Fagchef for Fritid og Kultur

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Fagchef for Fritid og KulturForvaltning for Børn og Skole søger en garvet leder med viden, erfaring og interesse for Fritids- og Kulturområdet. Forvaltning for Børn og Skole arbejder efter tydelige målsætninger og børnesyn og har fokus på et godt arbejdsmiljø med plads til humor, sparring, faglig udvikling og godt kollegialt sammenhold.

Forvaltning for Børn og Skole søger en garvet leder med viden, erfaring og interesse for Fritids- og Kulturområdet.

Forvaltning for Børn og Skole arbejder efter tydelige målsætninger og børnesyn og har fokus på et godt arbejdsmiljø med plads til humor, sparring, faglig udvikling og godt kollegialt sammenhold.

Hvis du kan se dig i det og har erfaringen og fagligheden i orden, er du måske den vi søger.

Jobbet

Som fagchef for Afdeling for Fritid og Kultur får du det overordnede ansvar for afdelingens opgaver inden for fritids- og kulturområdet. Herunder ledelse og udvikling af de underliggende institutioner og afdelingsledere i hele kommunen. Området arbejder blandt andet med fritidsundervisning, tilskud til foreninger, klubber, kunstnere, kulturrygsækken, Nuuk Nordisk Kulturfestival samt andre borgerrettede events. Derudover har afdelingen underliggende institutioner som svømmehal, musikskoler, haller, forsamlingshuse, museer, skindsystuer m.fl. i hele kommunen. Du skal derfor kunne favne bredt og se mulighederne i samarbejde på tværs af fagområder.

Afdelingen har flere spændende udviklingsopgaver i gang ved siden af driften. Herunder strategiarbejde for både kultur- og fritidsområdet, nyt ungdomskulturhus, sektorplan for klubber, som laves i tæt samarbejde med Udviklingsafdelingen og de omhandlende underliggende enheder.

Fagchefen har overordnede ledelsesansvar for fritids- og kulturområdet. Som fagchef indgår du i forvaltningens ledelsesteam, som udover direktøren også består af Stabschef, Udviklingschef samt fagchefer for Skole, Dagtilbud, Fritid og Kultur samt MISI. Det forventes, at du i dette ledelsesteam blandt andet bidrager positivt og konstruktivt med faglig og ledelsesmæssig sparring.

Ansvarsområder

  • Ledelse af afdelingens medarbejdere og ledere for underliggende institutioner, herunder fokus på kompetenceudvikling og arbejdsmiljø
  • Overordnet ansvar for afdelingens opgaver, herunder drifts- og udviklingsopgaver
  • Økonomiplanlægning og -opfølgning
  • Identificering og effektivisering og forbedringer i afdelingens arbejdsgange.
  • Politisk betjening inden for området
  • Samarbejde med forvaltningens øvrige afdelinger, på tværs af organisationen samt med eksterne samarbejdspartnere

Profil

Den ideelle kandidat har solid erfaring med ledelse fra en lignende stilling i det offentlige og en relevant uddannelse. Vi forventer ligeledes, at du er faglig stærk, har erfaring med økonomistyring samt at du generelt er strategisk tænkende, udviklingsorienteret, god til at bære projekterne i mål og har gode menneskelige egenskaber.

Det vil være en fordel, hvis du også kan fremme innovative og kreative løsninger inden for kultur- og fritidstilbud, arbejde aktivt for at engagere forskellige samfundsgrupper i kultur- og fritidsaktiviteter, herunder med særlig fokus på børn og unge, og kan bruge flere sprog, herunder specielt grønlandsk, dansk og engelsk.

Er du den rette kandidat til stillingen som fagchef, kan vi tilbyde en attraktiv stilling med spændende faglige og personlige udfordringer, hvor du vil få stor indflydelse på udviklingen af dit fagområde.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Direktør Lone Nukaaraq Møller, tlf. +299 36 73 01 eller e-mail: lnm@sermersooq.gl

Straffe- og Børneattest:

Den stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet samt straffeattest fra Politiet.

Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende hos Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen. Såfremt ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i kommunen, bibeholdes ret til anviste personalebolig såfremt ansøger har beboet boligen i minimum tre år.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1086-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Kontaktoplysninger

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Lnm@sermersooq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ingen ledige stillinger i samme virksomhed.

Jobtitel

Fagchef for Fritid og Kultur

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

18. dec. 2023

Kontaktperson

Lone Nukaaraq Møller
Lnm@sermersooq.gl
+299 36 73 01

Kategori

Salg og kommunikation /
Kultur og kirke

Ledige stillinger i samme kategori

Ingen ledige stillinger i samme kategori.

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...