Medicinansvarlig

Attention needed

pages.job.expired_info

Ansvarlig og engageret medicinansvarlig søges til Boenhed Seernaq. Handicap og Socialpsykiatri søger en faglig dygtig sygeplejerske eller sundhedsassistent til Boenheden Seernaq. Har du hjertet på det rette sted, og vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig vi står og mangler som vores nye kollega.

Handicap og Socialpsykiatri søger en faglig dygtig sygeplejerske eller sundhedsassistent til Boenheden Seernaq. Har du hjertet på det rette sted, og vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, er det lige dig vi står og mangler som vores nye kollega.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen med start pr. 1. januar 2024. Din arbejdstid vil primært ligge i hverdage. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer, i at understøtte vores beboere i deres udvikling.

Boenheden Seernaq er en af vores større boenheder i Nuuk. Boenheden rummer 18 beboere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse. Boenheden består af 4 etager, hvor beboere og personalet er tilknyttet de enkelte etager. Beboerne har deres eget værelse og deler køkken og stue med resten af beboerne på samme etage. Din kerneopgave bliver at hjælpe beboerne til at udvikle deres psykiske, sociale og praktiske færdigheder, således de kan være så selvhjulpne som muligt. Du skal sammen med dine kollegaer støtte beboerne i at leve et godt og indholdsrigt liv, som de selv ønsker det. Udover vores 18 beboere består boenheden af ca. 23 medarbejdere som er sundhedsfaglig uddannede, pædagoger og ufaglærte.

Dine arbejdsopgaver:

 • Medicinansvarlig – herunder introduktion af nye medarbejdere ift. medicinhåndtering
 • Sørge for at regler og retningslinjer overholdes
 • Observation og opfølgning på medicinsk behandling hos beboere med psykisk lidelse
 • At være klinisk vejleder for sygeplejefaglig eller sundhedsfaglige praktikanter
 • Undervisning/brush up ved temadage efter behov og ved relevante problemstillinger

Opgaverne i forbindelse med medicinhåndteringen løses i tæt samarbejde med boenhedens leder og souschef samt afdelingens sundhedsfaglige konsulent, Ikaasaafik og Dronning Ingrids Hospital. Derudover samarbejdes der med sagsbehandlere, afdelingens terapeutteam og kriminalforsorgen.

Vi forventer at du:

 • er uddannet sygeplejerske eller sundhedsassistent med bestået medicinkursus
 • er omsorgsfuld og imødekommende, og ser, at det er vejen til et godt arbejdsmiljø
 • har lyst til at udvikle dig selv og vores afdeling, så det gør en betydningsfuld forskel for beboeren
 • arbejder selvstændig og i samarbejde med andre faggrupper
 • kan undervise dine kollegaer i sundhedsfaglig dokumentation i samarbejde med souschefen og lederen
 • kan give sundhedsfaglig sparring for de øvrige ansatte
 • kan være den primære kontaktperson for kontakten til sundhedsvæsenet
 • har overblik på aftaler
 • Er dobbelt sproget på grønlandsk og dansk er en fordel, men ikke et krav.

Om os:

I denne stilling vil du blive en del af et større fællesskab: Vi er en afdeling, hvor der er otte boenheder, fem bo kollektiver, to aktivitets- og samværstilbud samt tre støttekorps fordelt i Nuuk, Tasiilaq og Paamiut.

Vi tilbyder et spændende job i en afdeling som står overfor en stor udvikling. Denne udvikling handler bl.a. om grundig intro til dig som ny medarbejder, løbende sparring og faglige fællesskaber.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 48

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til leder Signe Petersen, tlf. +299 547846 eller e-mail: spet@sermersooq.gl eller souschef Karen Zeeb E-mail: zeeb@sermersooq.gl

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1012-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Contact Details

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Spet@sermersooq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Job Title

Medicinansvarlig

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

29. nov 2023

Contact Person

Signe Petersen
Spet@sermersooq.gl
+299 547846

Job category

Inunnik isumaginninneq /
Nurse and Midwife

Available jobs in the same field

Vikarsygeplejersker

Vikarsygeplejersker søges til Ortopædkirurgisk sengeafdeling, K1 Ortopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambulato...

Misissoruk

Sygeplejerske til Ambulatoriet i Qaqortoq sygehus

En stilling som sygeplejerske i ambulatoriet på Qaqortoq Sygehus ledig til besættelse pr. 1 Februar 2024 og resten af året. Vi kan tilbyde en fast sti...

Misissoruk

Sygeplejersker i barselsvikariat i sengeafdeling

Sisimiut Regionssygehus søger 1 sygeplejersker i barselsvikariet i sengeafdeling. Stillingen er fra d. 2/1-24 til 5/4-24. Du vil primært være ansat i...

Misissoruk

Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til be...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...