Sagbehandler på handicapområdet

Attention needed

pages.job.expired_info

Avannaata Kommunia søger en sagsbehandler på handicapområdet i Ilulissat. Stillingen ønskes besat pr. snarest eller efter nærmere aftale. Sagsbehandlerens nærmeste overordnede vil være afdelingslederen i socialafdelingen.

Avannaata Kommunia søger en sagsbehandler på handicapområdet i Ilulissat. Stillingen ønskes besat pr. snarest eller efter nærmere aftale.

Sagsbehandlerens nærmeste overordnede vil være afdelingslederen i socialafdelingen.

Du kommer bl.a. til at sidde med følgende opgaver:

 • Modtage henvendelser og yde rådgivning, der vedrører handicappede og deres familier.
 • Foretage al sagsbehandling på handicapområdet.
 • Udarbejdelse af ansøgninger om opfattelse af handicapforordningen.
 • Bevillingsskrivelser om tildeling hjælpemidler samt væsentlige merudgifter og andre ydelser, der nævnes i handicapforordningen.
 • Aktiv opsøgende tilsyn med handicappedes vilkår i de bosteder der tilhører afdelingen, og underretning ved tilfælde hvor der kan være behov for hjælp.
 • Diverse ad hoc opgaver.

Derudover henvises der til de for stillingen beskrevne ansvars- og stillingsbeskrivelse, der kan rekvireres hos afdelingslederen i socialafdelingen i Ilulissat.

Ønskede kvalifikationer:

 • Socialrådgiver, rådgivningsassistent, HK-er suppleret af faglige kurser, pædagog suppleret med faglige kurser på socialjura og kontorområdet eller socialmedhjælper suppleret af faglige kurser på socialområdet.
 • Meget gerne med erfaring inden for socialarbejde.
 • Kendskab til EDB på brugerniveau.
 • Dobbeltsproget (grønlandsk/dansk) vil være en stor fordel.
 • Servicemindet, stabil, omhyggelig og god til at samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og den forhandlingsberettigede organisation.

Der kan ikke til stillingen anvises personalebolig.

Straffeattest:

Ansættelse sker under forudsætning af tilfredsstillende offentlig straffeattest og børneattest, som indhentes af arbejdsgiveren hos Rigspolitiet efter samtykke fra ansøgeren.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved fagchef for familieforvaltningen Johansine Rosbach på tlf. 38 55 86 eller E-mail: jor@avannaata.gl.

Ansøgning med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse, vedlagt kopi af eksamenspapirer m.v. skal være HR-afdelingen i hænde senest den 29. november 2023.

Ansøgningsfrist: 29. november 2023

Søg denne stilling

Contact Details

Avannaata Kommunia

Noah Mølgårdip Aqq. 9

3952 Ilulissat

Email: Jor@avannaata.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

No jobs available at the same company.

Job Title

Sagbehandler på handicapområdet

Job Type

Piffissaq tamakkerlugu

Application Deadline

29. nov 2023

Contact Person

Johansine Rosbach
Jor@avannaata.gl
38 55 86

Job category

Inunnik isumaginninneq /
Social counselling

Available jobs in the same field

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Misissoruk

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje søges til Psykiatrisk sengeafdeling A1. Er du interesseret i aktivt at deltage i de udviklings-...

Misissoruk

Sygeplejersker

Psykiatrisk afdeling på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger sygeplejersker til delestilling i efteråret 2023 og frem. Mulighed for at opleve den sm...

Misissoruk

Bioanalytiker

GRØNLAND – SØGER BIOANALYTIKER Har du mod på faglige udfordringer i Grønland, så søger vi både kortere og længere vikariat af bioanalytikere. Så kan d...

Misissoruk

Background mountains

Nutaarsiassanut allatsigit maani

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...