Sygeplejersker til Kombi-stilling

Opmærksomhed nødvendig

pages.job.expired_info

Region Disko søger sygeplejersker, som har lyst til at arbejde i en delt stilling med 2 måneder på Aasiaat sygehus og 1 måned på Kangaatsiaq sygeplejestation. Stillingen er ledig fra og med 1.juni 2023 og fortløbende resten af året.

Region Disko søger sygeplejersker, som har lyst til at arbejde i en delt stilling med 2 måneder på Aasiaat sygehus og 1 måned på Kangaatsiaq sygeplejestation.

Stillingen er ledig fra og med 1.juni 2023 og fortløbende resten af året.

Region Disko ligger nord for polarcirklen i Nordvestgrønland. I regionen ligger 3 byer og 8 bygder. Sundhedsvæsnet består af sygehuset i Aasiaat, sundhedscentrene i Qasigiannguit og Qeqertarsuaq, sygeplejestationen i Kangaatsiaq og bygdesundhedsklinikker i bygderne. I Aasiaat by bor der ca. 3.000 indbyggere, og i hele regionen bor der ca. 6.800 indbyggere.

Sundhedsvæsnet i regionen spænder derfor bredt, og det vil der være mulighed for at arbejde med i denne stilling.

Vi søger erfarne og engagerede sygeplejerske, som vil indgå i arkanbejdet i sengeafdelingen og ambulatoriet på Aasiaat Sygehus og i sygeplejekonsultationen på Kangaatsiaq Sygeplejestation.

På Aasiaat sygehus arbejder vores sygeplejersker som generalist-sygeplejersker.

Vi har en god normering, hvilket sikrer at vi har tid til patientforløbene.

Som sygeplejerske kan man gøre en stor og positiv forskel for den enkelte patient.

Man bliver en del af et lille regionssygehus og kan forvente en hverdag med ansvar og uforudsigelighed, da vi modtager alle typer af patienter fra både Aasiaat by og resten af region Disko. Stillingen er planlagt med 40 timer om ugen i blandede vagter – DV, AV og NV – samt hver 2.wekend.

På Kangaatsiaq Sygeplejestation tilbyder vi et job i et lille sundhedscenter, som klarer alle patientnærer opgaver – akutte henvendelser, behandling af almindelige infektioner, små skader som flænger og belastning af bevæg-apparatet, tilsyn på alderdomshjemmet, apoteks-udlevering, lab-opgaver og telemedicin med læger, jordemoder og andre tværfaglige samarbejdspartnere.

Der er tæt kontakt til Aasiaat Sygehus – vagtlægen kan altid kontaktes ved behov.

Du får et lille team af kollegaer – en sundhedsassistent, en sundhedshjælper, en tolk og en servicemedarbejder venter på at modtage dig på sundhedscentret

  • Kan arbejde selvstændigt og med overblik – også i akutte situationer
  • Har lyst til at indgå i mange forskellige opgaver, og samtidig være med til at udvikle og styrke sygeplejen på begge matrikler.
  • Vi er fælles om et godt arbejdsmiljø og har fokus på at forbedre det via en aktiv arbejdsmiljøgruppe. Kommandovejene er korte og det vil altid være muligt at henvende sig til ledelsen.
  • Din kommende ledelse vil være synlig, og vil også kunne bruges som sparringspartner.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Startdato: 01. juni 2023 eller derefter

Ansøgningsfrist: 01.december 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: personale@peqqik.gl

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 1. december 2023

Søg denne stilling

Kontaktoplysninger

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: SZRA@PEQQIK.GL

Del jobbet på

Ledige stillinger i samme virksomhed

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo
Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste personale i mindst 4-6 uger. Du vil have en spændende arbejdsdag med mulighed for at deltage i konsulentrejser og bagvagter. Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fokus på faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde.

Company Logo
Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige patientkategorier og have ansvar for patientrelaterede opgaver. Vi tilbyder faglig udvikling og et tværfagligt samarbejde. Grønland byder på mange muligheder for et aktivt fritidsliv.

Company Logo

Jobtitel

Sygeplejersker til Kombi-stilling

Ansættelsesform

Fuldtid

Ansøgningsfrist

1. dec. 2023

Kontaktperson

Suzanne Rasch
SZRA@PEQQIK.GL
(+299) 894271

Kategori

Social og sundhed /
Sygeplejerske og jordemoder

Ledige stillinger i samme kategori

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings-...

Læs mere

Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den sm...

Læs mere

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan d...

Læs mere

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...