Souschef til Aarmarngaar

Attention needed

pages.job.expired_info

Aarmarngaar Fritidscenter in Tasiilaq is seeking a souschef with a social helper education. The center provides after-school care for children in grades 1-3. The souschef will be responsible for assisting in the daily operations of the center and ensuring the well-being and development of the children.

Fritidscenter Aarmarngaar i Tasiilaq søger souschef med socialhjælper uddannelse

Fritidscenter Aamarngaar dækker over en skolefritidsordning for børn i 1. – 3. klasse. Aarmarngaar er under Børn og skoleforvaltningen.

Brænder du for arbejdet med børn og det gode børneliv? Har du overblik og kan du gribe egne, men også andre ”bolde i luften” og stadig smile – så er det måske lige DIG, vi søger som souschef til vores Fritidsordning i Tasiilaq.

Skolefritidsordningen er et pædagogisk udviklende tilbud for børn i indskolingen (1. – 3. klasse). Tilbuddet har til formål at udvikle børnenes almene-, sociale-, kognitive- og motoriske kompetencer gennem tilrettelagte pædagogiske aktiviteter, med udgangspunkt i den pædagogiske årsplan. Skolefritidsordningens arbejde faciliteres i tæt samarbejde med skolen, for dels at kunne følge op på de pædagogiske udviklingsområder og dels for at sikre en sammenhængende hverdag for børnene.

Skolefritidsordningen er åben alle hverdage fra 7.00 – 17.00, også i skoleferierne. 

Vi lægger stor vægt på det gode børneliv der sætter faglighed, omsorg og nærvær højest, for at skabe den bedste hverdag og udvikling for børn.

Vi lægger vægt på at du har kendskab til- og forståelse for de sociale forhold der gør sig gældende i Tasiilaq, og at du evner at målrette din pædagogiske praksis efter dette. I det daglige pædagogiske arbejde vil du opleve eller erhverve dig viden omkring ting eller hændelser der kan være grænseoverskridende. Vi forventer derfor at du er psykisk robust, kan vise overskud og træde tydeligt i karakter, også i svære situationer. Vi forventer ligeledes at du er bekendt og fortrolig med din skærpede underretningspligt.

Vi forventer/ønsker at vores nye socialhjælper

 • Er uddannet Socialhjælper eller Socialpædagog.
 • Har erfaring med ledelse og gerne fra dagtilbudsområdet.
 • Brænder for pædagogisk ledelse.
 • Er tydelig og synlig, og samtidig brænder for teamsamarbejde og faglig udvikling.
 • Introducere nye pædagogiske arbejdsmetoder og videreformidle det til personale og forældre.
 • Går foran og inspirerer at introducere nye pædagogiske arbejdsmetoder sine medarbejdere fagligt.
 • Er lyttende og anerkendende.
 • Har gode samarbejdsevner og kan bevare overblikket.
 • Sikre en forsvarlige og tryg for børn, forældre og personale.
 • Kan indgå i pædagogisk sparring og samarbejde med andre leder i fritidsordninger.
 • Har kendskab til betjening af IT/computer
 • Kan indgå i det administrative og økonomiske ledelsesarbejde.
 • Dagligt tæt samarbejde med leder på Fritidsordningen Aamaarngaar
 • At være stedfortræder under lederens fravær

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med medarbejdere, som er dygtige og engagerede.
 • En spændende stilling der kræver ansvar og fleksibilitet.
 • En mulighed for at lede det pædagogiske personale og samtidig arbejde direkte med børnene på de enkelte stuer.
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til humor og et godt grin.

Institutionsafdelingen tilbyder løbende kursus tilpasset dagtilbud og lederteam.

Straffe- og børneattest:

Den stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffe- og børneattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget tilfredsstillende straffe- og børneattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget børneattest fra rigspolitiet samt straffeattest fra Politiet.

Børneattesten indhentes af kommunen med samtykke fra vedkommende, hvor straffeattesten indhentes af vedkommende hos Politiet.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der vil til stillingen ikke kunne anvises personalebolig.

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1005-23 og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være up-loaded inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til leder Tim Serritzlev, tlf. +299 36 78 27 eller e-mail: tser@sermersooq.gl   

Ansøgningsfrist: 27. november 2023

Søg denne stilling

Employer Details

Kommuneqarfik Sermersooq

Kuussuaq 2

3900 Nuuk , Grønland

Email: Tser@sermersooq.gl

Share the job on

Available jobs at the same company

Faglært medarbejder

Støttekorps i Tasiilaq søger en faglært medarbejder til Handicap og Socialpsykiatri. Stillingen er en fuldtidsstilling på 40 timer om ugen, primært dagvagt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i at understøtte vores borgere i deres udvikling.

Company Logo
Socialhjælper

Socialhjælper søges til Integreret Institution Sikkersoq. Sikkersoq er en integreret institution med 64 børn fordelt på 4 stuer, 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. Normeringen er 3 medarbejdere til hver stue. Institutionen er beliggende i Nuussuaq tæt på Kangillinguit Atuarfia og i rolige omgivelser. Stillingen er en fuldtidsstilling og har reference...

Company Logo
Beredskabsplanlægger

Brandvæsnet søger en beredskabsplanlægger til brandstationen i Nuuk. Du vil være en vigtig samarbejdspartner for nationale myndigheder og myndighederne i Rigsfællesskabet. Vi tilbyder en flad ledelsesstruktur og selvstændigt ansvar. Erfaring med projektledelse, beredskabsplanlægning og budskabsformidling er nødvendig. Kendskab til grønlandsk, dansk og engelsk er en fordel. Sikkerhedsgodkendelse er påkrævet.

Company Logo
Afdelingsleder til Handicap og Socialpsykiatri

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en afdelingsleder, der ønsker at gøre en forskel i driften og udviklingen af vores boenheder, bokollektiver, støttekorps samt aktivitets- og aflastningstilbud.

Company Logo
2 støttepersoner til Annersuaq

Kommuneqarfik Sermersooq søger 2 omsorgsfulde og engageret støttepersoner til integreret institution Annersuaq som ligger ved rundkørsel ved Paarnat og Eqalugalinnguaq.

Company Logo

Show more...

Job Title

Souschef til Aarmarngaar

Job Type

Full Time

Application Deadline

Nov 27, 2023

Contact Person

Tim Serritzlev
Tser@sermersooq.gl
+299 36 78 27

Job category

Trade and service /
Childcare

Available jobs in the same field

Souschef til "Meeraaqqerivik Nuka", Sisimiut

Meeraaqqerivik Nuka søger en Souschef til daginstitutionen. Du skal være medansvarlig for at følge lovgivningen og arbejde ud fra institutionens mål o...

Read More

Køkkenassistent til Nanuaraq

Børnehaven 'Nanuaraq' søger en ernæringsassistent/køkkenassistent til at lave næringsholdig mad tilpasset til 52 småbørn/børn. Ansøgning med straffeat...

Read More

Pædagog

Integreret daginstitution Paarsisoq søger pædagog. Paarsisoq er både en vuggestue og en børnehave placeret ved vejen til bydelen Radiofjeldet. Paarsis...

Read More

souschef

Qeqertarsuaq - Børnehave Kuluk søger en souschef Kommune Qeqertalik, Qeqertarsuaq, søger souschef for Børnehaven Kuluk med tiltrædelse pr. 01. januar...

Read More

Background mountains

Sign up for our newsletter

Become part of the labor market of the future and stand out from the crowd by signing up for our newsletter at hireme.gl. We make sure to keep you informed about the most exciting job openings and help you find your dream job before other candidates get the chance.

...