Introduktionsstilling i Almen medicin

Attention needed

pages.job.expired_info

Introduktionsstilling i Almen medicin, Sisimiut, Grønland. Stillingen løber fra 1/2-2024 til 1/8-2024. Kandidater der fortsætter ansættelse 6 måneder, til ½-2025, som assisterende regionslægevikar vil blive foretrukket til stillingen.

Stillingen løber fra 1/2-2024 til 1/8-2024. Kandidater der fortsætter ansættelse 6 måneder, til ½-2025, som assisterende regionslægevikar vil blive foretrukket til stillingen.

  • tæt velfungerende samarbejde med stedets øvrige personalegrupper samt mulighed for telefonisk supervision/sparring med overlægerne i Nuuk.
  • job hvor du primært arbejder med almen medicin i ambulatoriet. Tillige indlægger du, og behandler hyppigst infektionsmedicinske og psykiatriske patienter. Desuden overflyttes der patienter til videre specialiseret behandling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk.
  • og til udføres små kirurgiske indgreb, men der forventes ikke at du har kirurgiske kompetencer.

Du vil blive tilknyttet en fast tutorlæge, som er speciallæge i almen medicin. For alle Introduktionsuddannelsesforløb er der fastlagt supervision. Supervisionen er individuelt tilpasset efter kvalifikationer.

Sisimiut er Grønlands andenstørste by, og vi betjener ca. 6.000 indbyggere. Vi er 6 læger i alt, og går normalt i 5 skiftet vagt.

Regionssygehuset har et velfungerende ambulatorium samt skadestue og en sengeafdeling, hvor der er plads til 19 indlagte patienter i alle aldre og med forskellige sygdomsmønstre.

Der er daglige adgang til laboratorie, røntgen og ultralyd. Desuden har vi somatisk/psykiatrisk hjemmepleje, sundhedspleje, svangreomsorg, fysioterapi, venerea og præventionsklinik samt sygeplejekonsultation, operationsstue og apotek.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Kandidater, der besidder supplerende kvalifikationer udover de i ovenstående specificerede, såsom relevante diplom- eller masterniveauer, kan være berettiget til yderligere honorering i henhold til gældende overenskomst og virksomhedens retningslinjer.

Startdato: 1. februar 2024

Ansøgningsfrist: 28. november 2023

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 28. november 2023

Søg denne stilling

Contact Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: HELO@PEQQIK.GL

Share the job on

Available jobs at the same company

Piccoline/receptionist

Piccoline/receptionist søges til Medicinsk Område M1 og M2, på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk. Er du imødekommende og serviceminded? Vi søger dig, som brænder for at hjælpe mennesker og sikre optimale arbejdsgange. Vi søger en energisk og engageret person, som trives i en travl hverdag, er god til at bevare...

Company Logo
Anæstesisygeplejerske

Akutområdet i Nuuk søger en anæstesisygeplejerske i fast stilling. Stillingerne som anæstesisygeplejerske på Dronning Ingrids Hospital er ledig til besættelse pr. 1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er fast. Arbejdstiden er 40 timer/uge + ca.1-3 rådighedsvagter fra hjemmet /uge.

Company Logo
Indkøbskonsulenter

Indkøbskonsulenter søges til afdelingen for Økonomi & Indkøb i Nuuk. Har du lyst til at arbejde med indkøb og lagerstyring i Sundhedsvæsenet? Har du erfaring med lagerstyring, er løsningsorienteret og serviceminded? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som indkøber i Sundhedsvæsenets afdeling for Økonomi &...

Company Logo
Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Genopslag - Rekrutteringskonsulent til Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Tiltrækning og fastholdelse af sundhedsfagligt personale i Grønland. Ansvar for opgaveløsning, stillingsopslag, messedeltagelse, tiltrækningsstrategier og håndtering af sociale medier. Udviklingsorienteret med sundhedsfaglig baggrund.

Company Logo
Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Company Logo

Show more...

Job Title

Introduktionsstilling i Almen medicin

Job Type

Isumaqatigiissut

Application Deadline

28. nov 2023

Contact Person

Helle Olsen
HELO@PEQQIK.GL
(+299) 864211

Job category

Inunnik isumaginninneq /
Medical Practitioner

Available jobs in the same field

Læger til Maniitsoq

Vi søger læger til vikariat ved Maniitsoq Sundhedscenter fra 1. januar og gennem foråret 2024, byd gerne ind med perioder af minimum 4-6 ugers varighe...

Misissoruk

Speciallæge i psykiatri i Grønland

At være speciallæge på psykiatrisk område i Grønland er et særdeles meningsfyldt arbejde, hvor du bidrager synligt til forbedring af både børn, unge o...

Misissoruk

Læger til Region Disko

Vi tilbyder et spændende og meget varierende job som læge på region Diskos 3 lægebemandede enheder: Aasiaat Sygehus, Qasigiannguit SC og Qeqertarsuaq...

Misissoruk

Speciallæge i almen medicin

Nuuk Sundhedscenter DIS søger speciallæge i almen medicin til 3 måneders vikariater. Vi garanterer udviklende og udfordrende arbejdsdage i en moderne...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...