Sygeplejerske

Dygtige sygeplejersker søges til medicinsk sengeafsnit til fastansættelse eller et længere vikariat. Er du sygeplejerske og er du klar til helt nye oplevelser og faglige udfordringer? Så kom og bliv vores kollega på Medicinsk afdeling på Dronning Ingrids Hospital – en afdeling med høj faglighed og glade kolleger.

Er du sygeplejerske og er du klar til helt nye oplevelser og faglige udfordringer? Så kom og bliv vores kollega på Medicinsk afdeling på Dronning Ingrids Hospital – en afdeling med høj faglighed og glade kolleger.

Vi søger sygeplejersker der har lyst til en længere ansættelse i det grønlandske sundhedsvæsen. Fastansættelse foretrækkes, men vi ser også positivt på vikariater af tre til seks måneders varighed. Vi kan tilbyde ansættelse fra 1. januar 2024 eller efter aftale.

Medicinsk afdeling på Dronning Ingrids Hospital har to sengeafsnit, M1 og M2, der modtager medicinske patienter fra hele Grønland. Vi modtager patienter til udredning og diagnosticering, til pleje og behandling samt rehabilitering og palliativ pleje. Begge afsnit modtager både akutte og planlagte patienter.

Hele medicinsk afdeling er normeret til 26 sygeplejersker og 14 sundhedsassistenter. Vi har følgende subspecialer: infektionsmedicin, onkologi, gastroenenterologi, nefrologi og kardiologi.  

  • At være medspiller i et team med andre faggrupper og i plejen omkring den enkelte patient
  • Tid til patienterne og en helhedsorienteret sygepleje
  • Fokus på den motiverende kommunikation og patienten i centrum
  • Fælles tværfaglige tavlemøder og et godt læringsmiljø med løbende erfaringsudveksling og sparring
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på hjælpsomhed og trivsel
  • En afdeling, der lægger vægt på gode sociale relationer og samarbejde i et tværkulturelt miljø.
  • Er en engageret og deltagende teamspiller
  • Der har gå-på-mod og kan planlægge og strukturere dit arbejde i en uforudsigelig, udfordrende og anderledes hverdag
  • Er udadvendt, lydhør og positiv og har en anerkendende tilgang til kollegaer og patienter.

Området ledes af en ledende overlæge, en ledende oversygeplejerske og tre afdelingssygeplejersker. 

Du kan læse mere om organiseringen af Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl, hvor du også kan læse om nogle af de tidligere ansattes erfaring med at flytte og arbejde i Grønland.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Sygeplejerske: Ansættelsen er betinget af at du kan fremvise gyldig autorisation - søg via www.nun.gl

Startdato: 1. januar 2024

Ansøgningsfrist: 30. november 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 30. november 2023

Søg denne stilling

Contact Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Plfu@peqqik.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo

Show more...

Job Title

Sygeplejerske

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

30. nov 2023

Contact Person

Petra Luna Fuglø
Plfu@peqqik.gl
+299 344821

Job category

Inunnik isumaginninneq /
Nurse and Midwife

Available jobs in the same field

Sygeplejerske til Ambulatoriet i Qaqortoq sygehus

En stilling som sygeplejerske i ambulatoriet på Qaqortoq Sygehus ledig til besættelse pr. 1 December 2023 eller efter aftale. Vi kan tilbyde en fast s...

Misissoruk

Farmakonom

Er du farmakonom og har mod på kort vikariat hen over julen i Regionssygehus Qaqortoq? Vi søger en kort vikariat, da vores nuværende farmakonom skal v...

Misissoruk

Sygeplejerske

Fagligt spændende og udfordrende job som sygeplejerske på Aasiaat sygehus. Vi søger engagerede og fleksible sygeplejersker, som vil indgå i arbejdet i...

Misissoruk

Sygeplejersker i barselsvikariat i sengeafdeling

Sisimiut Regionssygehus søger 1 sygeplejersker i barselsvikariet i sengeafdeling. Stillingen er fra d. 2/1-24 til 5/4-24. Du vil primært være ansat i...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...