Vikarsundhedsassistent

Vikarsundhedsassistent søges til sommerferievikariat på K1 afdeling. Vi tilbyder en kirurgisk sengeafdeling med fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø med forskellige kulturelle baggrunde.

Vi tilbyder en kirurgisk sengeafdeling med fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø med forskellige kulturelle baggrunde.

Afdeling K1, ved Kirurgisk Område på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger en sundhedsassistent til et 3 måneders sommerferievikariat fra d. 1. juni 2024.

Vi har primært ortopædkirurgiske patienter med akutte, subakutte og elektive forløb fra hele kysten. Der er patienter med knæ- og hofte alloplastik i standardiserede plejeforløb, hvor vi samarbejder tæt med fysio-, ergoterapeuter og i særdeleshed læger.

Vi har øre-næse-hals kirurgiske patienter i akut, elektivt og palliativt forløb. Vi modtager i mindre grad patienter med tandkæbeproblemer.

Herudover behandler vi forskellige sår (decubitus, venøse sår, infektiøse sår, arterioscklerotisk og diabetes sår med amputationsforløb), samt brandsår/forfrysninger, hvilket giver et meget bredt spektrum af diagnoser.

Udover ovenstående specialer varetager vi også patienter som indlægges til observation for commotio eller anden cerebral eller cervikal skade forårsaget af et traume.

Så hvis du har mod på udvikling i en afdeling med bredt speciale, samt højne patientsikkerheden, så er K1 et godt sted for dig.

Plejeformen på afdelingen er tildelt pleje, bestående af sygeplejersker og sundhedsassistenter, med tilknytning af sårplejeambulatoriet og modtage akutte patienter. Det betyder, at man som sundhedsassistent kan yde patientpleje, medicinadministration og stuegang til ikke kritiske eller komplekse patienter. På K1 afdeling har vi fokus på teamsamarbejde, så du vil ikke arbejde alene og altid kan regne med at få sparring og hjælp af øvrige kolleger.

 • En stilling med mange spændende udfordringer, herunder præ- og postoperativt sygepleje samt akutte patienter
 • Godt tværfagligt samarbejde med alle på hospitalet, sygehusene i hele Grønland og i Danmark
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Mulighed for udvikling af patientsikkerheden
 • Medlemskab af en aktiv personaleforening.
 • Er kvalitetsbevidst og engageret i udviklingen af faget
 • Har gode samarbejdsevner både monofagligt og tværfagligt
 • Har IT kendskab, herunder EPJ systemet COSMIC
 • Kan arbejde i skiftende vagter, primært dag- og nattevagter
 • Kan udføre forflytninger- og mobilisering af postoperative patienter, som en del af deres genoptræning.
 • Har evt. en praktik vejleder uddannelse.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Startdato: 1. juni 2024

Ansøgningsfrist: 31. januar 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 31. januar 2024

Søg denne stilling

Employer Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Lafr@peqqik.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Klinikassistenter til Nuuk tandpleje

Vi søger klinikassistenter til Nuuk tandpleje. Vi tilbyder spændende udfordringer og et bredt arbejdsområde. Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en stolt organisation med fokus på kvalitet og bredde. Læs mere på www.gjob.gl

Company Logo
Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo

Show more...

Job Title

Vikarsundhedsassistent

Job Type

Temporary

Application Deadline

Jan 31, 2024

Contact Person

Laila Frederiksen
Lafr@peqqik.gl
(+299) 34 48 67

Job category

Social and health /
Care and solicitude

Available jobs in the same field

Sundhedsplejerske

Sundhedsplejerske søges til stilling på Regionsygehuset Ilulissat pr 15. april 2024. Stillingen kan evt. besættes i vikariat på min 6-12 måneders vari...

Read More

Sundhedsassistent til sengeafdeling

Vi søger en sundhedsassistent til sengeafdelingen på Maniitsoq Sundhedscenter. Stillingen er på 40 timer i skiftende vagter og omfatter grundlæggende...

Read More

Socialhjælper

Vuggestuen ved Daginstitutionen 'Angaju' søger 2 socialhjælpere til ansættelse pr. 01. januar 2024 eller efter nærmere aftale. 'Angaju' er en kombiner...

Read More

Socialhjælper / assistent

Qasigiannguit- Alderdomshjemmet søger en Socialhjælper / assistent til demensafsnit Kommune Qeqertalik - Qasigiannguit søger socialhjælper til alderdo...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...