1 medarbejder til Gadeteamet i Myndighedsområdet

Gadeteamet er en helhedsorienteret organiseret forebyggelsesinstans der udfører socialfærdighedstræning og brobygningsarbejde for samfundets svageste og hjemløse i et udviklet system med forebyggelsesmetoder der sikrer en kontinuerlig opfølgning på den enkelte borger.

Kommuneqarfik Sermersooqs Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked søger 1 medarbejder til Gadeteamet i Myndighedsområdet - Job nr. 1028/23

Hvad er Gadeteamet?:

Gadeteamet er en helhedsorienteret organiseret forebyggelsesinstans der udfører socialfærdighedstræning og brobygningsarbejde for samfundets svageste og hjemløse i et udviklet system med forebyggelsesmetoder der sikrer en kontinuerlig opfølgning på den enkelte borger. I indsatsen er der tilknyttet tværfaglige og andre samarbejdspartnere.

Gadeteamet udfører blandt andet: Gadeopsøgende arbejde i Nuuk i de opholdssteder hvor målgruppen kan opholde sig. Der udføres også socialfærdighedstræning i Botræning, for i alt er 31 personer og botræning i eget hjem for hjemløse i eget nyt hjem.

I indsatsen har Gadeteamet også blevet bekendt med et behov, som er at møde borgeren i et uformelt miljø med hensigtsmæssige rammer og har derfor arbejdet hen i mod at skabe et rum, hvor borgeren kan komme hen og få en udredning i Uummateqarfik/ Hjerterummet.

Uummateqarfik / Hjerterummet har i hverdagene åbent i dagtimerne for samfundets udsatte og hjemløse, hvor borgeren, i ordnede forhold, har mulighed for at tage kontakt til Gadeteamet eller ved aftaler gennem Gadeteamet, have adgang til Hjerterummet. Borgeren vil have mulighed for at have adgang til et ordentligt bad, rent skiftetøj, en hårklipning i Salon Uummateqarfik/ Salon Hjerterummet og evt. brug af Nødherberget, så borgeren har en seng at sove i den kommende nat, hvis borgeren er hjemløs og opfylder kravene for benyttelse af herberget.

Der bliver lavet handleplaner på borgeren, som får mulighed for at komme videre med støtte, vejledning, opbakning og opfølgning fra Gadeteamet, som er en del af en helhedsorienteret socialfaglig indsats for de hjemløse og socialt udsatte i Kommuneqarfik Sermersooq.

Vi søger dig der:

Har en oprigtig nysgerrighed og interesse i vores fagområde og ikke mindst vores målgruppe. Dig som har en interesse i, at lære fra andre, reflektere, have tålmodighed, evner samarbejde og forstår vigtigheden i klar kommunikation og forståelse for en organisatorisk arbejdsplads.

  • Er Socialrådgiver, Socialpædagog el.lign.

·Er god til at skabe nære relationer.

·Kan navigere i arbejdet med sårbare og hjemløse borgere.

·Kan psykisk 1. hjælp.

·Kan fysisk 1. hjælp.

·Har kendskab til storbyen Nuuk.

·Er rummelig, fleksibel og har overblik.

·Har gode tale og skrivefærdigheder på grønlandsk, dansk og kan orientere sig på engelsk.

·Har forståelse for vigtigheden i, at dokumentere.

·Har forståelse for planlægning og interesse i altid at være et skridt foran med planlægningen i borgeropfølgningen.

·Problemløsningsorienteret.

·Er åben overfor nytænkning og videreudvikling.

·Er vant til at bruge Outlook som et redskab.

·Har kørekort.

Vi tilbyder:

·Et dagligt møde med fantastiske og indholdsrige individer.

·En spændende arbejdsplads der er i konstant udvikling.

·Et højt engageret, ansvarsfuldt og kompetent team af kollegaer, der stræber efter høj faglig kvalitet og udvikling.

·Grundig oplæring

·arbejdstøj

  • Gadeteamet har fokus på at arbejde med og sikre et godt og trygt arbejdsmiljø

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Fagkoordinatoren Unni D. Holm Dyring, tlf. +299 368037 eller e-mail: unnd@sermersooq.gl

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1028-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Employer Details

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Unnd@sermersooq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Job Title

1 medarbejder til Gadeteamet i Myndighedsområdet

Job Type

Full Time

Application Deadline

Dec 11, 2023

Contact Person

Fagkoordinatoren Unni D. Holm Dyring
Unnd@sermersooq.gl
+299 368037

Job category

Social and health /
Social counselling

Available jobs in the same field

Socialrådgiver

Forvaltning for Børn og Familie søger socialrådgiver med ansættelse snarest. Stillingen er en fuldtidsstilling som sagsbehandler - socialrådgiver inde...

Read More

Samordner Nanortalik Familierådslagning

Samordner NanortalikFamilierådslagning søger som samordner i Nanortalik Kommune Kujalleq har besluttet at metoden familierådslagning skal genstartes o...

Read More

Controller

ControllerSocialforvaltning søger Controller til terapeutteamet Socialforvaltning i Kommune Kujalleq har en ledig stilling pr. 1. februar 2024 eller e...

Read More

Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, st...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...