AC-fuldmægtig

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Ledelsessekretariatet i Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret AC-fuldmægtig til at sikre et højt niveau i den daglige servicering af den øverste ledelse og politikerne i Kommunen.

Ledelsessekretariatet i Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret AC-fuldmægtig

Er du interesseret i at få et unikt indblik i den politiske proces i landets største kommune?

Er du en fagligt velfunderet og engageret akademiker? Vil du være med til at sikre et højt niveau i den daglige servicering af den øverste ledelse og politikerne i Kommunen? Så er du måske den vi søger til Ledelsessekretariatet.

Ledelsessekretariatet er en attraktiv og professionel arbejdsplads, med højt ambitionsniveau. Dagligdagen i Ledelsessekretariatet er afvekslende og fagligt udfordrende, hvor tingene indimellem går stærkt og opgaver skal løses under tidspres, stående på et solidt fagligt, juridisk og økonomisk grundlag. Det er sjældent, at to dage ligner hinanden.

Ledelsessekretariatet varetager den politiske betjening af de folkevalgte i Kommunalbestyrelsen, bygdebestyrelserne og lokaludvalgene. Herudover har Ledelsessekretariatet ansvaret for betjeningen af kommunens øverste ledelse og sekretariatsfunktionen for det fælles kommunale samarbejde med de resterende kommuner i landet. Udover ovenstående, beskæftiger Ledelsessekretariatet sig med adskillelige forskellige udviklingsopgaver, projekter og samarbejder på tværs af kommunens forvaltninger og nationalt samt internationalt.

Som vores AC-fuldmægtig vil du spille en central rolle i udarbejdelsen af nye politikker, strategier og projekter. Der følger spændende opgaver med Kommunalbestyrelsens ønsker, heriblandt gennem de årlige budgetforlig.

Ledelsessekretariatet har fysisk placering på rådhuset i Nuuk, som er Grønlands hovedstad. Sekretariatet består af omkring 10 medarbejdere, to afdelingsleder og en sekretariatschef.

Du vil referere til den ene afdelingsleder.

Arbejdsopgaverne fastlægges i nærmere samarbejde med afdelingslederen, og vil bl.a. omfatte:

 • Udarbejdelse af politikker og strategier
 • Ledelsesbetjening
 • Projektledelse

·Ansvarlig for procedurer og sagsfremstillinger ved tildeling af alkoholbevillinger og automatspiltilladelser, herunder sagsbehandling af ansøgninger

 • Udarbejdelse af sagsfremstillinger, analyser, rapporter, høringssvar, breve m.m.
 • Ad hoc-opgaver
 • Medarbejderen skal være indstillet på at indgå i løsning af sekretariatets øvrige opgaver ved behov

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant uddannelse på kandidatniveau
 • Har stærke samarbejdsevner, en veludviklet evne til nytænkning, og at du trives med stort ansvar i opgaveløsningen
 • Kan strukturere, prioritere og skabe overblik i en hverdag med mange forskellige opgaver
 • Er imødekommende og har en positiv indstilling
 • Er fleksibel, da opgaverne nogle gange skal færdiggøres uden for almindelig arbejdstid
 • Er dobbelt sproget på grønlandsk og dansk er en fordel, men ikke et krav

Vi tilbyder:

En varieret hverdag, inde bag maskinrummet i kommunen, med tæt tilknytning til de politisk trufne beslutninger, i en attraktiv og professionel arbejdsplads. Dette i ledsagelse af dygtige og engagerede kollegaer, som alle bidrager til et godt arbejdsmiljø og kollegialt sammenhold med højt til loftet. Vi tilbyder desuden et udfordrende job med mulighed for indflydelse på egne opgaver og udvikling samt udnyttelse af kompetencer.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Afdelingsleder Maritha Eugenius, tlf. +299 36 70 14 eller e-mail: maeu@sermersooq.gl

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og AC eller en anden relevant forhandlingsberettiget organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1053-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Kontaktoplysninger

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Maeu@sermersooq.gl

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Ingen ledige stillinger i samme virksomhed.

Jobtitel

AC-fuldmægtig

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

14. dec. 2023

Kontaktperson

Maritha Eugenius
Maeu@sermersooq.gl
+299 36 70 14

Kategori

Ingeniørvidenskab og teknologi /
Ledelse inden for ingeniørvidenskab og teknologi

Ledige stillinger i samme kategori

Ingen ledige stillinger i samme kategori.

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...