk Sundhedscenter DIS søger speciallæge i almen medicin til 3 måneders vikariater. Vi garanterer udviklende og udfordrende arbejdsdage i en moderne...

Læs mere

Læge

Læge med gode almen medicinske kompetencer søges til Sisimiut. Fagligt udfordrende lægejob med patientkontakt indenfor næsten alle specialer. Samarbej...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...