AC-fuldmægtig

Ledelsessekretariatet i Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret AC-fuldmægtig til at sikre et højt niveau i den daglige servicering af den øverste ledelse og politikerne i Kommunen.

Ledelsessekretariatet i Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret AC-fuldmægtig

Er du interesseret i at få et unikt indblik i den politiske proces i landets største kommune?

Er du en fagligt velfunderet og engageret akademiker? Vil du være med til at sikre et højt niveau i den daglige servicering af den øverste ledelse og politikerne i Kommunen? Så er du måske den vi søger til Ledelsessekretariatet.

Ledelsessekretariatet er en attraktiv og professionel arbejdsplads, med højt ambitionsniveau. Dagligdagen i Ledelsessekretariatet er afvekslende og fagligt udfordrende, hvor tingene indimellem går stærkt og opgaver skal løses under tidspres, stående på et solidt fagligt, juridisk og økonomisk grundlag. Det er sjældent, at to dage ligner hinanden.

Ledelsessekretariatet varetager den politiske betjening af de folkevalgte i Kommunalbestyrelsen, bygdebestyrelserne og lokaludvalgene. Herudover har Ledelsessekretariatet ansvaret for betjeningen af kommunens øverste ledelse og sekretariatsfunktionen for det fælles kommunale samarbejde med de resterende kommuner i landet. Udover ovenstående, beskæftiger Ledelsessekretariatet sig med adskillelige forskellige udviklingsopgaver, projekter og samarbejder på tværs af kommunens forvaltninger og nationalt samt internationalt.

Som vores AC-fuldmægtig vil du spille en central rolle i udarbejdelsen af nye politikker, strategier og projekter. Der følger spændende opgaver med Kommunalbestyrelsens ønsker, heriblandt gennem de årlige budgetforlig.

Ledelsessekretariatet har fysisk placering på rådhuset i Nuuk, som er Grønlands hovedstad. Sekretariatet består af omkring 10 medarbejdere, to afdelingsleder og en sekretariatschef.

Du vil referere til den ene afdelingsleder.

Arbejdsopgaverne fastlægges i nærmere samarbejde med afdelingslederen, og vil bl.a. omfatte:

 • Udarbejdelse af politikker og strategier
 • Ledelsesbetjening
 • Projektledelse

·Ansvarlig for procedurer og sagsfremstillinger ved tildeling af alkoholbevillinger og automatspiltilladelser, herunder sagsbehandling af ansøgninger

 • Udarbejdelse af sagsfremstillinger, analyser, rapporter, høringssvar, breve m.m.
 • Ad hoc-opgaver
 • Medarbejderen skal være indstillet på at indgå i løsning af sekretariatets øvrige opgaver ved behov

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant uddannelse på kandidatniveau
 • Har stærke samarbejdsevner, en veludviklet evne til nytænkning, og at du trives med stort ansvar i opgaveløsningen
 • Kan strukturere, prioritere og skabe overblik i en hverdag med mange forskellige opgaver
 • Er imødekommende og har en positiv indstilling
 • Er fleksibel, da opgaverne nogle gange skal færdiggøres uden for almindelig arbejdstid
 • Er dobbelt sproget på grønlandsk og dansk er en fordel, men ikke et krav

Vi tilbyder:

En varieret hverdag, inde bag maskinrummet i kommunen, med tæt tilknytning til de politisk trufne beslutninger, i en attraktiv og professionel arbejdsplads. Dette i ledsagelse af dygtige og engagerede kollegaer, som alle bidrager til et godt arbejdsmiljø og kollegialt sammenhold med højt til loftet. Vi tilbyder desuden et udfordrende job med mulighed for indflydelse på egne opgaver og udvikling samt udnyttelse af kompetencer.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Afdelingsleder Maritha Eugenius, tlf. +299 36 70 14 eller e-mail: maeu@sermersooq.gl

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og AC eller en anden relevant forhandlingsberettiget organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1053-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Kontaktoplysninger

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Maeu@sermersooq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Jobtitel

AC-fuldmægtig

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

14. dec. 2023

Kontaktperson

Maritha Eugenius
Maeu@sermersooq.gl
+299 36 70 14

Kategori

Ingeniørvidenskab og teknologi /
Ledelse inden for ingeniørvidenskab og teknologi

Ledige stillinger i samme kategori

Stabschef

Vi ønsker, at stabschefen sikrer den tværgående og sammenhængende indsats i en fleksibel og borgerserviceorienteret organisation og kan bl.a. arbejde...

Læs mere

Fagchef for Indsatsområdet i Nuuk

Er du en erfaren og dygtig leder med et stort kendskab til arbejdet med udsatte børn og Familier? Så er det dig vi mangler i chefgruppen. Som fagchef...

Læs mere

Teamleder til Opkvalificering i Majoriaq Nuuk

Majoriaq Nuuk Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret teamleder til Majoriaq Nuuk Opkvalifisering med tiltrædelse snarest. Stillingen er...

Læs mere

Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighedern...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...