Teamleder for kurser og efter-/videreuddannelser

Attention needed

pages.job.expired_info

Socialpædagogisk Seminarium søger teamleder for kurser og efter-/videreuddannelser. Stillingen er ved PI/SPS - Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat. Seminariet udbyder 8 forskellige uddannelser på erhvervs- og videregående uddannelsesniveau målrettet socialpædagogiske professioner og rådgivning indenfor socialt arbejde.

Socialpædagogisk Seminarium søger teamleder for kurser og efter-/videreuddannelser Vi har en spændende stilling som teamleder ved PI/SPS - Socialpædagogisk Seminarium i Ilulissat.

Seminariet udbyder 8 forskellige uddannelser på erhvervs- og videregående uddannelsesniveau målrettet socialpædagogiske professioner og rådgivning indenfor socialt arbejde. For fuldtidsstuderende er der 5 uddannelser og for deltidsstuderende er der 4 uddannelser. I alt er der omkring 250 aktive studerende ved Seminariets forskellige uddannelser. Derudover udbydes en række forskellige kompetencegivende kurser og forløb, som primært er målrettet ufaglærte i pædagogiske institutioner, men der laves også særligt tilrettelagte kurser og forløb efter aftale.

Ved PI SPS har vi fokus på vores kerneopgave, som er uddannelse og kompetenceudvikling. Studerende og kursister er i centrum for vores arbejde.

Vi søger en teamleder som brænder for kursus og efter-/videreuddannelsesområdet, da vi de seneste år har fået mere uddannelse målrettet ansatte i pædagogiske institutioner eller indenfor rådgivning i socialt arbejde. Vi forventer en fortsat udvikling med mere aktivitet i afdelingen og arbejder målrettet for at efterkomme behovet for fortsat kompetenceudvikling i praksis ved pædagogiske institutioner og rådgivning i socialt arbejde.

Udover teamleder er der i kursusafdelingen en kontorfuldmægtig, en kursuskoordinator, en tolk og en praktikant. Som teamleder bliver du en del af teamledelsen ved PI SPS med mulighed for ledelses- og tværfaglig sparring mellem de forskellige afdelinger og strategisk ledelse.

 • Teamlederen har bl.a. ansvar for faglighed på uddannelserne og de pædagogiske elementer jf. gældende studieordninger for deltidsuddannelserne (herunder undervisning, prøver og eksamener)
 • koordinering af undervisningsmoduler og kursusaktivitet.
 • økonomi indenfor budgetterede rammer
 • personaleforhold, som f.eks. trivsel, indstillinger til ansættelse og kompetenceudvikling af personalet i teamet
 • Teamlederen indgår i et samarbejde med øvrige personale i teamet omkring tilrettelæggelse af kurser, uddannelser og udviklingstiltag.
 • teamlederne for erhvervs- og videregående uddannelser omkring generelle studie- og underviserforhold samt progression og sammenhæng mellem de forskellige uddannelser.
 • teamlederne for tekniske- og administrative afdelinger ang. uddannelsesfaciliteter og praktiske forhold vedr. uddannelsesmiljøet lokalt i Ilulissat
 • øverste ledelse i forhold til bl.a. kvalitetssikring af kurser, uddannelser og diverse udviklingsarbejde
 • Følgende faglig og personlige kompetencer vægtes højt du har en relevant pædagogisk eller social uddannelse – gerne på minimum master- eller kandidatniveau.
 • du har ledelseserfaring og gerne indenfor teamledelse
 • du har organisatorisk forståelse gerne indenfor kompetenceudvikling og uddannelsessystemet
 • du har økonomisk forståelse og kan navigere med forskellige bevillinger
 • du er tillidsfuld, ansvarlig og har en anerkendende tilgang
 • du kan lide at have mange bolde i luften og dygtig til at bevare ro og overblik i travle perioder.
 • du har gode administrative- og IT-egenskaber.

Har du kendskab til kompetenceudvikling/ realkompetencevurdering, som adgangsgivende til uddannelser vil det være en fordel.

Vi søger en fleksibel og udviklingsorienteret teamleder, som udover at brænde for videreudvikling er en god og samarbejdsvillig kollega, der møder sine omgivelser med et smil.  

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Kontakt

Yderligere oplysninger kan fås på tlf. +299 38 35 50 til uddannelseschef og Souschef Marianne Nissen, eller pr. mail på allaffik@pi.sps.gl

Læs mere om seminariet på www.pi.sps.gl

Ansøgningsfrist:

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2024 eller snarest efter aftale.

Der er ansøgningsfrist d. 28. November 2023, kl. 08:00 (vestgrønlandsk tid).

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Employer Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Allaffik@pi.sps.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Job Title

Teamleder for kurser og efter-/videreuddannelser

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 28, 2023

Contact Person

Marianne Nissen
Allaffik@pi.sps.gl
+299 38 35 50

Job category

Teaching /
Institution and school management

Available jobs in the same field

Lærer

Ilinniartitsisoq Atuarfik Samuel Kleinschmidt Atuarfik Samuel Kleinschmidt er en skole med ca. 480 elever fordelt på 1.-10. klasse og med 6 specialkla...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...