Teamkoordinator til Utoqqaat Illuat, afdeling Ippat

Bemærk venligst

Dette job opslag er udløbet, og virksomheden modtager ikke flere ansøgninger

Vi søger en Teamkoordinator til at indgå i arbejdet sammen med de ældre beboere, hvor niveauet for god og omsorgsfuld pleje, samt forsat udvikling af plejen er absolut prioriteret.

Utoqqaat Illuat i Nuuk søger Teamkoordinator til Ippat afdeling med tiltrædelse fra 01. december 2023 eller efter aftale.

Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres pårørende? Og er du en energisk og positiv person, der formår, at omsætte egne kompetence, hvor den ældre modtager en god omsorg og pleje, Og kan du også se dig i rollen som underviser/supervisor overfor gruppen af ufaglærte, så er der rig mulighed for dette som Teamkoordinator ved afsnit Ippat.

Om Utoqqaat Illuat

Plejehjemmet Utoqqaat Illuat er en af Kommuneqarfik Sermersooq`s ældreinstitutioner og er beliggende i centrum af Nuuk.

Plejehjemmet består af 5 afsnit, og har blandt andet separate afsnit forbeholdt demensramte samt borgere i aflastning. Utoqqaat Illuat har 46 borgere fordelt på 4 afdelinger. Her af er de 14 aflastningspladser. Demens afsnit Tungiu Ilorleq og silarleq består af 19 borgere. Ippat afsnit består af 8 borger og 5 aflastnings borger. Pillorissaavik består af 9 aflastnings borger og Katak består af 5 borger.

Vi er en døgninstitution og derfor arbejdes der i 3 holds skift. Personalet i Utoqqaat Illuat har bl.a. følgende uddannelser: sundhedsassistenter, sundhedshjælpere, sygeplejerske og derudover er der ansat et antal ufaglærte. Husets værdier er: Nærvær, godt samarbejde, gensidig respekt, glæde, loyal og god kommunikation.

Udover de fire afdelinger er der også aktivitetsstue et vaskeri, et køkken samt en pedelfunktion.

Stillingen refererer til lederen af stedet.

Stillingens indhold:

Vi søger en Teamkoordinator til at indgå i arbejdet sammen med de ældre beboere, hvor niveauet for god og omsorgsfuld pleje, samt forsat udvikling af plejen er absolut prioriteret.

Vi er inde i en udviklingsproces, hvor vi ønsker at fokusere på kompetenceudvikling, arbejdsglæde, stabilitet og sammenhold, da vi mener, at dette har en direkte effekt på beboernes trivsel. Vi ønsker derfor, at arbejdet foregår i et tæt tværfagligt, nyskabende og udviklende miljø til gavn for beboerne.

Vi forventer at du sammen med lederen og stedfortræderen deltager i opgaven med at udvikle det ufaglærte personale, således at en effekt heraf kan spores i beboernes trivsel.

Vores forventninger til dig er:

·At du er uddannet sundhedsassistent eller anden sundhedsfagligt relevant med ledelseserfaring

·At du er faglig velfunderet og kritisk i dit valg af handlinger

·At du har lyst og interesse for at arbejde indenfor ældreområdet

·At du har flair og lyst til at deltage i ledelsesarbejdet

·At du kan arbejde hver 2 weekend, samt have vagt fra hjemmet.

·At du er dobbeltsproget

·At du har veludviklede tværfaglige samarbejdsevner

·At du vil medvirke til udvikling og dokumentation af plejen

·At du vil deltage i undervisning, være praktik vejleder for elever og studerende

·At du vil medvirke til at skabe et positivt, kreativt, inspirerende og udviklende miljø

·Er stabil, kvalitetsbevidst og med sans for detaljer

·Kan håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket

·Arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og serviceorienteret

·Udviser fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og løbende justeringer i arbejdsfordeling

·Evner at arbejde fokuseret og struktureret i hektisk hverdag

·Er robust og udviser initiativ, overskud og handlekraft

·Bidrager aktivt til løbende at udvikle og forbedre vores opgaveløsning

·Er god til at samarbejde bredt

Vi tilbyder:

·En stilling med stor mulighed for selv at påvirke indholdet

·Arbejdstider på hverdage fra 8-16

·God Introduktion til huset, kollegaer og dit arbejdsområde.

·Tillid til, at du selvstændigt kan løse de forskellige opgaver der er tilknyttet stillingen, samt løse personalemæssige opgaver tilknyttet afdelingen.

·Ansvar indenfor dine kompetencer.

·Tværfaglighed og spændende opgaver og oplevelser sammen med beboere og gode kollegaer.

·En arbejdsplads hvor respekt, ansvar og læring er i fokus.

·Mulighed for personlig og faglig udvikling

Arbejdstiden er 40 timer.

Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til forstander Kathrine Dorthe Lerch-Amondsen på tlf.nr. 366131 eller e-mail: kler@sermersooq.gl.

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende straffeattest, som indhentes af Kommuneqarfik Sermersooq.

Bolig:

Der tilbydes ikke personalebolig til stillingen.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med job nr. 1030-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være up-loaded inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Kontaktoplysninger

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Kler@sermersooq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

Teamkoordinator til Utoqqaat Illuat, afdeling Ippat

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

30. nov. 2023

Kontaktperson

Kathrine Dorthe Lerch-Amondsen
Kler@sermersooq.gl
366131

Kategori

Social og sundhed /
Pleje og omsorg

Ledige stillinger i samme kategori

Sundhedsplejerske

Sundhedsplejerske søges til stilling på Regionsygehuset Ilulissat pr 15. april 2024. Stillingen kan evt. besættes i vikariat på min 6-12 måneders vari...

Læs mere

Vikarsundhedsassistent

Vikarsundhedsassistent søges til sommerferievikariat på K1 afdeling. Vi tilbyder en kirurgisk sengeafdeling med fokus på udvikling og et godt arbejdsm...

Læs mere

Afdelingsleder

Qasigiannguit - Alderdomshjemmet søger afdelingsleder til afdelingen for mere aktive beboere

Læs mere

Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbe...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...