Ernæringsassistent

Attention needed

pages.job.expired_info

Utoqqaat illuatKommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret uddannet ernæringsassistent til Køkken / Utoqqaat Illuat / Velfærd og arbejdsmarked med tiltrædelse eller snarest derefter. Med 3 måneds prøvetid.

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret uddannet ernæringsassistent til Køkken / Utoqqaat Illuat / Velfærd og arbejdsmarked med tiltrædelse eller snarest derefter. Med 3 måneds prøvetid.

Utoqqaat Illuat har i alt 46 beboere, der alle er på fuld kostforplejning. Endvidere leveres mad til pensionister i byen som det er henvist til visitationen. Således at køkkenet producerer ca. 125 portioner af dagens hovedmåltid.

Utoqqaat Illuat har i alt ca. 70 medarbejdere, hvoraf 9 i køkkenet. Arbejdet foregår i et moderne storkøkken, der er forskellige hjælpemidler i køkken, der har muligheder for nye ideer til madlavning.

Vi prioriterer højt, i vores arbejdsgang oplevelse af madlavning skal været ernæringsmæssigt og kulinarisk.

Stillingen der er en fuldtidsstilling og Arbejdstiden er sædvanligvis fra 7-15 og arbejde hver anden weekend samt på en del af årets helligdage.

Har du interesse og lyst til at være med til at præge udviklingen indenfor ældre- og handicapområdet? Har du fagligt engagement og samarbejdsevne?

Du kan finde flere oplysninger om os på: Køkken leder Vera Noahsen Utoqqaat Illuat telefon: 366150  

Stillingens indhold:

Vi søger en uddannet ernæringsassistent gerne erfaren med Diætist til at indgå i det og varetage en række opgaver herunder:

 • Diætist kost/Specielt kost
 • Alm kost
 • Mad udbringning til borger
 • Bagning og smøre brød
 • Samarbejdet til forbedre store helligdagene.

Opgaverne løses i tæt samarbejde med Køkken leder øvrige medarbejdere samt vores relevante samarbejdspartnere.

Forventninger til ansøgere:

 • Uddannet ernæringsassistent eller tilsvarende
 • Har erfaring med Diætist kost
 • Samarbejdsvillig
 • Stabil og selvstændig
 • Fleksibel
 • Godt humør

Vi lægger desuden vægt på:

 • Angiv forventninger til personlige kompetencer. Nedenfor oplistet forslag/eksempler som kan udvælges efter ønske og behov
 • Er stabil, kvalitetsbevidst og med sans for detaljer
 • Kan håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket
 • Kommunikerer klart og tydeligt såvel skriftlig som mundtligt
 • Arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og serviceorienteret
 • Udviser fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og løbende justeringer i arbejdsfordeling
 • Evner at arbejde fokuseret og struktureret i en hektisk hverdag
 • Er robust og udviser initiativ, overskud og handlekraft
 • Bidrager aktivt til løbende at udvikle og forbedre vores opgaveløsning
 • Har flair for tal
 • Er god til at samarbejde bredt
 • Dobbeltsprogede ansøgere (grl/dk) foretrækkes

Vi tilbyder:

Et udfordrende job med muligheder for selv at præge indholdet og få et stort selvstændigt ansvar i en organisation i udvikling og forandring. Vi lægger vægt på en solid indkøring til både job og arbejdsplads og bestræber os på at sikre et godt samarbejdsklima med tæt ledelsesmæssig sparring samt plads til initiativ og kreativitet.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Forstander Kathrine Lerch-Amondsen, tlf. +299 366131 eller e-mail: kler@sermersooq.gl

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, eller en anden relevant forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der vil til stillingen kunne anvises personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler for huslejebetaling i Grønlands Selvstyres og kommunens ejendomme m.v. i Grønland. Såfremt permanent personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der for medarbejdere med ret til vakantbolig blive tilbudt en midlertidig vakantbolig, for hvilken der betales husleje, forbrug m.v. i henhold til ovenstående. For yderligere information om husleje herunder forbrug o.l. henvises til oplysninger på: www.iserit.gl

Tiltrædelsestidspunktet er afhængigt af hvornår der er en personalebolig til rådighed. Der ydes tiltrædelsesrejse samt bohaveflytning i henhold til gældende regler.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1027/23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Employer Details

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Share the job on

Available jobs at the same company

No jobs available at the same company.

Job Title

Ernæringsassistent

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 30, 2023

Contact Person

Vera Noahsen

366150

Job category

Trade and service /
Hotel, restaurant and kitchen

Available jobs in the same field

No jobs available in the same field.

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...