Cover Photo KJ Greenland A/S
Logo KJ Greenland A/S

KJ Greenland A/S

Del virksomheden på

Er du klar til at løfte din karriere op på et helt nyt niveau hos en virksomhed, der er dedikeret til at gøre en positiv forskel?

KJ Greenland A/S, grundlagt i 2011, er ikke blot en arbejdsplads - det er en platform, hvor du kan forme din fremtid og være med til at skabe betydelige forandringer.

Som en førende aktør inden for entreprenør- og minørbranchen i Grønland tilbyder vi et stimulerende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor du vil arbejde skulder ved skulder med engagerede og erfarne kolleger. Med over tre årtiers erfaring i branchen har vi været med til at forme Grønlands infrastruktur og byggeindustri.

Hos KJ Greenland A/S åbnes dørene for et væld af arbejdsmuligheder.

Vores ekspertise omfatter struktøropgaver, jord- og betonarbejde i klippegrund og under arktiske forhold. Vi håndterer alle typer byggeprojekter, herunder institutioner og boligbyggeri for både offentlige og private aktører.

Vi driver også Nordgrønlands største stenbrud og er dygtige til at udføre opgaver i byer, ved havne og i bygder. Vores arbejde omfatter alt fra havnebyggeri og havneuddybning til vedligeholdelse af havneanlæg – både over og under vandoverfladen.

Vores anlægsarbejde og struktøropgaver strækker sig vidt, herunder udgravninger til fundamenter, veje og kloakering. Vi har også kompetencer til at bistå med stenknusning, sprængning og minøropgaver – også i forbindelse med større udvindingsprojekter.

Udfold Dit Potentiale: Mangfoldige Karrieremuligheder hos KJ Greenland A/S

Som en værdsat del af vores team hos KJ Greenland A/S, vil du få muligheden for at dykke ned i en mangfoldig palette af opgaver. Herunder landmåling og afsætning, detaljeret opmåling og kortlægning af komplekse tekniske anlæg, samt arbejde med infrastrukturelle projekter, der spænder fra små skala operationer til omfattende byggeprojekter. Hver opgave er en chance for at vokse og udvikle dine færdigheder i et virkelig dynamisk miljø.

Vi har værksteder i Aasiaat, Ilulissat og Uummannaq, hvor vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser, inklusiv reparationer på entreprenørmaskiner, lastbiler, biler, varevogne, Ski-doo og Can-am. Vi er også klædt på til at assistere med presning/fabrikering af hydraulik-slanger og levering af reservedele.

Vores skib, Viking Diver, løser opgaver langs hele Grønlands vestkyst, hvilket giver vores team enestående muligheder for at arbejde på en bred vifte af spændende projekter.

Sæt Kursen for Din Fremtid: Bliv en Del af KJ Greenland A/S

Dette er din chance for at blive en del af en virksomhed, der er kendt for at overholde ord og aftaler, og som har som mål at være en fremragende uddannelsesplatform for unge mennesker, der ønsker at gøre karriere inden for entreprenørbranchen. Tag det næste afgørende skridt i din karriere ved at slutte dig til KJ Greenland A/S, og lad os sammen gøre en markant forskel.

Photo by
Photo by
Photo by
Photo by

Aktive jobopslag

Ingen ledige stillinger i samme virksomhed.

Kontakt

Imersuarmut Aqqut 10
Ilulissat 3952
Grønland

jens@kj.gl

+299892767

Background mountains

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv en del af fremtidens arbejdsmarked og skil dig ud fra mængden ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev på hireme.gl. Vi sørger for at holde dig opdateret om de mest spændende jobåbninger og hjælpe dig med at finde dit drømmejob før andre kandidater får chancen.

...