Teamkoordinator til Tungiu Ilorleq og Silarleq

Attention needed

pages.job.expired_info

Utoqqaat Illuat i Nuuk søger Teamkoordinator til Tungiu Ilorleq og Silarleq afdeling med tiltrædelse fra 1. December 2023 eller efter aftale. Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres pårørende? Og er du en energisk og positiv person, der formår, at omsætte egne kompetence, hvor den ældre modtager en god omsorg og pleje, Og kan du også se dig i rollen som underviser/supervisor overfor gruppen af ufaglærte, så er der rig mulighed for dette som Teamkoordinator ved Demens afsnit Tungiu Ilorleq og silarleq.

Utoqqaat illuat i Nuuk søger Teamkoordinator til Tungiu Silarleq og Ilorleq afdeling med tiltrædelse fra 1. December 2023 eller efter aftale.

Brænder du for at arbejde med ældre mennesker i tæt dialog med deres pårørende? Og er du en energisk og positiv person, der formår, at omsætte egne kompetence, hvor den ældre modtager en god omsorg og pleje, Og kan du også se dig i rollen som underviser/supervisor overfor gruppen af ufaglærte, så er der rig mulighed for dette som Teamkoordinator ved Demens afsnit Tungiu Ilorleq og silarleq.

Om Utoqqaat Illuat

Plejehjemmet Utoqqaat Illuat er en af Kommuneqarfik Sermersooqs ældreinstitutioner og er beliggende i centrum af Nuuk.

Plejehjemmet består af 5 afsnit, og har blandt andet separate afsnit forbeholdt demensramte samt borgere i aflastning.Utoqqaat Illuat har 46 borgere fordelt på 4 afdelinger. Her af er de 14 aflastningspladser. Demens afsnit Tungiu Ilorleq og silarleq består af 19 borgere. Ippat afsnit består af 8 borger og 5 aflastnings borger. Pillorissaavik består af 9 aflastnings borger og Katak består af 5 borger.

Vi er en døgninstitution og derfor arbejdes der i 3 holds skift. Personalet i Utoqqaat Illuat har bl.a. følgende uddannelser: sundhedsassistenter, sundhedshjælpere, sygeplejerske og derudover er der ansat et antal ufaglærte. Husets værdier er: Nærvær, god samarbejde, gensidig respekt, glæde, loyal og god kommunikation. Udover de tre afdelinger er der også et vaskeri, et køkken samt en pedelfunktion.

Stillingen refererer til lederen af stedet.

Stillingens indhold:

Vi søger en Teamkoordinator til at indgå i arbejdet sammen med de ældre beboere, hvor niveauet for god og omsorgsfuld pleje, samt forsat udvikling af plejen er absolut prioriteret.

Vi er inde i en udviklingsproces, hvor vi ønsker at fokusere på kompetenceudvikling, arbejdsglæde, stabilitet og sammenhold, da vi mener, at dette har en direkte effekt på beboernes trivsel. Vi ønsker derfor, at arbejdet foregår i et tæt tværfagligt, nyskabende og udviklende miljø til gavn for beboerne.

Vi forventer at du sammen med lederen og stedfortræderen deltager i opgaven med at udvikle det ufaglærte personale, således at en effekt heraf kan spores i beboernes trivsel.

Vores forventninger til dig er:

 • At du er uddannet sundhedsassistent eller anden sundhedsfagligt relevant med ledelseserfaring.
 • At du er faglig velfunderet og kritisk i dit valg af handlinger
 • At du har lyst og interesse for at arbejde indenfor ældreområdet
 • At du har flair og lyst til at deltage i ledelsesarbejdet
 • At du kan arbejde hver 2 weekend, samt have vagt fra hjemmet.
 • At du er dobbeltsproget
 • At du har veludviklede tværfaglige samarbejdsevner
 • At du vil medvirke til udvikling og dokumentation af plejen
 • At du vil deltage i undervisning, være praktik vejleder for elever og studerende
 • At du vil medvirke til at skabe et positivt, kreativt, inspirerende og udviklende miljø
 • Er stabil, kvalitetsbevidst og med sans for detaljer
 • Kan håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket
 • Arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og serviceorienteret
 • Udviser fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og løbende justeringer i arbejdsfordeling
 • Evner at arbejde fokuseret og struktureret i hektisk hverdag
 • Er robust og udviser initiativ, overskud og handlekraft
 • Bidrager aktivt til løbende at udvikle og forbedre vores opgaveløsning
 • Er god til at samarbejde bredt

Vi tilbyder:

 • En stilling med stor mulighed for selv at påvirke indholdet
 • Arbejdstider på hverdage fra 8-16
 • God Introduktion til huset, kollegaer og dit arbejdsområde.
 • Tillid til, at du selvstændigt kan løse de forskellige opgaver der er tilknyttet stillingen, samt løse personalemæssige opgaver tilknyttet afdelingen.
 • Ansvar indenfor dine kompetencer.
 • Tværfaglighed og spændende opgaver og oplevelser sammen med beboere og gode kollegaer.
 • En arbejdsplads hvor respekt, ansvar og læring er i fokus.
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling

Arbejdstiden er 40 timer.

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Forstander Kathrine Lerch-Amondsen, tlf. +299 366131 eller e-mail: kler@sermersooq.gl

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1013-23, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Employer Details

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Kler@sermersooq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

No jobs available at the same company.

Job Title

Teamkoordinator til Tungiu Ilorleq og Silarleq

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 30, 2023

Contact Person

Kathrine Lerch-Amondsen
Kler@sermersooq.gl
+299 366131

Job category

Social and health /
Care and solicitude

Available jobs in the same field

Sundhedsassistent

Sundhedsassistent til Tasiilaq sygehus. Vi søger en sundhedsassistent til vores sengeafdeling på Tasiilaq sygehus. Du vil arbejde med forskellige pati...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...