Driftsleder til Savaatilissat Ilinniarfiat (Fåreholderskolen) i Upernaviarsuk

Attention needed

pages.job.expired_info

Til stillingen som Driftsleder til Savaatilissat Ilinniarfiat (Fåreholderskolen) i Upernaviarsuk søges en dygtig driftsleder med gode kvalifikationer i både det praktiske landbrugsarbejde og i det at lede en landbrugsdrift, hvor oplæring af kommende Fåreholdere er i centrum.

Upernaviarsuk søger driftsleder Driftsleder til Savaatilissat Ilinniarfiat (Fåreholderskolen) i Upernaviarsuk

Til stillingen som Driftsleder til Savaatilissat Ilinniarfiat (Fåreholderskolen) i Upernaviarsuk søges en dygtig driftsleder med gode kvalifikationer i både det praktiske landbrugsarbejde og i det at lede en landbrugsdrift, hvor oplæring af kommende Fåreholdere er i centrum.

  • Du vil komme til at arbejde med følgende arbejdsopgaver i med undervisning og oplæring: Forberede undervisningsmateriale og udføre undervisning af elever på fåreholderuddannelsen indenfor fag vedrørende husdyrhold og markbrug.
  •  Oplære eleverne i praktisk arbejde i stald, mark og værksted.
  • Daglig og løbende evaluering af elevernes faglige udvikling samt tilrettelæggelse af prøver i dine fag - skriftlig såvel som mundtlig.
  • Samarbejde med studievejledning og lærerteamet på Inuili – Food College Greenland i forhold til elevernes uddannelsesplan inkl. sociale og almendannede udvikling.
  • Dagligt ansvar for husdyrbrug og markbrug
  • Vedligeholdelse af bygninger og maskiner
  • Indkøb
  • Vagtplanlægning
  • Indberetning af arbejdstimer
  • Daglig samarbejde med Konsulenttjenestens gartner på Upernaviarsuk

Skolen ligger langt fra by. Derfor skal Fåreholderskolens driftsleder være et løsningsorienteret og ansvarsbevidst menneske, der kan tage fat på de planlagte opgaver såvel som opgaver af uforudset karakter både i undervisning og i det praktiske landbrugsarbejde.

Det ønskes at du tiltræder d. 01. november 2023 eller efter nærmere aftale. Vi afholder løbende samtaler og glæder os til at få din ansøgning senest den 31. Oktober 2023.

Hvis du har et spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til Inuilis Forstander Poul N. Christensen poch@inuili.gl eller på telefon 661313

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Employer Details

Naalakkersuisut

Imaneq 4

3900 Nuuk , Grønland

Email: Poch@inuili.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Ledelsesudviklingskonsulent, barselsvikar

Vil du arbejde i en spændende afdeling med tværgående ledelse, kompetence- og organisationsudvikling? Brænder du for at arbejde med udvikling af kompetencer blandt medarbejdere, ledere og organisationsudvikling? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Company Logo
Afdelingsleder

Ivaaraq søger en afdelingsleder til en døgninstitution for børn, unge og voksne personer med handicaps. Stillingen kræver erfaring med ledelse og arbejde med multihandicappede børn/voksne. Ansøgningsfrist er den 11. december 2023.

Company Logo
Socialpædagogisk Seminarium søger pedel

Socialpædagogisk Seminarium søger en pedel pr.01.01.2024. Opgaverne inkluderer almindeligt service- og pedelarbejde, håndværksmæssig indsigt er en fordel. Erfaring med pædagogik og samarbejde med unge under uddannelse er ønsket. Skiftende arbejdstider og kørekort er påkrævet.

Company Logo
Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia

Uddannelsesstyrelsen søger Viceskoleinspektør til Ado Lyngep Atuarfia i Aasiaat. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. januar 2024. Ado Lyngep Atuarfia er en kostskole for 16 psykisk udviklingshæmmede børn og unge fra hele Grønland i alderen 14 - 20 år.

Company Logo
AC-Fuldmægtig til døgnområdet

Socialstyrelsen søger en AC-Fuldmægtig til døgnområdet. Du vil blive en del af et engageret team, hvor idéudvikling, koordinering, involvering og implementering er nøgleord. Dine primære opgaver som AC-fuldmægtig vil være udarbejdelse af skriftlige opgaver, fra procedure til skriftlige svar omkring afdelingen.

Company Logo

Show more...

Job Title

Driftsleder til Savaatilissat Ilinniarfiat (Fåreholderskolen) i Upernaviarsuk

Job Type

Full Time

Application Deadline

Oct 31, 2023

Contact Person

Inuili Inuili
Poch@inuili.gl
+299 66 13 13

Job category

Industry and craft /
Farming, forestry and fishing

Available jobs in the same field

Syerske

Syerske søges til systuen Kittat. Arbejdet vil indeholde fremstilling af nationaldragter, skindbehandling, syning, planlægning og udførelse af opgaver...

Read More

Montør / Elektriker

Greenland Electricity ApS søger en erfaren elektriker til en dynamisk og fleksibel arbejdsplads. Kandidaten skal have mindst 5 års erfaring, være dygt...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...