Medicinstuderende assistent

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende. Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Dronning Ingrids Sundhedscenter (DIS) i Nuuk tilbyder assistent stillinger for medicinstuderende.

Stillingerne er ledig til besættelse i hele 2025. Ansættelsesperioden er 3-6½ måned.

Dronning Ingrids Sundhedscenter i Nuuk er fysisk placeret i forbindelse med landshospitalet, Dronning Ingrids Hospital, (DIH) i Nuuk. DIS er et moderne sundhedscenter, der varetager den primære sundhedstjeneste for Nuuk sundhedsdistrikt samt tilknyttede bygder.

Vi er 9 speciallæger i almen medicin, 15 uddannelseslæger i klinikken, 12 sygeplejersker, 8 sundhedsassistenter, 5 i sekretariatet og 6 medicinstuderende ansat.

 

DIS minder i dagligdagen om en stor dansk almen praksis, herudover har vi hele døgnet vagtlæge og skadestuefunktion. Steno Diabetes Center er også en integreret del af vores kliniske dagligdag med behandling af Diabetes, hypertension og KOL.

Vi garanterer en udfordrende arbejdsdag der vil være udviklende både fagligt og personligt.

Forudsætning for en god arbejdsdag er at du evner at indgå i et samarbejde med forskellige faggrupper.

Alle typer af patienter i Nuuk modtages, bliver behandlet eller visiteres i DIS.

Nuuk er en moderne hovedstad midt i den storslåede grønlandske natur, med 19.000 indbyggere.

Gode indkøbsmuligheder, restauranter, cafeer, kultur- og sportsfaciliteter, og du behøver ikke være til ekstremsport og polareventyr for at nyde din hverdag, selv om det også findes her.

Din opgave vil være en blanding af følgende superviserede funktioner:

Telefonvisitation, receptfornyelse for kronikere, patientmodtagelse i skadestue hvor du arbejder sammen med plejegruppen og vagtlægen.

 

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Arbejdsugen er mindst 30 timer, normen er 40 timer om ugen.  

 

Startdato: 2025

Ansøgningsfrist: fredag. den 1. marts 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Tillie Martinussen på e-mail: tima@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Søg denne stilling

Employer Details

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Postboks 1230

3900 Nuuk , Grønland

Email: Tima@PEQQIK.GL

Share the job on

Available jobs at the same company

Bioanalytiker

Sommer ferie vikariat som Bioanalytiker til Sundhedscenteret i Upernavik 1/6 til 30/8-2024. Så kan du se frem til en hverdag hvor dine alsidige kompetencer kommer i spil. Sundhedscenterets har et laboratorium som står for blodprøver og mikrobiologi. Der er daglige ambulante patienter både planlagt, men også akutte. Der tages også...

Company Logo
Sygeplejerske med interesse for psykiatrisk sygepleje

Sygeplejerske søges til fast stilling på Psykiatrisk afdeling A1 i Grønland. Arbejdstiden er 40 timer ugentligt i 3 holds skifte. Tiltrædelse 1. februar 2024 eller efter aftale. Mulighed for at deltage i udviklings- og omstillingsprocesser i psykiatrien i Grønland. Samarbejde med afdelingssygeplejersken om at være kulturbærer og med i udvikling...

Company Logo
Medicinstuderende til assistentstilling

Vi søger en Medicinstuderende til en assistentstilling på Uummannaq Sundhedscenter. Vi tilbyder en alsidig stilling, hvor du vil varetage mange spændende opgaver og vil være med til at arbejde med patientforløb i sygeplejen.

Company Logo
Vikarsygeplejersker

Vikarsygeplejersker søges til sommerferievikariat på K1 afdelingOrtopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambulatorie tilknyttet afdelingen, K1, søger vikarsygeplejersker i 3-6 mdr. vikariat til arbejde 36-40 timer om ugen. Vagter er i treholdsskift. Stillingerne er til besættelse den 1. maj eller 1.juni 2024.

Company Logo
Sygeplejersker

Sygeplejersker søges til forårsvikariat på Ortopædkirurgisk Afdeling Ortopædkirurgisk sengeafdeling med subspeciale i ørenæsehalskirurgi og et sårambulatorie tilknyttet afdelingen, K1, søger vikarsygeplejersker til forårsvikariat fra 1. april til arbejde 36-40 timer i ugen, og vagter i treholdsskift. Stillingerne er til besættelse den 1. april 2024 eller snarest muligt efter aftale.

Company Logo

Show more...

Job Title

Medicinstuderende assistent

Job Type

Temporary

Application Deadline

Mar 1, 2024

Contact Person

Tillie Martinussen
Tima@PEQQIK.GL

Job category

Social and health /
Medical Practitioner

Available jobs in the same field

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar

Gynækologisk/Obstetrisk speciallægevikar til Dronning Ingrids Hospital, Nuuk forår/sommer/efterår 2024. Vi søger en vikar til at supplere det faste pe...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...