Erfaren 3 pædagoger

Attention needed

pages.job.expired_info

Erfaren 3 pædagoger søges til nyopført integreret institution i Sermersooq. Du vil være med til at opbygge og sikre børnenes udvikling og trivsel. Pædagoguddannelse og kendskab til børns udvikling er nødvendigt. Stillingen har tiltrædelse d. 01.09.2023.

Vil du være med til at opbygge i tæt samarbejde med lederen i en børneinstitution, hvor de tætte relationer vægtes højt og hvor der skal være fokus på det enkelte barns og gruppens udvikling og trivsel? Så har vi jobbet til dig.

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret 3 pædagoger til en nyopført integreret institution med tiltrædelse d. 01.09.2023 eller efter det gældende overenskomster. Den nye institution er under opførsel og forventes ibrugtaget den 1. september 2023. I kan derfor som pædagog være med til at sætte dit præg på institutionen og dens værdier. Forvaltningen for Børn og Skole har som målsætning at ville skabe nysgerrige, robuste, sunde og glade børn. Det forventes, at du i tæt samarbejde med lederen har fokus på opnåelse af dette mål.

Vores forventninger til dig:

 • At du har pædagog uddannelse
 • At du kan tage ansvaret i stuen
 • At du kan samarbejde anerkendende med børnene, medarbejderne og forældrene
 • At du har kendskab til børns udvikling
 • At du er stabil
 • At du er samarbejdsvillige
 • At du er til forandringer
 • At du har et positivt livssyn

Vi kan tilbyde dig:

 • 21 friske kollegaer
 • gode arbejdsrammer
 • rum til at prøve dine ideer, med mulighed for at sætte dit præg

Om ny institution:

Ny institutionen har 96 børn fordelt i 6 stuer, 3 stuer i vuggestueafdeling og 3 stuer i børnehaveafdeling.

Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Ny integreret institutions Leder Katrine Larsen Lennert på tlf.nr. +299 23 33 467 eller e-mail ktll@sermersooq.gl

Straffe- og børneattest:

Den stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet samt straffeattest fra Politiet.

Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende hos Politiet.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, NPK eller en anden relevant forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1036-23 med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse vedlagt kopi af eksamenspapirer m.v. skal være HR-afdelingen i hænde inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Employer Details

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Ktll@sermersooq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Job Title

Erfaren 3 pædagoger

Job Type

Full Time

Application Deadline

Dec 1, 2023

Contact Person

Katrine Larsen Lennert
Ktll@sermersooq.gl
+299 23 33 467

Job category

Teaching /
Pedagogue

Available jobs in the same field

Pædagoger

Meeqqat Illuat søger pædagoger. Søger du nye udfordringer, er du indstillet på at arbejde i et meget struktureret miljø med 18 primært behandlings kræ...

Read More

Konsulent vikar for Specialundervisning i Maniitsoq

Konsulent vikar for Specialundervisning i Maniitsoq Qeqqani MISI er en rådgivende og vejledende instans, der arbejder med børn og unge i alderen 0 – 1...

Read More

Pædagog

Engageret og dedikeret 2 pædagoger søges til den nye integrerede Institution Maligiaq. Vil du være med til at opbygge, vedligeholde og udvikle en børn...

Read More

Angerlarsimaffik Pilutaq søger 5 ufaglærte medarbejdere

Angerlarsimaffik Pilutaq søger ufaglærte medarbejdere til at arbejde med anbragte børn og unge mellem 11 og 17 år. Pædagogikken er baseret på en kogni...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...