Psykolog

Attention needed

pages.job.expired_info

Vi søger lige nu en psykolog til fastansættelse. Stillingen ønskes besat 1. januar 2024 eller hurtigst muligt herefter. Studenterrådgivningen består af 5 afdelinger med ca. 12 ansatte fordelt over Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Nuuk og Qaqortoq. Du vil indgå i et tværfagligt team bestående af 8 psykologer og 4 psykoterapeuter fordelt på de 5 afdelinger. Alle ansatte refererer til chefpsykologen for den landsdækkende Studenterrådgivning.

Genopslag: Psykolog søges til vores nationale Studenterrådgivning i Grønland, Sisimiut afdelingen Genopslag: Psykolog søges til vores nationale Studenterrådgivning i Grønland, Sisimiut afdelingen

Vi søger lige nu en psykolog til fastansættelse. Stillingen ønskes besat 1. januar 2024 eller hurtigst muligt herefter. Studenterrådgivningen består af 5 afdelinger med ca. 12 ansatte fordelt over Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Nuuk og Qaqortoq. Du vil indgå i et tværfagligt team bestående af 8 psykologer og 4 psykoterapeuter fordelt på de 5 afdelinger. Alle ansatte refererer til chefpsykologen for den landsdækkende Studenterrådgivning.

Den landsdækkende Studenterrådgivning er et offentligt og gratis tilbud til studerende i Center for National Vejledning.

Arbejdsområder

Som psykolog i Studenterrådgivningen er din primære opgave at varetage psykoterapeutiske forløb med studerende i form af individuelle forløb. Foruden dette er der mulighed for at præge stillingen med opstart af projekter der tjener vores primære målsætning om, at reducere frafald på uddannelserne samt øge trivsel blandt studerende.

Vi har kontinuerligt fokus på at udvikle vores organisation, så vi på bedste vis kan imødekomme vores klienter og samarbejdspartnere i form af uddannelsesinstitutioner. Vi opfordrer således til, at man har lyst til at være kreativ og tænke ud af boksen i implementering af tiltag som sikrer vores ovennævnte målsætning. I forlængelse heraf afholdes der jævnligt netværksmøder med vores lokale samarbejdspartnere.

Derudover er der mulighed for at tage på tjenesterejser, hvor din opgave er at repræsentere Studenterrådgivningen til både samarbejdspartnere og studerende.

Vores målgruppe er unge og voksne i uddannelse.

Størstedelen af klienterne kommer til samtale i deres lokale afdeling, men det vil også være nødvendigt at have samtaler via Teams med studerende som ikke er bosat i en by med en lokal afdeling.

Arbejdsforhold og faglighed

Vi er en arbejdsplads som vægter fællesskab og trivsel højt. Vi har derfor udviklet klare retningslinjer for rammerne for terapien, som værner vores ansatte mod udbrændthed og sikrer en kontinuerlig høj kvalitet af psykoterapien. Det betyder bl.a., at man kun skal have 20 aktive klienter ad gangen og at det ikke forventes, at man har mere end 3 psykoterapeutiske samtaler om dagen. Derudover har vi naturligvis givet tid til både uddannelse og supervision i arbejdstiden.

For at vedligeholde fællesskabsfølelsen i vores fantastiske team, har vi bl.a. etableret faste mødeaftaler med intern vidensdeling, intern supervision, bogklub, trivselstid (fælles morgenaktivitet hver anden uge). Derudover mødes hele teamet på tværs af Grønland to gange om året til samling, hvor vi arbejder på udvikling af organisationen, og tager på en personaleudflugt sammen. En gang om året tager hver individuelle afdeling ligeledes på en personaleudflugt sammen.

For at sikre, at vi altid yder den optimale behandling til vores klienter, får hver ansat ved ansættelse et årligt budget til rådighed på 30.000 kr. til supervision efter eget valg, og 30.000 kr. til uddannelse efter eget valg.

Ved ansættelse har vi et buddy-system, hvor du får tildelt en kollega som, hjælper med oplæring og indføring i arbejdsopgaver og systemer, hvor I har faste møder ugentligt. Dertil er der faste møder med chefpsykologen i de første 2 måneder af din ansættelse, hvor du støttes i din opstartsfase.

 • Vi forventer, at du: Er uddannet psykolog, gerne med autorisation eller er i gang med dit autorisationsforløb
 • Har erfaring med individuel behandling
 • Har erfaring med undervisning og oplæg
 • Har lyst og evne til tværfagligt samarbejde
 • Har lyst til udfordrende opgaver og arbejdsforhold i et nyetableret tilbud
 • Er god til formidling
 • Har kendskab til brugen af IT-udstyr
 • Har evt. kendskab til telefon- og webrådgivning
 • Det er en fordel, hvis du behersker grønlandsk, dansk og engelsk.

 • Vi tilbyder: Mulighed for at gøre en stor forskel på uddannelsesområdet i Grønland
 • En stilling der indebærer faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Gode muligheder for både intern og ekstern supervision samt videreuddannelse
 • En dynamisk arbejdsplads
 • Et fantastisk team med dygtige og engagerede kolleger.

Løn- og ansættelsesforhold

Der vil i udgangspunktet ske ansættelse på overenskomstvilkår, hvor ansøger i forvejen måtte være tjenestemand, kan der ske ansættelse på tjenestemandsvilkår. Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Tjenestemænd i Staten og ansatte efter en række AC- overenskomster, bl.a. overenskomsten mellem DJØF og Finansministeriet, har ret til tjenestefrihed uden løn i forbindelse med ansættelse under Grønlands Selvstyre. Indenrigsministeriet har ligeledes henstillet til kommuner og regioner, at der vises imødekommenhed over for ansøgninger om tjenestefrihed uden løn ved ansættelse under Grønlands Selvstyre. Bestemmelserne om tjenestefrihed omfatter også ægtefælle/samlever til personer, der ansættes under Grønlands Selvstyre.

Arbejdstiden er i udgangspunktet 40 timer ugentligt.

Ansøgning og frist

Har ovenstående vakt din interesse og ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerleder Christine Tønnesen tlf. +299 346880 mail: chto@aqqut.gl.

Ansøgningen skal være Center for National Vejledning i hænde senest den 29. november 2023. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende og ansættelsessamtalerne forventes gennemført umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Tiltrædelse pr. 1. januar 2023 eller snarest derefter.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Employer Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Share the job on

Available jobs at the same company

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Job Title

Psykolog

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 29, 2023

Contact Person

Christine Tønnesen

+299 34 68 80

Job category

Social and health /
Psychology and psychiatry

Available jobs in the same field

Psykolog

Psykolog til Misi-Avannaa i Ilulissat. Vi søger en psykolog med erfaring i arbejdet med børn fra 0-18 år og som finder det spændende at arbejde i et s...

Read More

Psykolog

Psykolog søges til Børne- og ungdomspsykiatriske ambulatorium, Dronning Ingrids Hospital. Du vil varetage udredninger, diagnostik og psykoterapeutiske...

Read More

Psykoeterapeut til Borgerrettet afdeling

Socialstyrelsen, Borgerrettet afdeling søger en certificeret psykoterapeut til tidsbegrænset ansættelse og skal gælde fra d. 01/01-2024 til 31/12-2024...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...