Vikarsundhedsassistent

Attention needed

pages.job.expired_info

Vikarsundhedsassistent søges til sommerferievikariat på K1 afdeling. Vi tilbyder en kirurgisk sengeafdeling med fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø med forskellige kulturelle baggrunde.

Vi tilbyder en kirurgisk sengeafdeling med fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø med forskellige kulturelle baggrunde.

Afdeling K1, ved Kirurgisk Område på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger en sundhedsassistent til et 3 måneders sommerferievikariat fra d. 1. juni 2024.

Vi har primært ortopædkirurgiske patienter med akutte, subakutte og elektive forløb fra hele kysten. Der er patienter med knæ- og hofte alloplastik i standardiserede plejeforløb, hvor vi samarbejder tæt med fysio-, ergoterapeuter og i særdeleshed læger.

Vi har øre-næse-hals kirurgiske patienter i akut, elektivt og palliativt forløb. Vi modtager i mindre grad patienter med tandkæbeproblemer.

Herudover behandler vi forskellige sår (decubitus, venøse sår, infektiøse sår, arterioscklerotisk og diabetes sår med amputationsforløb), samt brandsår/forfrysninger, hvilket giver et meget bredt spektrum af diagnoser.

Udover ovenstående specialer varetager vi også patienter som indlægges til observation for commotio eller anden cerebral eller cervikal skade forårsaget af et traume.

Så hvis du har mod på udvikling i en afdeling med bredt speciale, samt højne patientsikkerheden, så er K1 et godt sted for dig.

Plejeformen på afdelingen er tildelt pleje, bestående af sygeplejersker og sundhedsassistenter, med tilknytning af sårplejeambulatoriet og modtage akutte patienter. Det betyder, at man som sundhedsassistent kan yde patientpleje, medicinadministration og stuegang til ikke kritiske eller komplekse patienter. På K1 afdeling har vi fokus på teamsamarbejde, så du vil ikke arbejde alene og altid kan regne med at få sparring og hjælp af øvrige kolleger.

 • En stilling med mange spændende udfordringer, herunder præ- og postoperativt sygepleje samt akutte patienter
 • Godt tværfagligt samarbejde med alle på hospitalet, sygehusene i hele Grønland og i Danmark
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Mulighed for udvikling af patientsikkerheden
 • Medlemskab af en aktiv personaleforening.
 • Er kvalitetsbevidst og engageret i udviklingen af faget
 • Har gode samarbejdsevner både monofagligt og tværfagligt
 • Har IT kendskab, herunder EPJ systemet COSMIC
 • Kan arbejde i skiftende vagter, primært dag- og nattevagter
 • Kan udføre forflytninger- og mobilisering af postoperative patienter, som en del af deres genoptræning.
 • Har evt. en praktik vejleder uddannelse.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Startdato: 1. juni 2024

Ansøgningsfrist: 31. januar 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 31. januar 2024

Søg denne stilling

Contact Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Lafr@peqqik.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil.

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings- og omstillingsprocesser, der er i gang i psykiatrien i Grønland? Vil du noget med din sygepleje og har du lyst til i samarbejde med afdelingssygeplejersken og udviklingssygeplejerske om at...

Company Logo
Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den smukke grønlandske natur og kultur samtidig med at arbejde på Grønlands eneste psykiatriske afdeling.

Company Logo
Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste personale i mindst 4-6 uger. Du vil have en spændende arbejdsdag med mulighed for at deltage i konsulentrejser og bagvagter. Vi tilbyder en fuldtidsstilling med fokus på faglig kvalitet og tværfagligt samarbejde.

Company Logo
Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige patientkategorier og have ansvar for patientrelaterede opgaver. Vi tilbyder faglig udvikling og et tværfagligt samarbejde. Grønland byder på mange muligheder for et aktivt fritidsliv.

Company Logo

Job Title

Vikarsundhedsassistent

Job Type

Utaqqiisaagallartumik

Application Deadline

31. jan 2024

Contact Person

Laila Frederiksen
Lafr@peqqik.gl
(+299) 34 48 67

Job category

Inunnik isumaginninneq /
Care and solicitude

Available jobs in the same field

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...