Socialrådgiver

Attention needed

pages.job.expired_info

Socialrådgivere/sagsbehandler søges til forvaltning for børn og familie, Narsaq. Med ansættelse pr. 01. december 2023 eller nærmere aftale søger vi to nye kollegaer til vores børn og unge område. I teamet skal du sagsbehandle for børn mellem 0-17 år og efterværn på 18-23 år. Så brænder du for arbejdet med børnefamilier, er helhedsorienteret og faglig er du måske vores kommende kollega.

Socialrådgivere/sagsbehandler søges til forvaltning for børn og familie, Narsaq

GENOPSLAG

Med ansættelse pr. 01. december 2023 eller nærmere aftale søger vi to nye kollegaer til vores børn og unge område. I teamet skal du sagsbehandle for børn mellem 0-17 år. Og efterværn på 18-23 år. Så brænder du for arbejdet med børnefamilier, er helhedsorienteret og faglig er du måske vores kommende kollega.

Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet socialrådgiver eller har anden relevant uddannelse
 • Har flere års erfaring på Børneområdet og brænder for myndighedsarbejdet
 • Er skarp på børnestøtteloven og andre relevante love
 • Har gode kommunikative evner såvel skriftligt som mundtligt
 • Er nytænkende og løsningsorienteret
 • Kan arbejde selvstændigt samt samarbejde med forældre og relevante samarbejdspartnere
 • Dobbeltsproget på (grl/dk)

Dine arbejdsopgaver er:

 • Al sagsbehandling fra modtagelse af en underretning til iværksættelse af støtteforanstaltninger
 • Udarbejde socialfaglige undersøgelser og handleplaner, samt visitationer
 • Afholde børnesamtaler, partshøringer og opfølgninger
 • Behandling af ansøgninger
 • Skrive afgørelser
 • Tæt forældresamarbejde
 • Arbejde forebyggende, samt råd og vejlede

Straffeattest/Børneattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest/børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet en straffeattest/børneattest.

Straffeattest/børneattesten vil indgå i kommunens vurdering af hvem der skal ansættes i stillingen.

Vi tilbyder:

Et udfordrende job med mange muligheder for selv at præge indholdet og med et stort selvstændigt ansvar i en organisation i udvikling og forandring. Vi lægger vægt på en solid indkøring til både job og arbejdsplads, hvorpå vi bestræber os på at sikre et godt samarbejdsklima med tæt ledelsesmæssig sparring samt plads til initiativ og kreativitet.

Vi tilbyder dig et job med mulighed for indflydelse, ansvar og udvikling på børneområdet. Ud over et job, som du i særdeleshed har mulighed for at præge og forme, så får du mulighed for at opleve den grønlandske kultur og natur på helt tæt hold.

Løn - og ansættelsesvilkår, vil ske i henhold til overenskomst mellem Naalakkersuisut og Atorfillit Kattuffiat for Socialrådgivere og sagsbehandlere ansat under Selvstyret og de Grønlandske kommuner.

Der stilles personalebolig til rådighed, hvortil der betales husleje m.m. efter gældende regler.

Ligesom der ydes fri tiltrædelsesrejse og bohaveflytning – og efter mindst 3 års ansættelse - fratrædelse og bohaveflytning ifølge gældende regler.

Forventet afholdelse af jobsamtaler 15. september 2023 kl. 13:00 - 16:00 grønlandsk tid.

Yderligere oplysninger om stillingen samt stillingsbeskrivelse kan indhentes hos Ledende socialrådgiver Margrethe Kristoffersen tlf. 381508 e-mail mkri@kujalleq.gl 

Ansøgning med straffeattest, og med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, bilagt kopi af uddannelsesbevis mv i PDF-form. Skal være kommunen i hænde senest den 18. oktober 2023 via vores hjemmeside.

BEMÆRK: Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller mails, send venligst din ansøgning elektronisk ved stillingsopslaget.

”Med fokus på højere folkesundhed har Kommune Kujalleq indført røgfri arbejdstid på samtlige Kommunale arbejdspladser. Dette med virkning fra 1. januar 2018. Yderligere oplysninger kan indhentes ved HR - afdelingen”

Ansøgningsfrist: 18. oktober 2023

Søg denne stilling

Contact Details

Kujalleq kommune

Anders Olsensvej

3920 Qaqortoq , Grønland

Email: Mkri@kujalleq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

No jobs available at the same company.

Job Title

Socialrådgiver

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

18. okt 2023

Contact Person

Margrethe Kristoffersen
Mkri@kujalleq.gl
381508

Job category

Inunnik isumaginninneq /
Social counselling

Available jobs in the same field

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Misissoruk

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings-...

Misissoruk

Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den sm...

Misissoruk

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan d...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...