Vikar sygeplejersker med psykiatrisk erfaring

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Vikar sygeplejersker med psykiatrisk erfaring søges til Psykiatrisk afdeling I Nuuk Grønland. Har du lyst til at rejse med din uddannelse og har du erfaring fra psykiatrien? Så har du nu mulighed for en oplevelse for livet ved at booke dig til et vikariat på eneste psykiatriske afdeling i Grønland.

Har du lyst til at rejse med din uddannelse og har du erfaring fra psykiatrien? Så har du nu mulighed for en oplevelse for livet ved at booke dig til et vikariat på eneste psykiatriske afdeling i Grønland.  

Der er nu åbent for at søge vikariat i 2024 Vi søger en sygeplejerske til perioden:

  • 5. januar 1. april 2024
  • 1. april – 1. juli   2024  

Afdelingen ligger i tilknytning til psykiatrisk område, der har til huse på dronning Ingrids Hospital i Nuuk . Afdelingen har plads til 12 patienter her af 3 pladser i et skærmet afsnit. Vi modtager patienter fra hele Grønland og dækker alle aldre og specialer. Vi er 22 sygeplejersker assistenter pædagoger og terapeuter… Vi arbejder tæt sammen med læger og socialrådgiver. Patienterne henvises til os med henblik på udredning, behandling pleje og rehabilitering. Et indlæggelsesforløb kan vare måneder.  Afdelingen har en miljøterapeutisk tilgang til patientbehandlingen og arbejder med kontaktperson- og kontaktlægeordning, jeg-støttende sygepleje, relationer og netværk. Vi arbejder med sikkerheden i fokus BVC scorer mestings- og skærmnings planer.Vi mødes dagligt til sygeplejekonference har ugentlig undervisning og månedligt supervision. Behandlingsforståelsen tager udgangspunkt i en bio-psyko-social forståelsesmodel. Vi anser det tværfaglige samarbejde væsentligt og nødvendigt. Vi arbejder med Sygeplejedokumentation i et elektronisk patientjournalsystem.

  • 3 måneder hvor du bliver en del af dagligdagen og de sygeplejefaglige udfordringer vi løser på Psykiatrisk Afdeling i Nuuk
  • Supervison, undervisning
  • Mulighed for at opleve den arktiske natur i din fritid
  • Nærværende og tilstedeværende ledelse
  • Er kvalitetsbevidst og engageret
  • Er fleksibel og omstillingsparat
  • Har gode samarbejdsevner og lyst til at lære fra sig
  • Er god til at skabe relationer

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Startdato: 5. januar 2023

Ansøgningsfrist: 27. november 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: personale@peqqik.gl

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 27. november 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Abkj@PEQQIK.GL

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo
Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste personale i mindst 4-6 uger. Du vil have en spændende arbejdsdag med mulighed for at deltage i konsulentrejser og bagvagter. Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fokus på faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde.

Company Logo
Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige patientkategorier og have ansvar for patientrelaterede opgaver. Vi tilbyder faglig udvikling og et tværfagligt samarbejde. Grønland byder på mange muligheder for et aktivt fritidsliv.

Company Logo

Jobtitel

Vikar sygeplejersker med psykiatrisk erfaring

Ansættelsesform

Midlertidig

Ansøgningsfrist

27. nov. 2023

Kontaktperson

Ann Birkekær Kjeldsen
Abkj@PEQQIK.GL
(+299) 547516

Kategori

Social og sundhed /
Sygeplejerske og jordemoder

Ledige stillinger i samme kategori

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings-...

Læs mere

Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den sm...

Læs mere

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan d...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...