Køkken - / ernæringsassistent

Attention needed

pages.job.expired_info

Peqqissaanermik Ilinniarfik søger 1 køkken - / ernæringsassistent. Stillingen ønskes besat 1. januar eller efter nærmere aftale. Peqqissaanermik Ilinniarfik er Brancheskole for de grundlæggende sundhedsuddannelser samt udbyder og afvikler kurser og andre modulopbyggede uddannelse. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling for de ansatte. Vi er en velfungerende arbejdsplads med ca. 25 ansatte. Vi arbejder efter Ernæringsrådets anbefalinger og har vores eget koncept.

Peqqissaanermik Ilinniarfik søger 1 køkken - / ernæringsassistent Stillingener ønskes besat 1. januar eller efter nærmere aftale.

Peqqissaanermik Ilinniarfik er Brancheskole for de grundlæggende sundhedsuddannelser samt udbyder og afvikler kurser og andre modulopbyggede uddannelse Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling for de ansatte. Vi er en velfungerende arbejdsplads med ca. 25 ansatte.  Vi arbejder efter Ernæringsrådets anbefalinger og har vores eget koncept.

  • Har du lyst til: I samarbejde med vores kantineleder at forestå den daglige forplejning af elever, kursister, undervisere og øvrige medarbejdere ud fra den fastsatte kostpolitik.
  • At bidrage til et godt kursus-, studie- og arbejdsmiljø

Så tilbyder vi et nyere køkken og kantine og afveksling i hverdagen.

Kvalifikationer:

Uddannet inden for levnedsmiddelområdet med lyst og engagement til at indgå i fælles opgaveløsninger.

Stabilitet, fleksibilitet og ansvarsbevidsthed.

Økonomisk og ressource bevidst

Tosproget en fordel (grønlandsk og dansk )

Ugentligt arbejdstid: 40 timer.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorleder Sofie Lynge Kreutzmann tlf: 349976, e-mail: solk@nanoq.gl eller kantineleder Marie Louise Siegstad tlf: 349972, e-mail: mals@nanoq.gl

Ønsker du yderligere information om Grønland og Selvstyret, kan du læse mere på www.nanoq.gl, under Job.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 23. november 2023

Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende og senest i starten af uge 48

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Employer Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Solk@nanoq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Job Title

Køkken - / ernæringsassistent

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 23, 2023

Contact Person

Sofie Lynge Kreutzmann
Solk@nanoq.gl
349976

Job category

Social and health /
Care and solicitude

Available jobs in the same field

Sundhedsassistent til daglig ledelse af bygderne i region Disko

Vi søger en sundhedsassistent, som kan varetage den daglige drift af vores bygder – herunder personaleledelse i samarbejde med afdelingssygeplejersken...

Read More

Visitator til ældreområdets visitation

Ældreområdet søger en dygtig og engageret visitator til ældreområdet, med tiltrædelse snarest muligt. Som en del af visitationen får du en spændende h...

Read More

Souschef til Puilasunnguit

Souschef/hjemmehjælps leder funktion til plejehjemmet, Puilasunnguit i Paamiut. Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres p...

Read More

Medarbejder til Støttekorpset

Handicap og Socialpsykiatri søger en omsorgsfuld og imødekommende medarbejder til støttekorpset i Nuuk. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...