Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Attention needed

pages.job.expired_info

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Vi lykkes desværre ikke med at finde vores nye kollega i første omgang - derfor prøver vi igen.

Forstår du dig på rekruttering, og effektiv tiltrækning og fastholdelse af talenter? Og har du godt kendskab til Grønland?

Som rekrutteringskonsulent i Det Grønlandske Sundhedsvæsen skal du bidrage til rekrutteringen af sundhedsfaglige kolleger til vores hospitaler og sundhedscentre i Grønland.

 • Bidrage i den samlede opgaveløsning i Ledelsessekretariat & HR
 • Afdækning af behov med ansættende leder
 • Udarbejdelse af stillingsopslag
 • Messedeltagelse
 • Planlægning og eksekvering tiltræknings-, fastholdelses- og jobrotationsstrategier
 • Oplæg ved fyraftensmøder
 • Håndtering af vikarbureauer
 • Håndtering af sociale medier herunder, Facebook, LinkedIn, Instagram m.v.

Vi forestiller os, at du først og fremmest har erfaring indenfor HR. Måske du også har god erfaring med rekruttering samt viden og kendskab til sundhedsområdet. Det vil være en fordel.

Herudover forventer vi, at du…

 • er stærk på relationer og netværk
 • trives med administrative opgaver
 • kan styrke vores rekrutterings-, introduktions- og Onboarding aktiviteter
 • har stærke kommunikationsevner, forstår at lytte effektivt og at formulere dig præcist både skriftligt og mundtligt.
 • du er udadvendt, serviceminded og imødekommende
 • fleksibel, hjælpsom og samarbejdende
 • systematisk og struktureret

Da mange af dine samarbejdspartnere er bosat i Grønland, må du forvente arbejdsdage, der begynder senere på dagen og strækker sig til først på aftenen. Der vil desuden være rejsedage til messe­arrangementer o. lign.

Det er en fordel, hvis du har kørekort.

Styrelsen for Sundhed, hvor Sundhedsvæsenet hører under, består af seks stabsfunktioner til understøttelse af klinikken; IT & Digitalisering, Intern Service, Bygning & Anlæg, Økonomi, Forløbskoordineringen samt Ledelsessekretariat & HR.

Du bliver en del af Ledelsessekretariat & HR, men du vil få fast base i Danmark, nærmere bestemt Grønlands Repræsentationen i København. Der er gode personalevilkår med b.la. madordning, og massage. Teamet består lige nu af 3 medarbejdere dig selv inklusiv.

Ledelsessekretariat & HR er en stab, der servicerer Sundhedsledelsen samt område- og regionsledelserne, der er den øverste ledelse i Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Desuden varetages området for kommunikation, patientklager og –vejledning, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling samt HR-opgaver i forhold til rekruttering og on-boarding. Du vil blive en del af HR-teamet.

Vi går op i et stærkt fagligt og socialt fællesskab i afdelingen, og vi lægger derfor vægt på faglighed, ansvar, videndeling og godt humør. Du kommer til at arbejde i en organisation med forskellige kulturer – sproglige såvel som faglige.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Startdato: 1. januar 2024 eller hurtigst muligt herefter

Da der er tale om et barselsvikariat, er stillingen tidsbegrænset og forventes at slutte i første kvartal 2025.

Ansøgningsfrist: 15. december 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: personale@peqqik.gl

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 15. december 2023

Søg denne stilling

Contact Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Personale@peqqik.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Bioanalytiker

Sommer ferie vikariat som Bioanalytiker til Sundhedscenteret i Upernavik 1/6 til 30/8-2024. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil. Sundhedscenterets har et laboratorium som står for blodprøver og mikrobiologi. Der er daglige ambulante patienter både planlagt, men også akutte. Der tages også...

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske søges til fast stilling på Psykiatrisk afdeling A1 i Grønland. Arbejdstiden er 40 timer ugentligt i 3 holds skifte. Tiltrædelse 1. februar 2024 eller efter aftale. Mulighed for at deltage i udviklings- og omstillingsprocesser i psykiatrien i Grønland. Samarbejde med afdelingssygeplejersken om at være kulturbærer og med i udvikling...

Company Logo
Medicinstuderende til assistentstilling

Vi søger en Medicinstuderende til en assistentstilling på Uummannaq Sundhedscenter. Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du vil varetage mange spændende opgaver og vil være med til at arbejde med patientforløb i sygeplejen.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo
Vikarsygeplejersker

Vikarsygeplejersker søges til sommerferievikariat på K1 afdelingOrtopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambulatorie tilknyttet afdelingen, K1, søger vikarsygeplejersker i 3-6 mdr. vikariat til arbejde 36-40 timer om ugen. Vagter er i treholdsskift. Stillingerne er til besættelse den 1. maj eller 1.juni 2024.

Company Logo

Show more...

Job Title

Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Job Type

Isumaqatigiissut

Application Deadline

15. dec 2023

Contact Person

Line Rauff
Personale@peqqik.gl
+45 4034 3122

Job category

Aqutsineq aamma sulisut /
HR and management courses for the unemployed

Available jobs in the same field

No jobs available in the same field.

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...