Tandlæge i Grønland

At være tandlæge i Grønlands landstandpleje er et særdeles meningsfyldt arbejde, hvor du bidrager synligt til forbedring af både børn, unge og voksnes tandsundhed. Vi tilbyder fastansættelse eller korttidsvikariater af minimum 3 måneders varighed.

 

At være tandlæge i Grønlands landstandpleje er et særdeles meningsfyldt arbejde, hvor du bidrager synligt til forbedring af både børn, unge og voksnes tandsundhed. I Landstandplejen kan du få værdifuld erfaring og udvikle dig som både person og tandlæge.

Vi tilbyder fastansættelse eller korttidsvikariater af minimum 3 måneders varighed.

 

Hvorfor tandlæge i Grønland?

Vi garanterer spændende, afvekslende og varierede arbejdsdage i fantastiske omgivelser, der vil være udviklende og udfordrende - både fagligt og personligt.

Hos os er der tid til patienterne og tid til kollegaerne, og tid til opgaverne, Du vil opleve en tættere kontakt med alle du møder da enhederne er små og afstande er store.

 

Hvad kan jeg forvente?

Du kan forvente en spændende arbejdsdag, hvor du kan have mange behandlinger af varierende art. Vi har moderne tandklinikker. Fra de større byer betjenes byens og de tilhørende bygders borgere. Du vil deltage i bygdebesøg, hvor du møder og behandler borgerne i deres lokale miljø. En helt særlig oplevelse og udfordring.

 

Du vil få et tæt samarbejde med dine kolleger på klinikken. I hjælper hinanden, når der er brug for det, f.eks. ved tolkning og diverse behandlinger. Det faste personale har et rigtig godt kendskab til daglige rutiner og arbejdstilgang, som du vil drage nytte af.

 

Hvad forventes der af mig?

For at få succes i vores sundhedsvæsen er det vigtigt at du har interesse for Grønland og er interesseret i at blive en del af det grønlandske samfund. Som tandlæge i Grønland skal du være fagligt dygtig, kunne arbejde selvstændigt og klare mange af hverdagens praktiske og faglige problemstillinger selv, særligt i de mindre byer og bygder på kysten. Du skal være effektiv og handlekraftig. Samtidig er du også med til at præge din arbejdsdag.

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her.

http://www.gjob.gl/Praktiske-forhold/Overenskomster

 

Ansættelses er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

 

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Cheftandlæge Helena Holm elho@peqqik.gl eller +299 34 43 94

Ansøgningsfrist: Løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her:

Organisationsplan

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

 

Ansøgningsfrist: 31. december 2023

Søg denne stilling

Contact Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Elho@peqqik.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Klinikassistenter til Nuuk tandpleje

Vi søger klinikassistenter til Nuuk tandpleje. Vi tilbyder spændende udfordringer og et bredt arbejdsområde. Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en stolt organisation med fokus på kvalitet og bredde. Læs mere på www.gjob.gl

Company Logo
Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo

Show more...

Job Title

Tandlæge i Grønland

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

31. dec 2023

Contact Person

Cheftandlæge Helena Holm
Elho@peqqik.gl
+299 34 43 94

Job category

Inunnik isumaginninneq /
Dentist and Clinic staff

Available jobs in the same field

Chefdistrikstandlæge

Chefdistrikstandlæge til Paamiut. Fastansættelse eller tidsbegrænset vikariat på mindst 3 måneder. Vi ser i Landstandplejen frem til at byde dig velko...

Misissoruk

Chefdistriktstandlæge

Trives du i et selvstændigt arbejde, hvor alle dine kompetencer kommer i spil? Så har Landstandplejen et godt jobtilbud til dig, stillingen er ledig f...

Misissoruk

Chefdistriktstandlæge til Maniitsoq

Trives du i et selvstændigt arbejde, hvor alle dine kompetencer kommer i spil? Gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder en still...

Misissoruk

Klinikassistenter til Nuuk tandpleje

Vi søger klinikassistenter til Nuuk tandpleje. Vi tilbyder spændende udfordringer og et bredt arbejdsområde. Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en stolt...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...